Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 058
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Лейди, от теб най-много лъха на Желязната Лейди!!! Прекрасна си! ❤️

# 496
  • София /Абсурдистан
Благодаря  Simple Smile Тогава си променям името.
Всички да сме живи и здрави на инат! Hug
То в тази тема е пълно с яки мацки! Верно осмокракият е мъж.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:28 от The Iron Lady

# 497
Ма, верно сте все яки мацки.... Peace
Лейди, честито ти име- много ти отива!

# 498
Ма, верно сте все яки мацки.... Peace
Лейди, честито ти име- много ти отива!

СМЕ яки мацки, Люба! И ти, и аз сме в кюпа хахахааа

Ние сме амазонки🤣

Много готино сте си "гъргорили" докато ме нямаше. Напълно съм съгласна с всяко нещо написано от вас, че даже и с това на Тони😊 Всички ваши усещания и реакции (позитивни и негативни) ги познавам и аз. Предполагам и всеки с тази диагноза.

Тони, и аз плачех доста време. Честно казано се оживих чак като минаха химиите и операцията. При мен беше на края за разкош и беше ужасна! Много си изпатих аз, а пък я ме гледай сега. Ходя с тия цици като любеници все едно по пишки стъпвам🤣 Не бой се! Прогнозите са ти по-добри даже от моите, а моите вчера казах какви са. Стягай дупе и действай като всички нас. Хайде вече си в сестринството на жените войни😊 Реви си...ще се наревеш. Намери си някакъв отдушник. Ето тук пиши. Това помага.

Какво друго? Нищо. Четох ви и ме радвате всички.

Някой друг болят ли го ставите от хормоното? И колко силно? И всичките ли? 🤣

# 499
Мерси, че и кака си записа в групата на яките мацки, Марийче, сладко Heart Eyes
Аз, хормоно нали нямам, та не мога да споделя опит, но пък ми се ще нещо друго да Ви разкажа:
Нали оня ден, след сума притеснения и нерви, доФтора взе, че ми каза, че нищо ми няма- демек,засега съм излекувана и ми остава само таргетната, да довърша...То, хубаво, ама на следващата сутрин се събудих буквално объркана- ми, то няма за какво да се притеснявам, няма закъде да се подготвям психически, няма и какво да мрънкЯм че ме боли- нали съм здрава Mr. Green...Абе, направо все едно бях пропаднала в някаква дупка. Въздържах се да го изкоментирам, щот тамън темата беше една такава......оптимистична. Та, вторника го избутах някак, обаче от сряда имам дневник със задачи и то така наредени, че да няма празно. И втори ден действам по списъка- имам включен задължително спорт, отделно километраж за навъртане, списък с приятели за виждане, пазарувам нарочно от далечни магазини, проверявам какви активности има из града, да ги уважа.....и определено ми просветна. Сега обмислям вече и пътувания някакви да включа. Само да видим, ще ли ме щат на работа обратно, като свърши болничния или ще си търся друга работа, тепърва  Thinking

# 500
  • София
Момичета, направих го!
Утре ще премеря колко грама е. Дължината е 30 см, "отглеждах" я почти 2 години.

Много съм щастлива и удовлетворена!
И се харесвам! (била съм с къса коса само по време на лечението преди 19 години и докато порасне след това)

# 501
Ани, страхотна си! Какви очи и усмивка! HeartFlowers HibiscusHands Clap  БРАВО за косата! Аз като виден фен на късите коси смятам, че такава прическа открива всичко хубаво и лъчезарно в лицето!
Видях и страхотни снимки назад. Момичета, прекрасни сте всички! Много хубаво оживление в темата!
Аз тези два дни тичах за вливане и скенер. Ще пиша повече като си събера мислите.

# 502
Браво, Ани! Heart Ще я дариш за перука?
Момичета, да ви си похваля: бях на контролен преглед при проф. Гаврилов. Всичко 6, а той беше невероятно мил! Обичам го този човек! Heart Спаси ми живота, и не само моя, а на толкова много жени, мисля пак да направя някое дарение за любимите му църкви и манастири!
Тото, стискам палци за скенера! Дано всичко е чисто! Hug
Много здраве, прегръдки и целувки на всички! Hug

# 503
Ани, респект! И за свежото излъчване и за слънчевата усмивка и за благородния жест(аз и малкия ми син, също сме донори на коса. Имам и още двама с опашки дето им трябва малко още, че да ги прежалят....но, въпреки че преди са ми са се обаждали хора, които са получили перуки от косата която сме дарили, чак тази година разбрах наистина какво е)
Тото, кураж! Всичко ще е наред! Стиснала съм ти палци!
Шели, радвам се и за теб!

# 504
Ани, довърши ме, усмивката ти, жеста ти...

# 505
  • София
Ани,много ти е хубаво така!

Лейди,покажи ни твоите кукли,много ме заинтригува!

Шели, браво  - все така да е.

И аз се записах днес при моят лекар - Василев на преглед.Дадоха ми час за 27.11 в сряда.Миналата година бях на 28.11 на преглед - пак в сряда,когато ми откриха рака.Малко странно се почувствах и аз не знам,защо.

# 506
Зори и аз имам такива усещания. Следващият ми преглед е края на януари, мин.седмица си писах отпуската за февруари и ме полазиха тръпки. Предишната ми такава отпуска (пиша ги когато и детето има ваканция, а те са фиксирани винаго по едно и също време. И са много) стартира с първата ми химия. Абе нещата взеха да ми напомнят много често за омразният февруари.

# 507
  • София
Леле, Зори, от сега чак за края на ноември ли записват за Василев??? Значи трябва да се обадя, точно тогава трябва да отида на преглед...

# 508
  • София
Ани,много ти е хубаво така!

Лейди,покажи ни твоите кукли,много ме заинтригува!

Шели, браво  - все така да е.

И аз се записах днес при моят лекар - Василев на преглед.Дадоха ми час за 27.11 в сряда.Миналата година бях на 28.11 на преглед - пак в сряда,когато ми откриха рака.Малко странно се почувствах и аз не знам,защо.

Точно тия дни си мислех как ще си запиша час за контролен при професора в дните, когато ми откриха рака...Наистина е доста странно усещането. Мен ме полазват тръпки само от мисълта за наближаващата зима - вече явно ще свързвам тоя сезон и рождения си ден с диагнозата...

# 509
На мен всичко ми се случваше в сряда..операциите, диагнозата, решението все в сряда.. И сега като дойде сряда...
Мислех, че преигравам..ама като гледам на всички се случва.
Другия месец имам рд, пада се в сряда.. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт