Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Момичетаааа Hug доживяхме ! Мерси за инфото на всички Purple Heart
За да е по-дранатично , Санджар взе ,че се ожени Grinning

# 571
Привет, момичета Hug Hug Hug

Официалния афиш на Дъщерята...

# 572
Момичета, нищо не казвате за трея.
Впечатления? Хареса ли ви?
Аз съм малко заета днес, но да си кажа. Опасявам се от понеделника.
Чукура няма мърдане. Дъщерята ще се бори с Ябълката и Жестокия истанбул за рейтинг.
Ябълката върви бая добре откъм рейтинг, и то като за трети сезон, та не знам...
Искаше ми се да видя във фрагмана повече вълнение. Дано следващия да е такъв.
От музиката не съм във възторг.
Много ми хареса, как Наре се изтъпанчи барабар с Мелек насред сватбата Grinning
Не искам 20 серии да крие, че има дете, и че е от Санджар.
Не искам много да плаче, не искам. Дано не е изтормозена жена. Дано е силна жена. Дано е секси жена.
Младежите много ми харесаха на зейбека, с белите ризки Heart Eyes

# 573
  • София
Еви  Heart Eyes Hug
Да, определено понеделник е тежък ден. Но това не бива да ни плаши. Несли и Енгин си имат своите почитатели и те с нетърпение ги очакват. Вярвам, че няма да ни разочароват. Тепърва ще видим как ще се разпредели рейтинга.

От трея не всичко става ясно. Но аз долових няколко момента. Първо, Санджар е наясно, че Наре е жива  Peace
Когато тя се появи на сватбата Санджар й каза: "Денят на сватбата ли чака? Не можа да се смириш, че съм те забравил ли?
Ето това е доста объркващо. До сега ние си коментирахме, че той я мисли за умряла  newsm78
Второ: Задавам си въпроса, той дали знае за това, че има дъщеря? Защо тя даде дъщеря си на Санджар след толкова години? Както се видя от трея Сандажар гушна детето и промълви "Ах, Seferin kizi" Което говори, че го приема  smile3521
Силно впечатление ми направи и репликата на Наре, когато предаде дъщерята си на Санджар: "Доведох дъщеря ти, Санджар ефе. Казах й, твоят баща много ще те обикне, защото баща ти е човекът, който обича най-красиво на света."
Имало е голяма любов, завършила с плода на тази любов - дете. Какво е накарало Наре да се скрие толкова години? Защо Санджар се жени за друга? Защо посрещна Наре с тези думи?
Много въпросителни, които тепърва ще чакаме да се разкрият от 16 декември.

# 574
  • Варна
Еви, споделям писаното от теб.
Аз изчаквам да дадат една серия, пък тогава ще го коментирам.
Най-ми харесаха мъжете като танцуваха кадъра : )
Булката как заметна воала  : )))))
И голямата изненада, че всъщност има дете и то доста голямо. Струва ми се , че е към 5 годишно.

# 575
  • София
Ето кратко резюме за Дъщерята... на английски

Известната любовна история от Егейско море, "Дъщерята на посланика" е за Наре, дъщеря на посланик и Санджар. Любовна история, която започва в детството. След като се срещат в Бодрум едно лято, през следващите дванадесет години двамата се виждат само за две седмици по време на летните ваканции, но си пишат всеки ден.
Минават години и те се оказват разделени, заради натиска на семействата им и други бурни събития. Въпреки всички тези възможности, ще успеят ли нашите герои отново да възвърнат своята епична любов? Или тяхната съдба ще се промени завинаги?

# 576
Много ми хареса фрага , и аз се радвам ,че 20 епизода не криха истината за детето .Според мен Наре ще е доста смела и еманципирана жена , жена с характер , на която и след толкова години Санджар няма да устои .Дано той не консумира брака с булката , за да може не само лесно да се раздели с нея , ама и знам ,че комшийте са малко чувствителни ( поне так се показват в сериалите ) на тема извънбрачни връзки .Не ,че ми пука за тях , ама нали те решават рейтинга , за това .
Що се отнася за понеделник , аз много се радвам .За мен не е силен ден . Чукура си е фаворит , за него не знам , но мисля ,че  Ябълката ще отстъпи на Дъщерята ( ако разбира се сценарият е хубав и балансиран ! ).Истанбула е доста назад вече , преди беще по-добре . Този сериал много се очаква , аз вярвам ,че ще ни поднесат красива история и съм убедена как Неслихан и Енгин ще се справят отлично .

И друго да ви споделя - снощи случайно попаднах на Карата по Диема фемили , не знаех ,че е започнал .Даваха точно един от любимите ми епизоди - 2 .Несли е страхотна , Бурак е все още малко дървен.Просто залепнах за екрана и даже ги сънувах . Невероятен сериал .Пожелавам на Дъщерята поне на 80 % да има тази магия , която завладя не само нас , а и милиони други , и получи заслужена престижна награда ЕМИ .
За вас дружки Heart Eyes малко красоти

# 577
  • София
Детето, което ще играе ролята на дъщерята на Наре и Санджар

# 578
Оха, видео от фотосесията Heart Eyes

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1203645399657046017

Супер са, супер Heart Eyes Личи си дружеската, закачлива атмосфера Heart

С лошо качество са, ама нищо Sunglasses

Тук не са успели да останат сериозни Grinning

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 14:29 от Еванджелин

# 579
Еве Flowers Hibiscus Страхотни Two Hearts

И аз извадих някои от видеото.

Не мога да пропусна Laughing

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 15:37 от savovas

# 580
  • София
Ах че красота, Васе  smile3501 newsm51
Отново я качвам, не мога да се въздържа  smile3505

И още красота  bouquet

# 581
Несли е като балеринка с тази къса рокличка Grinning , много изящна .Такава беше и на снимките от промото на сезон 2 на Карата . Много хубава фигура има .

# 582
  • Варна
wavey
Много хубави рокли и й седят чудесно на Неслихан.
Хубава прическа и снимки.
Дано да е с по-малко истерии само. Че тия ревове , виене  и крясъци ме напрягат много.

Опааа то едното панталон било ; )))) - ама пак е супер и горната част е много елегантна.
Клипа е добър и музиката е Misc Bomb
Animal Unicorn

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 17:41 от BVAR

# 583
Здравейте на всички Hug За съжаление немога да пиша редовно, но следя всичко което се случва около нашето момиче Kissing Heart Благодаря ви за всички новинки, красоти и мнения които споделяте Hug
Нямаше как днес да не се включа виждайки видеото и красивите снимки, които излизат Heart Eyes Направо останах без дъх просто много много красиви и Нес и Енгин Heart Eyes
Дано сериала пожъне невероятен успех и ни донесе на нас феновете много емоции:heart:
Хубава вечер момичета:hugs:HugHug

# 584
Деси, много се радвам да те видя тук Heart

Кадир и Неслихан - новичко. Вече конкуренти в понеделник Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт