Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Я, какво си имаме тук Laughing Приятели били, пък Деврим си крие лицето и в индианска нишка вървят Joy Joy Joy

# 211
  • Варна
: )))) JoyJoyJoy Васе , в темата на Онур ги гепихме също : ))))
Само котките хранели Wink

# 212
Васе, викаш, нещо повече има, така ли Thinking

# 213
: )))) JoyJoyJoy Васе , в темата на Онур ги гепихме също : ))))
Само котките хранели Wink
Аха, котките... сигурно те са ги напрегнали и стъписали Joy Joy Joy Joy

Васе, викаш, нещо повече има, така ли Thinking
Еве, ми то снимките красноречиво говорят. Ако бяха само приятели, щяха да се държат като такива, а не да ходят един след друг и тя да си крие лицето. А и Онур е напрегнат.

# 214
  • Варна
Нали : ))))  напрегнати са да .
Може Онур да й е помагал с ролята. Уроци по актьорско майсторство.

# 215

Може Онур да й е помагал с ролята. Уроци по актьорско майсторство.
Да, бе, да...  вярваш ли го  Joy Joy Joy Joy

# 216
Те пък "гузен негонен бяга". Колеги не могат ли да имат колегиални взаимоотношения? С който те видят и ти преписват връзка. Тази тяхна религия...

# 217
  • София
Добро утро момичета  Hug
Наспахте ли се, върнахте ли си часовниците с един час назад  Heart Eyes

Ама това наистина ли е Деврим, не мога да я позная  newsm78
Много са и едрички краката  newsm12
Я как само подтичкват двамата с Онур  hahaha
А папараците не спят, хванали са ги в крачка, нищо че са само "приятели"  newsm53 newsm47

Новина от снощи за ДП  Peace
Дано сценаристите знаят какво правят  smile3521

Иначе, снимките продължават под пълна пара  

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 13:03 от БлагаВест

# 218
Здравейте дружки Hug
Значи двете приятелски теми се сватосахме Joy
Не знам дали има нещо или ще има в бъдеще , но пак ще повторя - Деврим трябва да отслабне ,с тези бедра е като млада майка току що родила Grinning иначе в лице е голяма сладурана ,а и много обича кучета и котки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
  • Варна
: )))) ако излезе нещо между двамата ще е интересно. Фили : ))))) сродихме се, да. Онур е голям и Деврим седи добре до него. Обаче тя е много млада , а той е дърто магаре вече. Голям купон стана обаче дето уж ги хванаха. Те тия тяхни хващания.... малко аранжирани.

# 220
  • София
Новичко от Кадир  Peace
Ех, миличкият, налага се сам да разхожда кучетата. Самотно и тъжно му е без Несли, но професията го изисква  newsm12

# 221
Деврим е щангистка, затова е такава мощна в бедрата. Но, да, добре стои до Онур, височината на Онур прикрива едрите й форми Grinning

Колко е изящно момичето ни, дори сред тълпата се набива на око Heart

Конят на Наре се казва Gece / нощ Heart Eyes

Следващата седмица екипът ще ходи в Истанбул, после в Черна гора, и после ще се върнат в Бодрум. Тийзърът ще излезе съвсем скоро.

# 222
На мене Деврим ми харесва, забелязах я още в" Ти си моята родина". Има много хубаво , интелигентно излъчване, не е задължително да е с манекенски размери. Бившата Седа Гювен повече ли харесвате ?

# 223
perfectr, и на мен ми харесва, не ми пречат мерките й...а и тя е висока. Отиват си с Онур.

# 224
  • Варна
На мен ми е визуално симпатична Деврим.
Тя е с доста буен темперамент, огнена е, което се опитва много старателно да покрие за ролята и понякога личи ,че едва успява ; ))))
Аха , аха да избухне Joy

Перфект : )  и Седа Гювен ми беше симпатична. Там Онур е сгафил - магарето. Хем е ревнив, хем изневерява.
Ааа ето на кого ми прилича по Нова тв, говорителката Аделина Радева - хихихихи - на Седа.

Общи условия

Активация на акаунт