🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 37 650
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
На 99,9999 % съм убедена, че Шотландецът е Любо Ганев. Още преди да отговори положително на въпроса, че е бил във волейболен отбор. Не запомних колко см е и дали съвпадат ръстовете, но гласът според мен е същия.
Някой може ли да изреди уликите досега за шотландецът?

едит: живял е и над 10 години в Италия.

Със сигурност не е Салпаров, той е доста по-нисък от другите волейболисти.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 15:34 от -True Blue-

# 76
Ех, Гарванът ми е любимец, ама как искам да си свали маската и да се потвърди предположението ми, че това е Мишето Маринова!

# 77
На 99,9999 % съм убедена, че Шотландецът е Любо Ганев. Още преди да отговори положително на въпроса, че е бил във волейболен отбор. Не запомних колко см е и дали съвпадат ръстовете, но гласът според мен е същия.
Някой може ли да изреди уликите досега за шотландецът?

едит: живял е и над 10 години в Италия.
Как Любо Ганев? Dizzy Face.

# 78
Шотландецът си е Константинов според мен.

# 79
Ех, Гарванът ми е любимец, ама как искам да си свали маската и да се потвърди предположението ми, че това е Мишето Маринова!
Започнах да се обърквам, но Гарванът не беше ли роден край морето? Михаела Маринова е от София.

# 80
Уфф, той пък бил 210 висок и толкова дебел  Laughing Laughing
Тогава сменям на Владо Николов, и той живял в Италия.
Със сигурност не е Ю. Константинов, защото Шотландецът може да казва Р.

# 81
Нито един не харесах тази събота; Доволна съм,че отпадна звездата, защото ме дразнеше в сравнение с другите;

# 82
  • Испания
Бате Енчо: Печелившият участник в „Маскираният певец” трябва да може да пее и да се преправя

https://nova.bg/accents/view/2019/10/07/264764/%D0%B1%D0%B0%D1%8 … 0%B0%D0%B2%D1%8F/

# 83
Започнах да се обърквам, но Гарванът не беше ли роден край морето? Михаела Маринова е от София.

Не са казвали, че е роден край морето....Просто  са снимали уликите край море, но за мен това нищо не  значи.

# 84
Може и Виктория  от фактора да се окаже. В събота на обяд беше по една кабеларка и си представяше песента. Изпя и друга песен, забелязах, че тембъра с тънкия и нежен глас съвпада, но и блендата също. Възможно предположение е да е гарванът

# 85
Уфф, той пък бил 210 висок и толкова дебел  Laughing Laughing
Тогава сменям на Владо Николов, и той живял в Италия.
Със сигурност не е Ю. Константинов, защото Шотландецът може да казва Р.
Аз чух точно "Р"-то на Юлиян тази събота Laughing Но може и да си въобразявам, защото съм убедена, че е той.

# 86
  • Далечният изток
Когато пееше се чуваше точно неговото Р. Следващия път френска песен, че да го замаскира.

# 87
  • Wonderland
Аз шапка ви свалям на всички! Аз нито един не мога да предположа кой е! Един кукер "познах", по гласа, когато пее, че е Ненчо Балабанов...и това е. Нито знам кой колко е висок нито уликите мога да ги свържа с някого! А пък това да помня, че Вальо Михов бил на билборд през.....някоя година..... Hushed
Вашите предположения за Бика ми се струват много логично и свързани, така че и аз вече откривам Филип Аврамов в него.
Много ми е интересно кой е Гарванът. Те всички ми са интересни кои са, но...може да се каже, че той най-много. Всъщност, аз вече казах, че изобщо не мога да свържа уликите, защото не съм запозната до толкова с родните звезди и "звезди", но когато видях фотоапарата в уликите на Гарвана се сетих за Красена Ангелова. Идея си нямам пее ли и как пее, но тя е "от другата страна" и сега "свиква" с това да да е пред камера (не помня как беше формулирано точно). Снима се на 2 пъти в клип на Миро.
Шотландецът ми се иска да вярвам, че е Юлиян Константинов, но аз така и не можах да чуя това негово специфично "р".
Шапката си мислех, че е Гъмов, но вие казвате, че е на турне в САЩ, така че май и тази маска не съм познала... Готино предаване! Нищо пошло няма, забавлява... Чакам всички маски да паднат, защото аз идея си нямам кои са единственото, което правя е да чета вас. Blush

# 88
За Шотландеца си мисля, че може да е Пламен Константинов, брат на Юлиян Константинов.
Владо Николов също не го изключвам.

За Шапката си мислех, че е Гъмов, заради марионетките. Той не беше ли куклен актьор. Ама пък щом е на турне в Щатите, значи няма да е той.

# 89
Шапката възможно ли е да е Ваня Джаферович и да са му сложили шкембе?

Общи условия

Активация на акаунт