Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 33 988
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Не съм съгласна за котките. Имахме една умница, която прекрасно прецени всички двукраки в къщата и тъй като знаеше, че грижата и храненето идват от майка разви изключителна привързаност към нея. Усещаше, че майка се прибира преди да е отворила входната врата на къщата и я чакаше на входната врата на нашето жилище. Когато се появеше на прага й се качваше до лицето. Слагаше предните лапи от двете страни на главата й сякаш я заграждаше, допираше муцуна до бузата й и притихваше сякаш я прегръща и целува. Мен ме ползваше за игра и ако успее да ме прекара да ми изяде порцията, която майка ми ми оставяше за обяд. Баща ми я мразеше заради космите и тя май го мразеше, защото му се катереше по краката като забиваше ноктите надълбоко. С нея беше интересно, но космите наистина бяха ужасни. Но предполагам че в днешно време е измислено как да не се пълни къщата с косми.

За съжаление нямам възможност да придружавам майка на изследвания и прегледи, защото гледам дете с увреждане. А защо не я придружава баща ми не знам. Може и тя да не го иска, защото той все е много компетентен и понякога това е голям проблем особено в лекарския кабинет. Той даже я убеждаваше, че няма нужда от биосия, защото нищо й няма. Пък като излезе резултата няколко дни го кри и я лъга. Затова се извинявам че пиша вместо нея тук и се опитвам с ваша помощ да я окуражавам и подкрепям макар и да не мога да я придружавам.
Благодаря ви!
И на Митко!

Много сте готини всички и отвън и отвътре.

# 616
Здравейте и аз идвам да попълня снимковия материал. Понеже не обичам да се снимам се видях в приключение да намеря снимка на която да съм сама и да приличам на човек(оказа се че в архива имам стотици снимки рошава и по пижама -дело на моето дете ).
И понеже повече от седмица се боря с херпес на устната сега се щракнах и поствам.

# 617
  • София
Чудни сте момичета!😘
 Лагерета, аз започнах на 14.03 химията ,та заедно вървим.И моята коса е такава дължина.

Аз днес съм имала имен ден,а малкото ми момче вчера стана на 7г,та снощи празнувахме.😁То вече всички имена май се сдобиха с имен ден.Реших да се поразходя по Витошка ,купих си и разни дрешки.Така добре си изкарах,че исках цял ден да се мотам и да не ходя на работа,но нямаше как.Преди много харесвах черното и имам много такива дрехи,а сега не мога да го гледам .От известно време само цветни неща ми харесват - жълто,синьо,зелено и си обновявам гардероба в подобни тонове.

За животните - аз съм имала куче,котка и зайче.Предпочитам котките.Голямото ми дете много иска куче йорки, даже го е написал в писмото до Дядо Коледа( уж още вярва,а е почти на 12).Миналата година му купихме морско свинче,уж да го залъжем за кучето,но не се отказва.

# 618
Мойто се влюби в едно куче. Чудя се какво да правя. Не ми се става да разхождам куче сутрин, а то го иска. Егаси. Ето това:

# 619
  • София
А аз съм на 66 години и още вярвам, че има Дядо Мраз, който ми носеше подаръци, каквито си желаех.
Е, сега не ме слуша чак толкова, ама все още не ме подминава.
Пак стигаме до вярата и надеждата, нали ?

# 620
  • София /Абсурдистан
Марита, кучето е много хубаво, вземете си го!
Не е задължително да ставаш рано сутрин, както го свикнеш, така ще е. Моите кучета си спят, когато стана, тогава ги извеждам. Само че на мен не ми се налага да бързам за работа сутрин, та е добре да се помисли и това. В къща ли живееш, или в апартамент?

# 621
Лейди, в апартамент живеем. Работя от доста рано по принцип. Сега ме толерират, защото цялата фирма, а тя е огромна знаят случая ми и са съпричастни, та ме дондуркат и ходя на работа в 08.00 най-рано, но ако продължавам да се възстановявам предполагам пак ще почна рано. Няма как да си го причиня и куче да извеждам преди това. Незнам. Ще видя. Няма ли как да се научи едно куче да използва тоалетна като котките? 😊

# 622
  • София /Абсурдистан
Лейди, в апартамент живеем. Работя от доста рано по принцип. Сега ме толерират, защото цялата фирма, а тя е огромна знаят случая ми и са съпричастни, та ме дондуркат и ходя на работа в 08.00 най-рано, но ако продължавам да се възстановявам предполагам пак ще почна рано. Няма как да си го причиня и куче да извеждам преди това. Незнам. Ще видя. Няма ли как да се научи едно куче да използва тоалетна като котките? 😊
Тук някои хора слагат памперсна постелка в банята, ама не си е работа. Животинката също има потребност да се разтъпче навън. Детето не може ли то да го извежда сутрин, а ти вечер?

