Модни консултации 42

• 46 675
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,искам да си купя палто ,обаче някак си не искам естествено ,защото като си представя,че са убили,удрали нещо и ще го нося на гърба и ми става  зле Astonished обаче пък изкуствените ми изглеждат старанно.Някакви предложения да ми дадете????Искам да го съчетавам и с тези боти .Гледах едно изкуствено ,но ето как би се съчетало с ботите.

# 466
Здравейте,искам да си купя палто ,обаче някак си не искам естествено ,защото като си представя,че са убили,удрали нещо и ще го нося на гърба и ми става  зле Astonished обаче пък изкуствените ми изглеждат старанно.Някакви предложения да ми дадете????

И аз имам подобна драма, но просто се отказах от идеята да съм с кожено палто. Харесва ми, стои страшно стилно, но не мога да прежаля животинките, особено с всички статии за нехуманно дране. Изкуствените наистина изглеждат странно, а и идея нямам как ще се поддържат.
Още нося кожено яке, обожавам го, но се замислих, че надали ще подновя, защото не ям месо, а нося кожа и няма логика. Confused

# 467
Добре де, Нели, защо не си потърсиш просто едно хубаво вълнено палто, което да съчетаеш с тези боти?

# 468
  • София
В момента навсякъде по магазините са пуснали такива палта. Аз даже щях почти да си купя едно, обаче разбрах, че няма джобове и го оставих.
 https://i.pinimg.com/564x/9f/c9/25/9fc9259bfef72148b0b168a93b70dda0.jpg

# 469
Здравейте,искам да си купя палто ,обаче някак си не искам естествено ,защото като си представя,че са убили,удрали нещо и ще го нося на гърба и ми става  зле Astonished обаче пък изкуствените ми изглеждат старанно.Някакви предложения да ми дадете????Искам да го съчетавам и с тези боти .Гледах едно изкуствено ,но ето как би се съчетало с ботите.

За мен това палто и тези кубинки  се бият много стилово. Палтото, което е показала Free Agent е много по-подходящо за обувките.
Лично аз никога не съм харесвала този тип палта, независимо дали са естествени, или изкуствени. Напомнят ми на соц времената, когато майка ми и всичките й приятелки носеха палта от естествени кожи, които им стояха все едно са нахлузили кашон от пералня. После бяха модерни в поп-фолк средите, та ги намразих съвсем. Някак ми кифлеят, но не в добрия смисъл, ако изобщо това понятие има добър смисъл.

# 470
В момента навсякъде по магазините са пуснали такива палта. Аз даже щях почти да си купя едно, обаче разбрах, че няма джобове и го оставих.
Здравей,от къде е това палто?Или къде има подобно??? Grinning

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 11:48 от bubanka

# 471
  • София
Както казах, навсякъде в магазините по моловете - Ню Йоркър, Бершка, Синсей, Теранова май и други имаше.

# 472
В New Yorker на 100 %, последно като ходих имаше голям избор на якета и палта.

https://www.newyorker.de/bg/products/#/detail/03.01.150.0001/001 … en_westen_maentel

# 473
Здравейте момичета! Търся идеи за тоалет за зимна сватба(януари /февруари) Единствено държа да съм с обувка на ток, а не боти /ботуши, понеже не ми се струва достатъчно елегантно с тях. Дано няма сняг 😀. Относно кройки, нямам претенции, не си падам по силно подчертаващи ханша bodycon рокли и поли, както и по много дълбоки деколтета. Може да е рокля, пола с блуза/риза или панталон с висока талия, нямам конкретна визия.

# 474
Предложение 3
Скрит текст:

Горе видях едно чудно съчетание на сива пола със зелена прозрачна блуза.
Имам подобна, само че в цикламено, но със съвсем къс ръкав.
Колебая се какво да облека отгоре, за да се вижда съвсем малко от блузата. (няма как в ежедневието да се появя с прозрачна блуза).
Болеро, късо сако, или пък дълга жилетка в черно?
Grinning И моята реакция беше същата! ЧУДНО!
Такова зелено много ми отива, косата ми е винаги прибрана, имам тъмнокафяви класически ботуши за да завърша образа и да го оставя във класическата му визия! Само дето нямам сивата пола и зелената блуза...

Сесил, болеро.... мммм... не (целият тоалет е много класически с болеро го връщаш и 20 год назад според мен); късо сако би било подходящо (все пак зависи от сакото), дълга жилетка - абсолютно да! Кожено яке - да! И пак зависи къде ще идеш в този вид...

И аз скоро си купих дълга (сериозно дълга, до под коляното жилетка) и ще трябва да поровя за идеи. Вие също можете да метнете няколко по мен, сега ще потърся да ви я покажа!

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 16:00 от Agent Provocateur

# 475
  • в Кошера

Подкрепям с две ръце. Втора зима са много актуални, харесвам ги определено. Heart
Скрит текст:

Здравейте момичета! Търся идеи за тоалет за зимна сватба(януари /февруари) Единствено държа да съм с обувка на ток, а не боти /ботуши, понеже не ми се струва достатъчно елегантно с тях. Дано няма сняг 😀. Относно кройки, нямам претенции, не си падам по силно подчертаващи ханша bodycon рокли и поли, както и по много дълбоки деколтета. Може да е рокля, пола с блуза/риза или панталон с висока талия, нямам конкретна визия.

Задължително с обувки, да!

Зависи как искаш да изглеждаш стилово, цветово, кройка, материя...
За рокля/пола (щом изключваме подчертаване на ханша) може нещо в стил Ted Baker, за да се подчертае талията. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не бих сложила плътен дълъг ръкав, въпреки сезона. Peace

Скрит текст:

# 476
Simple Smile)))))))) Напрaвих си набързо домашното за жилетката (искам да видя и рускините обаче) и се смея с глас, защото гледах 2 американки - едната е типична Калифорнийка, другата е хмммм събирателен образ на дето що има майка на млади деца по Североизтока Simple Smile)))))) Забележете само колко цвята ползват Grinning Grinning Grinning

И украинката Wink

И рускинята Grinning

И трендовете

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 18:57 от Agent Provocateur

# 477
  • Street of Dreams
Какво й има на русата на брадата? Вади ми очите.

Другата ми харесва повече. Интересно ми е да видя стиловете в другите държави и техните краища.

В Германия в момента модата е back to the roots. Плитки, романтични рокли, снимки сред природата и житни класове.

Тъй като вече е студено - старите casual classics.

# 478
Агент, реално... Се чудя за фирмено парти.
Лошото е че фирмата е само от мъже... И жената на шефа.
Та... Двойно ограничаващо за мен.
Едва ли не трябва да се облека лелински.

Та... Дайте идеи всъщност.
Събирането е на маса... С 20мъже, шефа и жена му. После и дискотека.

Гащеризони не харесвам.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 09:02 от Sesylle

# 479
  • Някъде там
Идеи за облекло за коледно парти с тема sos подай ръка на колега в нужда Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт