Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
... Вече конкуренти в понеделник Stuck Out Tongue Winking Eye

Е заради това мен ме е най-яд. Иначе нямам никакви опасения за понеделника...

Линде, мерси  Flowers Rose

Деси, и аз се радвам да те "видя" Hug

# 586
  • София
Кадир е посетил Неслиханче в Бодрум  Heart Eyes newsm47 newsm51
Еви е качила вече снимки, но и аз ще сложа още няколко. Патрона е много щастлив, даже се е пробвал за келнер  newsm62
https://vk.com/video249216936_456240409
https://vk.com/video-76350204_456247807

# 587
Много ми хареса тази снимка на Седа Бокан .Тя винаги е била хубава жена , но сега просто цъфти Grinning

И бебката е много сладка .Гледам,не я е омотала с чаршаф като някои дето много са си повярвали Satisfied
Холивидските звезди и кралските семейства не си крият децата , но явно Бубчо и Фефа са родили 8-то чудо на света и за това го крият .Или пък по-вероятно е да имат обещан хонорар за ексклузивни снимки . Нейсе , все пак да им е жив и здрав синът Flowers Four Leaf Clover

Личи му на Кадир колко е щастлив ,че е при своята любима Two Hearts

# 588
Фили, що ти пука дали го показват или не? Те винаги са си били чудати... живи и здрави да са и те, и синът им.
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак... много точно важи и за нашите и за тях Laughing

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 22:34 от savovas

# 589
Фили, що ти пука дали го показват или не? Те винаги са си били чудати... живи и здрави да са и те, и синът им.
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак... важи и за нашите и за тях Laughing
Васе Hug даже не се сещам за тях , но вчера като видях тази снимка , нещо подобно бяха написали подругите и просто се сетих .
Деси Hug привет , надявам се като започне Дъщерята , да се отбиваш по-често .
Всъщност , ако Бурак участваше в съвременен сериал , определено щях да гледам , защото много го харевсам като актьор , друг е въпросът в какъв кифльо ( и чехльо Stuck Out Tongue Winking Eye ) се превърна . Но шалварестия сериал и да ми платят не бих гледала Fearful
Нашият красавец - всъщност в Тайните той най ми харесваше , много секси беше .
А от героите класирам така :
1.Гьокхан от Алабората
2.Азис от Вуслат
3.Маджит от сезон 1 на Фатиха
А вие ?

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 22:48 от Phillipine

# 590
  • Варна
Ех, Фили - не, че има значение, но да споделя : )
Кадир е природен талант.
Като игра ми харесва най-много във "Фатих Харбие" и в "Научи ме да обичам", след това във Вуслат - тук има моменти когато лекинко преиграва и личи изкуственото, но може би и от режисьора и сценаристите да идва проблема. С Деврим винаги той изнася сцените, тя милата хич я няма в играта. Тук-там й се получава, ама сякаш случайно : ))))
Като визия - пак от Фатиха най-го харесвам, после Научи ме да обичам, Алабората - беше добре, но много малко серии и не мога да преценя. Още ме е яд, че не  се получи този сериал с Елчин и във Вуслат - но сега както е с по-пораснала коса.
А като образ най-ми харесва Азиз, Аплер е после и трети - Маджит.
Като Маджит беше се отдал изцяло на образа, може би и заради Неслихан - тя умее да ги увлича, а партньора е много важен. Мисля ,че покрай нея забравят кои са и влизат наистина в образа на героя. Неслихан нито веднъж не съм видяла да прозира нейната същност в образите. Като гледаш Нериман - виждаш само Нериман, Нихан - само Нихан. Смятам ,че и с Наре ще е така.
Само ми е чудно нарочно ли държи героините й да са с нейната буква? Неслихан - Нериман, Нихан, Наре : )
Та така - Кадир с много къса коса - не, никак не ми харесва, а в комбинация с голяма брада - още повече. Твърде дългата коса - също не му седи - както в Греховете на баща ми.
Отнесох се : )

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 00:34 от BVAR

# 591
  • София
Добро утро НесКадки  bouquet
Лека и ползотворна седмица  Heart Eyes
Онем е лайкнала Неслихан и промото на Дъщерята...

# 592
Здравейте, момичета Hug

Хюлия Вурал e пуснала няколко туита за Дъщерята на посланика.

С превод от varna_2 e този, благодарности Flowers Rose

"На онази скала край морето, Пъстроперата птица се прости с любовта. Ефеоглу, целият изпълнен с гняв, изтръгна любимата от сърцето си. Тази любов ще бъде възпламенена отново. Неизбежно е. Ще обичат до смърт, с кървящи сърца, изгарящи, но без да си простят."

И още един туит от Хюлия:

"Мъж, който отрича любовта си. Жена, която отрича любимия си... Сега любовта ще ги повлече по вълните на огнена страст, която ще срине съдбите им."

Heart Eyes

Връщам се да поясня. Хюлия Вурал е продуцент по принцип, но не и на Дъщерята на посланика. Както сама е писала под туита си, тук е съветник по сценария Blush

Момичета, ето промо описанието на Санджар.
Представено е от ко-продуцента NGM.
Превод varna_2.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 16:40 от Еванджелин

# 593
  • София
"Санджар Ефеоглу...
Изгаря от гняв, състрадателен, гнева и любовта му са големи, радостта и болката му са силни ..."

Така е описан Санджар, представено от Ко-продуцента NGM, чакаме сега да представят и Наре.

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … _-76350204_423214

# 594
Линде, тъкмо и аз го видях, и се готвех да го сложа... ще сложа друго, тогава...изтеглих видеото и го направих на гифче Laughing

Хмммм, а къде ни е Нарето...що заедно не ги представиха, а трябва да чакаме #Cussing out

Привет, девойки Hug Hug Hug

Еве, не ти видях редакцията първоначално Laughing помагай с превода  тук.

Ето я и Наре Heart Eyes

Savaşçı; çok kararlı, çok akıllı…
Aklına koyduğunu yapan dik bir kadın Nare…

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 17:52 от savovas

# 595
Васе, направо от темата на Енгин ги взимам, с превод на varna_2 Flowers Hibiscus

Момичета, ето промо описанието на Наре.
Представено е от ко-продуцента NGM.
Превод varna_2.

# 596
Еве Flowers Rose и благодарности на varna_2 Flowers Rose

# 597
  • София
Еха, благодаря ви момичета. Наре също е представена  Heart Eyes
"Чок акълъ"  newsm47   Умно ни е момичето и то много, упорито и амбициозно. С гордо вдигната глава. Но не се предава, науми ли си нещо го прави  Peace
Как ще излезе на глава с нея Санджар, доста ще му е трудно  smile3521
Само как го изненада в деня на сватбата му  newsm09
Ох, много е красива тук  newsm10

# 598
 А аз ги представям заедно Laughing

# 599
Васе, твоят постер по-хубав от оригинала, джанъм HeartHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт