💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 245
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 975
  • София
И какво стана, и тук стари муцуни! Май затова е ми е толкова скучно - тези вече са обръгнали по форматите и не влагат нищо смислено.

# 976
  • Другата България
Нали той надраска табелата на другия? Признавам, че на мен имена и физионимии ми се сливат. Не само му надраска табелата, а и най-нагло каза, че няма защо да си признава. Типично поведение на були, тоя е инфантилен, а това, че е възрастен го прави още по-неприятен.
Да, за табелата съм съгласна, и вече писах, че за мен не е красива постъпка, дори направо грозна. Но тук говорим /поне аз/ за представяне в състезанието, само в него, без значение какъв си като характер, какво показваш пред камери, дали е само пред камери, дали не е монтирано избирателно, дали не е провокиран от нещо, дали няма някаква постъпка на Стоян, която да е предисловие...изобщо ние виждаме само това, което ни се показва от продукцията. Предаването е "Игри на волята", наградата е 200 000 лева. Всеки сам избира как да играе, за да ги спечели. На война всичко е позволено, далеч не смятам, че Юлиян или който и да е друг е такъв в реала. А и дори да е такъв, то си е минус за него самия.
Ето, дава се пример отново с Ники Мартинов. Най-"великия" Сървайвър на България. Не съм гледала Биг Брадър, тук чета, че се е подигравал на ...кой там. Ами не е ли същото? Спечелил е Сървайвър заради качествата, показани там, умения, стратегия и други такива. В същото време е показал поведение недостойно за мъж. Няма разлика. В различни условия всеки може да прояви свои качества, за които дори не е и подозирал.
А и за единия час на вечер избрани, монтирани и режисирани моменти, показващи ни се по Тивито допускам всякаква манипулация от страна на продукцията. Така могат да напаснат нещата, че и майка Тереза да ни изкарат като Луцифер.
И какво стана, и тук стари муцуни! Май затова е ми е толкова скучно - тези вече са обръгнали по форматите и не влагат нищо смислено.
newsm78 Кои са стари муцуни? Ти разбираш ли за кого говорим всъщност?

# 977
Гледам в страницата на предаването написали:
"Идната седмица най-малобройното племе ще спре да съществува и членовете му ще бъдат пръснати из други народи.
Кое ли ще бъде това племе? "

Е, какво е това сега? Хем казват най-малобройното, хем питат зрителите, кое ли ще е племето.. Не знам за тъпи ли ни имат или е някаква уловка.

# 978
Затова харесвам вече Юлиян, защото освен че е силен и комплексен играч, с много качества-показани, може и да мисли с главата си. Много гнусно и грозно беше това снощи със Стоян, не беше мъжко, не харесвам когато някой унижава или се подиграва на хора, които смята за по-слаби от него, още повече с личен момент. Изобщо не го одобрявам като постъпка и поведение на мъж. Но това няма нищо общо с другите му качества, нито ще се женя за него, нито ще си го взимам у дома, говорим за победител в състезанието на база показано в състезанието. То и Ники Мартинов никой не го харесваше....
И? Гнусни и грозни постъпки, но заради комплексните качества на играч, да му бъдат заплатени 200 000 лв? Верно, че не ги давам аз, но ако този човек получи въпросната сума заради грозната си игра, в която ще изиграе, а не надиграе всички останали, това ще е потвърждение на твърдението, че "добрите хора добро не виждат" или нещо от тоя сорт, че колкото по-гаден е човек, толкова по-добре живее, мачкайки други хора и по неведоми пътища карайки други да го уважават за това, че е з@дник! Наистина не ви разбирам уважението към такива... Мога да дам стотици примери с популярни нагли хора, които много добре играят "играта", справят се страхотно с живота си и печелят всичко, с което се захванат, но с какви средства и с цената на колко смачкани, унизени хора, на чиито глави са стъпили. И тях никой не ги харесва, не ги и уважава. Но не е важен мащабът, а методите. Гадните хора са гадни и нагли по един, и същи начин - за сметка на някой друг.

# 979
  • София
Тук виждаме представянето на някакви хора, които не са на състезание по лека атлетика и да си отиват вкъщи, а са в реалити формат, който ги представя и извън конкретната битка. Няма значение дали са му казали и какво са му казали да направи - той е възрастен човек и на всичко отгоре учител и би могъл да заеме друга позиция. Но не го направи. Постъпката е избор.
Дотук разбрах, че част от участниците не са хора от улицата, а имат опит и търсят медийни изяви. За тях това е реклама и от нея се хранят.

# 980
  • Козлодуй
На финал искам Роберта, Добрин и Пламен Simple Smile Най-неприятен е за мен Юлиян Simple Smile Смятам, че не се знае още победителя ще го изберат в реално време Simple Smile Снощното коментарно студио не ми хареса но и го гледах през пръсти на моменти - общо взето повторения от епизодите през седмицата и коментари - беше ми неприятно припомнянето на конфликтите и това че Ваня смята конфликтите за интересни - изобщо не ме кефи той Simple Smile

# 981
  • Другата България
Затова харесвам вече Юлиян, защото освен че е силен и комплексен играч, с много качества-показани, може и да мисли с главата си. Много гнусно и грозно беше това снощи със Стоян, не беше мъжко, не харесвам когато някой унижава или се подиграва на хора, които смята за по-слаби от него, още повече с личен момент. Изобщо не го одобрявам като постъпка и поведение на мъж. Но това няма нищо общо с другите му качества, нито ще се женя за него, нито ще си го взимам у дома, говорим за победител в състезанието на база показано в състезанието. То и Ники Мартинов никой не го харесваше....
И? Гнусни и грозни постъпки, но заради комплексните качества на играч, да му бъдат заплатени 200 000 лв? Верно, че не ги давам аз, но ако този човек получи въпросната сума заради грозната си игра, в която ще изиграе, а не надиграе всички останали, това ще е потвърждение на твърдението, че "добрите хора добро не виждат" или нещо от тоя сорт, че колкото по-гаден е човек, толкова по-добре живее, мачкайки други хора и по неведоми пътища карайки други да го уважават за това, че е з@дник! Наистина не ви разбирам уважението към такива... Мога да дам стотици примери с популярни нагли хора, които много добре играят "играта", справят се страхотно с живота си и печелят всичко, с което се захванат, но с какви средства и с цената на колко смачкани, унизени хора, на чиито глави са стъпили. И тях никой не ги харесва, не ги и уважава. Но не е важен мащабът, а методите. Гадните хора са гадни и нагли по един, и същи начин - за сметка на някой друг.
Съгласна съм за гнусните и грозни постъпки, не одобрявам, не казвам, че трябва да е така. Но не мога да съм категорична, че няма монтаж и опит за манипулация, не вярвам, че ей така, без нищо някой ще тръгне да се подиграва с друг. Без да му е дал повод. Не го вярвам, това е. Не вярвам на продукцията изобщо, след всичко видяно дотук, тоест, невидяно, след толкова недомислици, неуредици, недомлъвки, неясноти...изобщо не им вярвам. И да, смятам, че поне дотук Юлиян играе играта точно както трябва-за физически качества и характеристики говоря. Не знам ти какво влагаш под "да надиграе всички останали", дотук го прави, поне за мен. Останалия ти патос намирам за малко пресилен, но уважавам мнението ти защото си обективна и коректна като събеседник. Просто мислим различно. Peace

# 982
Сериозно ли не вярваш, че някой ще тръгне е така без нищо да се подиграва с друг, без да му е дал повод?! Риторичен ми е въпроса... не очаквам отговор и нямам нужда от такъв. Отношенията между хората стават все по-неприятни. Аз не мога да понеса човешката злоба и злина, досегът ми с такива хора ме изважда от равновесие, носи ми неимоверен дискомфорт и се чувствам омърсена. Ако ще човекът да е физически като Аполон, да е силен и уверен, да е каквото ще друго.

# 983

Аа,БоНка тренира ?
Не и личи...аз не съм професионалист ,но ако поне малко тренира не трябва ли да е по-издръжлива в игрите?
Пък има голяма вероятност и да е просто реклама .

# 984
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Аа,БоНка тренира ?
Не и личи...аз не съм професионалист ,но ако поне малко тренира не трябва ли да е по-издръжлива в игрите?
кво тренира?- селфита в зала ?  hahaha

# 985
Скрит текст:
Аа,БоНка тренира ?
кво тренира?- селфита в зала ?  hahaha

Да😂😂😂

# 986
  • София
Сериозно ли не вярваш, че някой ще тръгне е така без нищо да се подиграва с друг, без да му е дал повод?! Риторичен ми е въпроса... не очаквам отговор и нямам нужда от такъв. Отношенията между хората стават все по-неприятни. Аз не мога да понеса човешката злоба и злина, досегът ми с такива хора ме изважда от равновесие, носи ми неимоверен дискомфорт и се чувствам омърсена. Ако ще човекът да е физически като Аполон, да е силен и уверен, да е каквото ще друго.

Ако някой иска да се подиграе на друг, винаги ще намери повод - дали ще е защото не е достатъчно рус или достатъчно висок, или достатъчно умен, или просто защото трябва да се подиграе. Билитата винаги търсят повод, а ако няма такъв - измислят си го.
Каквото и да са монтирали, Юлиян собственоръчно надраска табелата и се хилеше през цялото време, личеше си, че му доставя удоволствие.

# 987
  • Другата България
За в реала вярвам, и съм била свидетел на много ситуации като показаната снощи. Да, вярвам, че такова нещо може да се случи. Да, знам, че има такива хора. Да, знам, че има лоши хора.
Твърде вероятно е да не съм се изразила правилно.
За във формата, без да съм видяла предисловие, да съм наясно с отношенията, да съм била там през цялото време и да знам, че Стоян не е предизвикал Юлиян по никакъв повод с нещо друго, да съм сигурна, че сме видели всичко достоверно, и т.н.,....да, не вярвам. Но не вярвам на продукцията, защото целенасочено според мен /не за конкретния случай/ може да манипулира зрителя с монтажи, рязане, напасване на моменти, спестяване на видяно и куп други продуцентски трикове. Не им вярвам.
Няма повече да обяснявам, който разбрал-разбрал. Никого не задължавам с мнението си.

# 988
Гледам инстаграма на Стоян, приятелката му е някаква танцьорка в клуб на морето, май е украинка.

# 989
  • София
Какво означава да го е предизвикал? Ако ти ме предизвикаш с нещо тук означава ли, че трябва да съсипя нещо твое, на което зная, че държиш? Възрастни мъже са, могат да се разберат с думи, вместо да играят номера от детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт