Модни консултации 42

• 47 241
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Вторите дори ми харесват, само че тези вени ми вадят очите...
А на мен непочистеният крак от първата снимка.

Аз съм за кафеникавите обувки. Нещо в контраста между саята и подметката на червените ме дразни.

# 271
  • Street of Dreams
Вторите дори ми харесват, само че тези вени ми вадят очите...
А на мен непочистеният крак от първата снимка.

Скрит текст:
Потресена от обувките, не забелязах. Това според мен е като се бръснат черни косми, а кожата е прозрачна - тоест кракът е гладък, но се виждат корените. IPL фотоепилатор би свършил отлична работа.

# 272
Че те космите си се виждат с просто око.
Вероятно кракът е на някоя моделка в крехка възраст, иначе не си го обяснявам.

# 273
  • Street of Dreams
Че те космите си се виждат с просто око.
Вероятно кракът е на някоя моделка в крехка възраст, иначе не си го обяснявам.

Astonished
Вярно е! Dizzy Face

Аман от модни извращения!

# 274
Какви неща забелязвате! Аз бях толкова впечатлена от обувките, че хич не обърнах внимание на краката Flushed

# 275
  • Пловдив
Според мен този натюрел е умишлен 🤦♀. Не си го обяснявам по друг начин.  Често срещано е в сайтовете напоследък- ужасен педикюр, груби пети, косми, целулит, перушинести или мазни коси..., радвам се, че миризми не се усещат.

# 276
Предполагам е отговор на фотошоп-ването до крайност. Сега лека-полека ще се озовем в другата крайност.

Представяте ли си колко са комфортни за пръстите тези обувки..., само че и аз оставам на островърхите.

Другата приумица обувко-чорапки бих предпочела да виждам отделно. Не съм фен на 2в1 артикули/продукти. По-идейно ми се струва да си подбереш чорапи спрямо обувките и аутфит-а, а не да мислиш как да впишеш конкретните в цялото.
Много би ме зарадвало да видя някой така, но върху мен е неприложимо.
Скрит текст:

# 277
Мяркала съм чат пат чорапки с високи обувки, повечето се бяха постарали и бяха готини, но и гротески имаше между тях.

# 278
  • София
Кога започват намаленията в моловете?

# 279
Здравейте! Има ли в БГ магазин, който продава марката "Paolo Sebastian"?
http://paolosebastian.com/
Моля, за координати и благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 280
Защото в България модата трудно идва. Тук масово се носят къси бодикон рокли и анцузи (за свободното време) и туй то!
Аз понеже вече съм лелка над 40 и не ходя по модните места в София, пък свободното време прекарвам в провинцията, си мислех, че вече никой не ходи така Joy
Даже, когато вървя по улицата напоследък все ми се стува, че повечето жени са облечени доста приятно и с добре съчетани дрехи.
Тийнейджърите не коментирам. На тях сега им е времето да си изживеят лудостта Smile

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 15:08 от Light Beam

# 281
  • някъде под слънцето...
И друг път сме обсъждали, че въпреки модните тенденции , хората живеещи  в дадена страна дават различен облик на модата.Пречупват я през конкретната народопсихология
Същото е и с прическите..грима...

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 22:34 от sl

# 282
Има ли пазаруващи от Lily silk? Как са материите, отговарят ли си на цените?
Отделно не ми става ясно дали е възможно от някой от европейските сайтове да ми доставят до България... Thinking

# 283
Момичета, какво мислите за новата колаборация на H&M с Giambattista Valli? Мислите ли да купувате нещо?

# 284
Момичета, какво мислите за новата колаборация на H&M с Giambattista Valli? Мислите ли да купувате нещо?
Да, определено.

Общи условия

Активация на акаунт