# 623
Зори, моето дете е на възрастта на твоето. Гарантирам 100%, че прекрасно знае кой е дядо Коледа от поне 3-4г, но до последно ще го използва за да манипулира броя и вида на коледните подаръци.

# 624
  • София
Ох , хора днес вече тотално сдадох багажа, много ми се спи.
Всичко започна вчера сутринта със приготовления за вечерта. Едно ястие с месо в кукъра, едно без месо н а котлона, после на работа, вечерта пак салати работи торти, гости. Имахме рожденичка( малката ни дъщеря) и изпращахме брат ми за през океана. Тази сутрин ставане в 4 , летище, кафе закуска , работа. Дано издържа, не че имам избор. И да всички много помагаха, но пак се изморих.

Ние имаме и куче и коте, и двете са много добри , но си искат грижи. Имаме изграден график и най вече децта се занимават с тях, но стават разправии понякога/често. Много са мили и си ги обичам , но ми идват в повече. Марита не знам защо мислиш че ти трябва да го извеждаш. Нашата как извежда и ми е куче от 8 годишна. Е да страх ме беше малко да я пускам, после и за малкия ме беше страх, но сега и той я разхожда( на 9 в момента).

Благодаря за комплиментите! За дрехите и аз не харесвам черни дрехи, имам но са много малко.
Рен, много коса бе жена Simple Smile не си правила химия или е било отдавна , пропуснала съм нещо?
Ох Рори съжалявам за детенце и за майка ти, жалко е че татко ти не е загрижен. Моят баща се грижеше за мама като за бебе, бяха много мила картинка.

Момичета не мога да се съвзема  след смърта на мама Sad , не мога да повярвам , още не мога да повярвам , татко и брат ми и те са като облъчени.

# 625
Аз не съм правила химия, само лъче лятото. Обаче доста побелях . То при нас си е и наследствено ранното побеляване. Скоро мисля че ще стана на естествени кичури.  Доста ми пада косата мислех след края на терапията, че ще се оправи но не знам дали и нолвадекса сега не допринася за това. За боядисване сега ще се въздържа, че да не остана без  коса. Мисля да пробвам едно по-стабилно постригване въпреки че се замислям и аз дали да не я отгледам и да я даря. Дали е проблем ако е прошарена, боядисана?

# 626
Рени, прошарена едва ли е проблем, но боядисана не приемат тук при нас. Това беше и причината моята да отиде на боклука.

Момичета, драмата с кучето приключи. В блока не разрешават кучета. Живеем в нещо като общинско жилище (целият ни квартал) и си има правила. Аз подозирах този факт, защото гледам наоколо май никой няма куче, а котки бол. Значи или коте, или нищо. Мен ме устройва. Така без да имам гузна съвест се оттървавам от проблема с разходките, но пък ми е жал. Детето наистина загина за това куче и бях готова пак да се жертвам.

Аз поовладях кръвното. През повечето време е перфектно. Костите и ставите обаче много ме болят. Не се живее така. Аз се чудя дали да не откажа хормоното. Не мога! Ще седна в инвалидна количка така. Утре съм на херцептин и ще им ревна пак.

Хепи Хелоуин 🎃 След няколко часа тук ще стане страшно в буквалния смисъл🤣

# 627
Взимат и боядисана. Моята беше даже къносана(къната доста променя структурата на косата), но жената която събираше каза, че не е проблем- ще се ползва за допълване. Иначе прошарена пък, съвсем няма да е проблем- защото те ги боядисват перуките, за да уравнят цвета. За една перука отиват поне няколко коси и е много трудно да се намерят еднакви, та се налага да се уеднаквяват, накрая.
Тук есента дойде- вали, мрачно е.....и от вчера нещо ме боли от страната на операцията, ръката. Раздвижвам, колкото мога, но си боли...Някой друг да има подобни оплаквания?!?

# 628
  • София
И мен ме наболява ръката от вчера. Вече не се притеснявам толкова, знам че е защото се разваля времето.

Майка ми ме тресна тая вечер, че има болезнена бучка в гърдата и се шашардисах. Говорих с Василев и понеделник сме при него

# 629
Аз продължавам да ви се натрапвам🤣

Общи условия

Активация на акаунт