Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Аз така от сантимент все подновявам Айнджъл-преди 20 г ММ ми подари една 25 мл звездичка с кутия шоколади и шампанско,и ми е много на сърце:).

# 571
Здравейте дами, влизам с въпрос, който съм сигурна, че сте обсъждали много. Кой беше всеобщия зимен любимец Black opium на YSL или Black orchid на Tom Ford? Доста ги бъркам двата, а ще поръчвам онлайн за подарък и ми трябва нещо изпитано и харесвано от повечето хора.

# 572
Цитат
Black opium на YSL или Black orchid на Tom Ford?
Smiley Ами те нямат нищо общо. Зависи на кого ще подарявате?
На мен ми харесват и двата, но Black opium на YSL е по-сладникав, леееко ретро в добрия смисъл.
Черната орхидея е дръзка и секси. На някои им идва остра и нахална.
Въпрос на вкус. Simple Smile

# 573
То човека на когото ще подарявам не е особено капризен по парфюмно отношение, за това и не се притеснявам. Дръзка и секси ми хареса обаче Laughing

# 574
  • Бургас
Не харесвам и двата и ако ми ги подарят няма да съм изобщо щастлива.Чудя се дали да не си поръчам мостра на Парфето от рози на Ланком,ох колко добре звучи! И на мен ми липсват постовете на Walter,много жалко,че спря да пише и ако чете дано да пропише!

# 575
  • Балчик
И за мен орхидеята хич не става за подарък. Имам я, но не ми е любимка, странен парфюм, не е за сляпо.

# 576
Днес успях да пробвам 5-авеню на Арден и ми идва твърде флорален на първо четене.Нетраен.
Пробвах и така коментираното Извънземно на ТМ - "мазно" Confounded та чак ми се гади, дори след няколко часа пак ми се гади!  Как го носите?! Scream
Отстрелях един KARL LAGERFELD FOR HER щото ми допадна на първо, второ и трето четене+mexx -овете за децата -да се поливат и за подарък.
Lacoste ще го мисля още.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 20:24 от mimoza7710

# 577
Предлагат ли се мострички на S.T. Dupont Pure bloom, Vanilla & Leather и Perfect Tobacco? Искам да ги пробвам, но няма къде  Tired

# 578
  • Балчик
5 Авеню нетраен? Не бих казала, аз го усещам цял ден, а на дрехи стои като вкопан.

# 579
Предлагат ли се мострички на S.T. Dupont Pure bloom, Vanilla & Leather и Perfect Tobacco? Искам да ги пробвам, но няма къде  Tired
Не съм срещала, но пък можеш да си фъснеш в парфюмериите на Бюти зон и Дъглас от тях.
S.T. Dupont Pure bloom – разкош на разкошотата. Жизнен, пълноценен, ода на радостта и доброто настроение, без да е прекалено момичешки фриволен и лековат.
Vanilla & Leather – много ок за зима и мен лично ме кефи на макс. Като купена току-що кожена чанта или яке, но със сладост от моята кожа – сладко, уютно, набелязала съм го.
Perfect Tobacco – на мен лично ми дойде тежък, лепкав за моя вкус и не ми допадна. Като да съм попаднала в огромна бална зала сама - бррр.

# 580
Пробвай го отново сам на студено време. Много е добър тогава.

# 581
И при мен Авенюто е траен. Колкото до това,че е цветен-ами той си е такъв, съдържа почти изцяло и само китки, роза, теменужка, люляк, плюс ванилия и лека пудра, и малко зеленинка и липа.

# 582
Не съм срещала, но пък можеш да си фъснеш в парфюмериите на Бюти зон и Дъглас от тях.
S.T. Dupont Pure bloom – разкош на разкошотата. Жизнен, пълноценен, ода на радостта и доброто настроение, без да е прекалено момичешки фриволен и лековат.
Vanilla & Leather – много ок за зима и мен лично ме кефи на макс. Като купена току-що кожена чанта или яке, но със сладост от моята кожа – сладко, уютно, набелязала съм го.
Perfect Tobacco – на мен лично ми дойде тежък, лепкав за моя вкус и не ми допадна. Като да съм попаднала в огромна бална зала сама - бррр.

Благодаря, но нямаме такива екстри като магазините.  Simple Smile

# 583
  • Чукарландия
Мисля си напоследък къде изчезна Walter999, отдавна не сме чели абсолютните му истини и присъдите от последна инстанция.
Няма и да го четем, за съжаление. След всички критики, дето му се стовариха, явно няма желание вече човекът  Cry Много жалко...

Наистина много жалко. И други качествени съфорумци вече не пишат, ако забелязвате... Аз забелязвам. И ми липсват. Тъжно.

Парфюм за деня: Sunshine Amouage. Сега му е времето. Сега му е точното време за мен. И за настроението ми. Yellow Heart

# 584
Благодаря ви за мненията за Coco Noir Simple Smile
Ще го пробвам и в по-студено време ще реша какво да го правя. Той ми е подарък и като ме питаха какво искам и стрелях на сляпо и малко ме е яд, че не си поисках Gabrielle, тъй като с нея се разбираме прекрасно. Че и 100мл😂, ама здраве да е Simple Smile
Прави ми впечатление, че на кожата ми се задържат само Lancome и Givenchy, без значение кои видове. Иначе до преди 2 години кожата ми беше някак по-мазна, а сега е нормална, някой път към суха. Горе-долу и от тогава се задържат парфюмите по-малко по кожата ми. Не се бях замисляла затова.

Общи условия

Активация на акаунт