Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде под слънцето...
Явно трайността е нещо субективно.
За мен траен парфюм е, когато го усещам 15+ часа..
Парфюмът ми трябва да издържи поне  от 7.30 , когато излизам от къщи докато се прибера,  обикновено след 18  часа.
Мразя да подновявам и не нося парфюм у себе  си.

Всичко останало за мен е нетрайно.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 10:47 от sl

# 556
Valentino Donna Noir Absolu е приказен silvia.si.Ето за този мога да кажа ,че яко излъчва и влачи шлейф .Не ми се е случвало да вляза в затворено пространство,а и не само и да не бъде отбелязан.Много креместо-сладък парфюм е.Той ми е любов от първо фъс.Мисля,че ще ти допадне много.Аз мога да кажа за него,че към момента ми е парфюмен подпис,а дамите ,които го имат по-отдавна,казват ,че в студеното е още по-красив... ❤❤❤
Четейки ви,оставам с впечатлението,че просто носа ми спира да усеща парфюма,а той се носи около мен,защото слава Богу,съм здрава ,права жена без някакви отклонения и не приемам никакви медикаменти .

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 10:24 от macadamia

# 557
Аз също съм с мазна кожа. Скоро разбрах от една парфюмна консултантка в Сердика, че има значение за трайността на парфюмите. По-близките ми казват, че винаги мириша на парфюм. Вчера ТФ го усещах цял ден, но пръскам и в косата. Но въпреки това предпочитам суха кожа - поне ще я мажа стабилно и ще е ок. Извън темата, все ме успокояваха, че мазната кожа по-късно се сбръчква. Е, да, ама аз вече имам гневни бръчки, макар и мимически Simple Smile

# 558
От Коко Ноар и преди е имало оплаквания за ниска трайност. При мен си беше супер, даже и шлейф влачеше.

# 559
  • Виена
Мисля си напоследък къде изчезна Walter999, отдавна не сме чели абсолютните му истини и присъдите от последна инстанция. Пак за да не е спам - тук е неочаквано топло и слънчево и нося тия дни един мноооого стар Салвадор Дали Лагуна, случайно открит миналата година в една дрогерия във Варшава за смешни парички

# 560
Аау Салвадор Дали Лагуна ми го подариха за бала преди 17 години Simple Smile Беше траен, но всички оси ме нападаха, а аз пищях Simple Smile

# 561
Лагуна е страхотен аромат - топъл, чувствен. И аз го обичам много.
Моля за съвет - търся аромат, подобен на Gucci Eau de Parfum II. Имаше нещо страшно секси в него и не мога да открия заместник. Не знам защо, но определено ме влече към по-стари аромати. В никой от по-новите не откривам тръпка.

# 562
Кой от двата да е следващия, че не мога да избера, а този месец съм в преразход 😧 Поръчам на сляпо.

https://www.parfimo.bg/lacoste-pour-femme-eau-de-parfum-za-jeni/
Или
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-5th-avenue-eau-de-parfum-za-jeni/
Кланя към Lacoste от коментарите. Търся изчистен присъствен аромат.
Нито един от двата. Събери малко повече пари и си купи нещо много яко.
Благодаря, че се включи!
Пари не събирам, не съм от пестеливите...проблема е, че ги изсипвам непредвидени накуп и после "ближа рани" Scream Кое е това "много яко"?
Пп.
Божееее...преди две години получих пратка 12.5кг с обувки! Още си ги имам, до някои от тях не съм стигнала, само естествена кожа. Колегите се хванаха за главата. Сега стрелям на парфюми, но още съм "боса" Wink
с обувките бях същата до скоро, кой номер носиш:)))) хихихи

# 563
Сега пробвах Nina Rouge Nina Ricci, адски добри малини. Не харесвам Ябълките и не бих си купила, имала съм класическата и едва я изпръсках преди много години, но от този бих взела малка бутилка, заради изключително добре усещащите се малини.

# 564
  • Виена
В понеделник съм в големия Дъглас в центъра за тая Нина Ричи Blush

# 565
Сега пробвах Nina Rouge Nina Ricci, адски добри малини. Не харесвам Ябълките и не бих си купила, имала съм класическата и едва я изпръсках преди много години, но от този бих взела малка бутилка, заради изключително добре усещащите се малини.

А, нееее, лоша си.
Точно си мислех, че съм дисциплинирана и какъв кеф, че нищо не ме подмамва и ти сега "адски добри малини". За малини мра! Heart Exl

# 566
Тук са невероятни и се усещат страхотно. Като малиновите изкушения на 100 гр.сладки. Имат един малинов крем. И карамелът се усеща добре.

# 567
Nina Ricci Nina Rouge, много привлекателно червено. Мярнах рекламата и е в листата ми за тестване. Като гледам във Fragrantica е в една група с други любимци.
Аз харесвам ябълките, в момента имам 3 и си ги харесвам, само в Nina Ricci Bella има някаква нотка която лятото леко ме дразнеше, вероятно този ревен; надавам се на хладно да се махне това усещане. По принцип го тествах пролетта и тогава нищо не ме дразнеше. Иначе класическата ябълка ми е най-скучна.
Скрит текст:
Относно страстта към обувките, няма да се учудя, ако половината от пишещите са затрупани и от обувки- мисля че е много разпространено при жените

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 16:39 от Dari_77

# 568
  • София
Мисля си напоследък къде изчезна Walter999, отдавна не сме чели абсолютните му истини и присъдите от последна инстанция.
Няма и да го четем, за съжаление. След всички критики, дето му се стовариха, явно няма желание вече човекът  Cry Много жалко...
Днес съм с това прекрасно, вкусно, женствено и нежно ухаещо чудо  Heart Eyes Обожавам Lipstick On  Heart Eyes

# 569
Аз пък си подарих Gucci Rush за рожденния ден. Знам, че е или много мразен или много харесван и стар, но на мен ми носи сантимент. И много, много го харесвам.
Чакам го с нетърпение,от толкова време му се чудя. Ще си взема и Блум по-нататък,че и той е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт