Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Привет на дружината!
Нищо не съм гледала тия дни и няма какво да споделя, пък и само с телефон бях.
Изгледах си прилежно Вуслат : )
Този Тахсин що за говедо е? - поръча Фериде . . . т.е. да й видят сметката . . .

Васе- да оздравяваш. И аз влача нещо от 3 седмици вече. Според докторката - нищо ми няма : )))) и  аз така си повтарям ; ))))

# 76
Добро утро, момичета Hug Hug Hug

Боби, мерси Heart Eyes

Новичка от Неслихан Heart Eyes

# 77
  • София
Гюнайдъъъън  момичета  Heart Eyes Hug
Васе, грабвам кафето, което си сложила, защото снощи се прибрах много късно и още не мога да се осеферя  smile3507
Привет от красива Кападокия  newsm51
Мисловно съм още там, но когато влязах в темата веднага се приземих. Зарадвахте ме с новините за старта на сериала на Несли  smile3508

Скрит текст:

Хайде, започна се вече. Тепърва ще ни заливат с информация и снимки   newsm44

# 78
Линде, добре завърнала се сред нас Hug Ще чакаме подробен разказ, със снимков материал Grinning

Васе Kissing Heart

Тюлин Язкан, която ще даде живот на героинята Менекше, се е снимала в Малки престъпления, в ролята на младата Мерве. Родена на 26 май 1991 г. Участвала също в Бодрумска приказка и Kırlangıç Fırtınası

# 79
Линде Heart Eyes добре си си дошла Hug осфести се и чакаме подробен разказ Laughing

Еве Hug Heart Eyes

Гонджа Джиласун/майката на Наре/, родена на 1 януари 1966 г. Снимала се е в "Карагюл"/Черна роза/...последните й роли са в “Гюлизар" и "Сблъсък".

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 12:20 от savovas

# 80
  • София
Еви  Hug   Васе  Hug
Много впечатления съм натрупала, имам какво да споделя и скоро ще го направя  Peace
А засега, ето ги нашите сладури  Heart Eyes

# 81
  • Варна
Линде - браво, добре си се завърнала.

Хубавите патрончета : )  на вашето внимание => => =>

# 82
Много ми е интересно, какво правят постоянно в Анкара? Доста често са при този касапин ли е, какъв е Joy

# 83
  • София
Момичета, вярно не е точно по нашата тема, но не мога да не го споделя с вас  Peace
Тази вече в Кан има представяне на международните сериали, между които и два турски. Единият е Вятърничев, а другият е този, в който ще играе Бурак - Осман. Всъщност той все още не е стартирал. Та не знам какво прави там  newsm78
Въпросът ми обаче е друг. Гледах току що клипчета с представянето на екипите на двата сериала.
Ееее, голямо позиране, големи чупки прави този човек. Прекалено на сериозно се е взел. Започва да ми става антипатичен.Толкова пък надут е станал, всичко е пози при него.
Когато на сцената излязоха артистите на Вятърничев, Бурак се врътна и се отдалечи  ooooh!
Екипът на Вятърничев се държат съвсем естествено, а Бурак вместо да ги поздрави, все едно му беше неприятно тяхното появяване  newsm12

https://vk.com/feed?q=%23Teammy_Stars&section=search&w=w … -58199741_1216371

# 84
Линде, на мен не ми дреме какви ги върши Бурак Laughing ако ще и да полети...Laughing

# 85
  • София
Васе, не че ми дреме, но съм разочарована от него.
Я да си оправя настроението преди лягане с нашето красиво и естествено момиче. Славата не я промени, слава Богу  smile3501

# 86
Васе, не че ми дреме, но съм разочарована от него.
Скрит текст:
Я да си оправя настроението преди лягане с нашето красиво и естествено момиче. Славата не я промени, слава Богу  smile3501

Ами не знам защо си разочарована, като той си е такъв. Laughing още с Карата го разбрахме и не ме впечатлява поведението му.
Харесвам го в роли. Гледам сериали с него/както ще направя и с Осман, защото обичам исторически сериали/ и дотам, другото не ме вълнува.

# 87
  • София
Привет момичета  bouquet
Да започнем деня с едно горещо турско кафе  Heart Eyes

Ново от нашите патрони  Peace

# 88
Наистина има голяма разлика м/у Бурак като актьор и Бурак като човек ( но не знам ,защо си мисля ,че той не само се е взел много на сериозно , ама и слуша много съветници около себе си Expressionless) Понякога е много смешен милия Stuck Out Tongue
Аз го харесвам като актьор и ще следя кариерата му , но не бих гледала шалварестия му сериал .Каква история , сигурно ще е пълен с мегаломанщина , която цари в Турция в наши дни , нищо , че лирата им падна повече от 3 пъти
Stuck Out Tongue Winking Eye
Васе Hug
Линде Hug

# 89
  • София
Фили  Hug
Относно поведението на Бурак вчера, на представянето на филмите в Кан мога да кажа, че беше много смешен. Чудеше се как да погледне по-страшно, как да си сложи крака, въртеше се на различни страни - абе жалък  smile3521
За огромно съжаление този талантлив артист си мисли, че е центъра на света.
Относно новия сериал Осман, ще го загледам. И аз като Васето обичам исторически сериали.
Сега, когато бях в Кападокия, на връщане от там минахме през гр.Бурса, където са погребани основателите на османската империя - Осман и неговият син Орхан.Там са и гробовете на техните жени и деца. Накратко това, което ни разказаха при посещението на гробниците им в гр.Бурса. Те са признати от Юнеско за обект от световно наследство.
Скрит текст:
Осман Гаази е бил 10-тото дете на селчукският владетел Ертогрул. Роден през 1258г. а починал е на 68 години през 1326г. в гр. Бурса. Осман от своя страна е имал 8 деца. Най-големият му син е Орхан I. Осман е имал 2 съпруги - Малтун Хатун и Бала Хатун.
Осман наследява баща си Ертогрул през 1281г. на 23 годишна възраст. Започва война с византийската армия и успява да нанесе поражение на армията. Докато воюва с византийците Селджукският султанат се разпада. Осман сформира армия от 450 конника и образува своя нова държава, на която става самостоятелен владетел. Постепенно завоюва нови райони начело, на които той поставя един от братята си и синовете си. Част от стратегическите завладяни градове ги поверява за управление на най-приближените му командири, като по този начин ги прави зависими. През този период част от населението на завоюваните от Осман територии започва доброволно да приема исляма. През 1315 г. е завзета Бурса и обявена съвсем символично за първата османска столица. През 1320г. Осман Гаази заболява тежко и не може да управлява и да воюва, поради което поверява управлението на своя първороден син Орхан I Гаази.

А ето какво успях да снимам от там...
Скрит текст:

Дано това, което съм разказала да бъде от полза за тези, които ще гледат този сериал  love001

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 12:19 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт