Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 61

• 40 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Препоръчайте ми добър АГ в София ако може да е частен, защото по план искам да отида в понеделник за първа консултация и няма да имам време за направление. Искам да се информирам по-скоро какво става предпочитам  да е жена. Благодаря ви благодарна съм за съветите ви.

# 466
Направление за следящ аг доктор можеш да вземеш след около 2-3 месеца. Сега можеш да отидеш на гинеколог да те прегледа. Никой ням д регистрира бременност ма толкова ранен етап. Така че направление за жк-по късно.

# 467
Мога да препоръчам моята АГ, която ми следи и бременността. Ако имаш интерес ми пиши на лични, за да дам координати

# 468
С две ръце препоръчвам др. Атанасова от Токуда. Преди месец родих при нея. Много внимателна, търпелива, компетентна, много “за” нормалното раждане , добър човек. Родих с усмивка при нея и за минута не съм се притеснявала за нищо.
Препоръчайте ми добър АГ в София ако може да е частен, защото по план искам да отида в понеделник за първа консултация и няма да имам време за направление. Искам да се информирам по-скоро какво става предпочитам  да е жена. Благодаря ви благодарна съм за съветите ви.

# 469
С две ръце препоръчвам др. Атанасова от Токуда. Преди месец родих при нея. Много внимателна, търпелива, компетентна, много “за” нормалното раждане , добър човек. Родих с усмивка при нея и за минута не съм се притеснявала за нищо.
А като цена? Колко струва един преглед при нея. Има ли записване или е на свободен принцип.

# 470
Със записване е, но се чака да Ви предупредя, но пък си заслужава. Случвало ми се е да имам час и да е на раждане или спешно секцио и се объркват часовете. 75 лв е прегледа. Изключителен лекар и жена.
А като цена? Колко струва един преглед при нея. Има ли записване или е на свободен принцип.

# 471
При Атанасова се записват часове за след 3-4 седмици. Евентуално, ако някой се е отказал, може да се вмести друг. Аз имам смесени чувства към нея, но мнения всякакви и не може всеки да е доволен.

# 472
Кристина, отиди при друг АГ. Няма как да се види, че плод в 5 седмица е увреден.
Отидох при друг АГ.Прегледаме на вагинален ехограф .Каза,че бременноста ми е напълно нормална и се развива както трябва за седмицата в която съм .Аз също бях на мнението ,че това е невъзможно 5г.с да ми каже че вижда плода увреден.Днес сутрента бях с висока температура и една много неприятна болка в яйчника ,след което когато ходя по малка нужда доста си ме боли .Реших да се обадя на "Уникалната" лекарка ,която явно вижда всичко през неите рентгенови очи .Обясних и ситуацията и нейния отговор беше:Веднга пий хапчето аз ти казах бременноста ти е разтроена няма какво да се бавиш ,това че си с температура не ти пречи да изпиеш хапчето,корема те боли защото плода не е както трябва и ти се отразява.След като отидох за второ мнение лекарката,беше категорична болките да са от бременноста .Установи,че имам проблем с бъбреците и малка инфекция на пикочните пътища .Благодарна съм и за което .
Как адекватен лекар ще предпише медикаментозен аборт на пациент,който е с висока температура и инфекция ? Това неможах да разбера,прочетох цялата листовка в буквален смисъл е като цял вестник а страничните ефекти са над 30 .
Дами,внимавайте на кого ще попаднете .

# 473
Кристина, това което е направила първата лекарка е много сериозно. Дори, ако ембриона изостава в ранна бременност, лекарите изчакват 1-2-3 седмици за да видят дали се развива и аборт се предписва само, ако ембрионът спре да се развива. Но при теб явно дори няма изоставане, така че няма никакво основание да се смята, че нещо не е наред. С две думи - в 5-6 седмица е рано и никога при никакви обстоятелства не може да се каже категорично дали има проблем.

Редно е да провериш кой орган трябва да сезираш заради действията на тази лекарка. Докато всички си премълчават, такива лекари ще продължават да практикуват.

А страничните ефекти от медикамента са ти най-малкия проблем. Тук говорим за аборт - прекъсване на бременност, а не за някакво обикновено хапче. Да ти предпишат аборт без причина е нарушение на всякакви медицински стандарти.

# 474
Споделете коя е докторката?

Кристина, отиди при друг АГ. Няма как да се види, че плод в 5 седмица е увреден.
Отидох при друг АГ.Прегледаме на вагинален ехограф .Каза,че бременноста ми е напълно нормална и се развива както трябва за седмицата в която съм .Аз също бях на мнението ,че това е невъзможно 5г.с да ми каже че вижда плода увреден.Днес сутрента бях с висока температура и една много неприятна болка в яйчника ,след което когато ходя по малка нужда доста си ме боли .Реших да се обадя на "Уникалната" лекарка ,която явно вижда всичко през неите рентгенови очи .Обясних и ситуацията и нейния отговор беше:Веднга пий хапчето аз ти казах бременноста ти е разтроена няма какво да се бавиш ,това че си с температура не ти пречи да изпиеш хапчето,корема те боли защото плода не е както трябва и ти се отразява.След като отидох за второ мнение лекарката,беше категорична болките да са от бременноста .Установи,че имам проблем с бъбреците и малка инфекция на пикочните пътища .Благодарна съм и за което .
Как адекватен лекар ще предпише медикаментозен аборт на пациент,който е с висока температура и инфекция ? Това неможах да разбера,прочетох цялата листовка в буквален смисъл е като цял вестник а страничните ефекти са над 30 .
Дами,внимавайте на кого ще попаднете .

# 475
Здравейте мамчета постоянно следя темита за бременни ... и сега реших и аз да споделя нещо , което за мен е неразгадано.Бременна съм в 16та седмица и мисля , че от няколко дни усещам движения на бебчо☺🥰 , но днес се случи нещо интересно както си лежах и изведнъж от дясната страна ниско долу се надигна нещо в страни и се втвърди 🤔 та въпросът ми е възможно ли е да е бебчо да се мести и да го усещам в 16та седмица?Благодаря ви 😊

# 476
Здравей, аз мисля, че е напълно възможно да усещаш бебето вече. Аз също, когато лежа по гръб с изпънати крака, усещам нещо подобно още от 15-16-та седмица (сега съм в 18-та семица, втора бременност). Много зависи от чувствителността. 😊

Здравейте мамчета постоянно следя темита за бременни ... и сега реших и аз да споделя нещо , което за мен е неразгадано.Бременна съм в 16та седмица и мисля , че от няколко дни усещам движения на бебчо☺🥰 , но днес се случи нещо интересно както си лежах и изведнъж от дясната страна ниско долу се надигна нещо в страни и се втвърди 🤔 та въпросът ми е възможно ли е да е бебчо да се мести и да го усещам в 16та седмица?Благодаря ви 😊

# 477
  • Plovdiv, Bulgaria
На този телефон ли звъните за час при д-р Борислав Иванов - 032/990699? Звъня 5 пъти днес и не вдига никой. Искам да си запазя час за ФМ.
Също да попитам - ФМ + БХС ли трябва да кажа, или то си вървят заедно?

# 478
Sunnygirl, да, възможно е в тези седмици вече да усещаш движения. В началото ще е само в покой в седнало или в легнало положение.

# 479
Здравейте . Ще сменям АГ  . Искам да попитам трябва ли да съм се отписала от старото АГ за да се запиша на ново ?

Защото старото АГ не може да ме приеме сега а ми изтича направлението за смяна  и трябва да отида при новия лекар за да се запиша там .

Общи условия

Активация на акаунт