Майка му ни използва.

• 10 463
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
С това здраве...
Е, никой не се е счупил като е прал килими, цепил дърва и разчиствал след майстори.
На село тези неща ги правят даже не само мъжете.
Не е до здравето, а до това че не искаш той да ходи и да помага на майка си.
Както казах, вече има здравословни проблеми и то сериозни, но се разтягат само безполезни локуми. Исках да споделя, но само получих нападки. Пиша нещо над 3-4 пъти едно и също, но въобще не се чете.

# 76
Вай вай.
Аз ще дойда да изпера килимите и да разчистя след майсторите. За дървата - сори.
Той да иде на лекар.
Кофти, че не се е родил в Париж.
Даже мисля, че не само трябва да спре да ходи на село, ами на работа да спре да ходи.
Ще карате на твоята заплата, за да се предпази.

# 77
А кой ще наследи един ден тази голяма къща?
Няма да е само той, има още много наследници.
Ами щом са много да се редуват на ротационен принцип през уикендите. Само твоя златен мунчо ли ще се поти. Не е справедливо така.
Не е, но той така ги е свилнал и само той върши работата

# 78
Моля, темата да бъде заключена. Благодаря!

# 79
Operasinger944, когато получаваш само "нападки" / всъщност е виждането на съфорумките по твоя проблем/, това е сигнал да се замислиш и да допуснеш, че някъде в нещо грешиш. Не е нужно да се врътваш обидена, ако си очаквала само овации за поведението си, просто не е реалистично. Понякога отстрани се виждат по-добре съществените неща.

# 80
Всички в хор те съжаляваме, че си взела такъв мек мъж. Народа е казал който няма глава, има крака. Та твоичкия да цепи дърва, а ти свиквай.

# 81
И пак до имотите опряхме.
Ще цепи, да не ги цепи на мен тези дърва?
Вместо да се радваш, че не подвива опашка пред физическа работа и нито мръсни ще останете, нито неопрани...
Което си е постижение при част от мъжете.

# 82
Насочете си усилията да увеличаване на доходите. Млади хора сега е момента! Много енергия хабиш за глупости, насочи я в друга посока, а именно търсене на вариант за повече парички. Утре другиден може да имате деца, не се оставяйте!!!

# 83
  • Варна
Ще му уври главата като легне болен на твоите ръце, а маминка си врътне гъза и потърси друг спонсор за обувките и дървата, без да го погледне. На такава ситуация ми намирисва в близко бъдеще.

# 84
А мъжът на свекървата не изкарва ли пари, че са опряли до вашите? Ако утре имате дете, ще я овапцате още повече откъм финанси. За юркането на мъжа ти разбирам, искаш да сте заедно през уикендите, млади сте, нямате ангажименти. Мъжът ти явно има брат/сестра, те къде са в картинката?

# 85
На мен ми намирисва на един определен модел свекървенско поведение. При нас беше горе долу сходна ситуация, но ММ се усети сам много бързо. Сега ѝ е обиден и не си говорят. Здраво свеки със здрав мъж, постоянно търсеше помощ и услуги от сина, като щади мъжа си. В същото време отглежда по-големият брат ерген като малко детенце "Ама той ходи на работа, ама той е изморен сега" Все едно ММ цял ден е спал.... Накрая купи тайно на любимият син апартамент.. Сега, не ме разбирайте погрешно, аз от нея нищо не искам, имам си достатъчно имоти, но защо беше нужно цялото това нещо да се прави зад гърба на ММ. Има и още много неща довели до това да не си говорят, но идеята ми беше, че не е нужно да се вживяваш е ролята на спасителка на мъжа ти, той сам трябва да се оправя с майка си.

# 86
Да уточня работи в провинциалния град за малко пари, за да я съжаляват и така й е по-добре, иначе има предложения за по-добра и платена работа, но не иска.
 здрава и права жена на 50 г.
 Парите й отивали за кредити, а защо тегли кредити да ходи по почивки.
Ходи по постоянно по лекари, за да й намерят някаква болест да я съжаляват, а лекарите й казват, че е напълно здрава, но въпреки всичко тя постоянно си правя изследвания.
Напълно здрава?
То само от възрастовите промени на скелетно-мускулната система  стигат.  Peace
Няма абсолютно здрав човек, а не добре диагностициран.
До преди 10 години(на 50+ съм) извършвах седем пъти повече като обем работа,
съответно и финансовите ми постъпления бяха по-високи.
А вие като млада жена имате ли седем пъти  по-големи финансови постъпления от обсъжданата 50 годишна?

Относно почивките на майката на момчето - все пак са в период на отпуска,
която не е безкрайна за работещ на ТД.
ПП Напишете кой номер обувки носите. Няма да ви оставим да студувате.
Сега ми се скъсаха обувките и ММ като ми каза не може ли да ги купим другия месец, ми стана толкова обидно, че няма на къде.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 09:01 от Анонимен

# 87
Здравейте,
Скрит текст:
подтикната от друга тема, реших и аз да си споделя. Предполагам какви ще са коментарите, но имам нужда да споделя, защото ми е тежко и обидно.
С ММ сме заедно от 3 години, преди това бяхме над година много добри приятели и
още тогава забелязах нещо много нередно в отношенията в семейството му,
Скрит текст:
но тогава не съм се месила, защото в крайна сметка не бях никоя и не ми влизаше в работата. Да, но нещата загрубяха след като заживяхме заедно. Майка му живее в малко провинциално градче близко до града, в който живеем. Тя считаше, че синът й всяка седмица трябва да ходи при нея и да й върши цялата къщна работа. Няма лошо да помогне с нещо, но тя считаше за нужно, че той трябва да ходи абсолютно всяка седмица, защото хората били говорили как синът й я изоставил и колко й било мъчно. Въпреки скандалите и манипулациите успяхме да сведем ходенията до веднъж в месеца, защото ММ му се появиха здравословни проблеми, от които той 2 години по-късно не може да се оправи. Той работи от понеделник до петък тежка физическа работа и събота и неделя майка му също го караше да й цепи дървете, да й пере килими. Мислих, че с намаляването на ходенията там нещата ще се поуспокоят, но не. Като не ходим там, тя взе да иска пари. Давали сме й, помагахме. Но един път, когато бяхме закъсали и то сериозно, аз бях взела заем, за да може да приживеем месеца, той й дал пари за обувки, защото горката нямала пак пари. Имахме сериозни скандали за това. Да уточня работи в провинциалния град за малко пари, за да я съжаляват и така й е по-добре, иначе има предложения за по-добра и платена работа, но не иска. Аз също имам болен баща, за който едвам събирам пари за лекарства, за да може здрава и права жена на 50 г. да се разреве, да се затръшка и да получи каквото иска.
 Сега ми се скъсаха обувките и ММ като ми каза не може ли да ги купим другия месец, ми стана толкова обидно, че няма на къде.
 Този месец имат да плащат общ данък майка му пак няма пари и ММ ще плати цялата част. Парите й отивали за кредити, а защо тегли кредити да ходи по почивки. Ходи по постоянно по лекари, за да й намерят някаква болест да я съжаляват, а лекарите й казват, че е напълно здрава, но въпреки всичко тя постоянно си правя изследвания.
В последно време взехме да се караме много с ММ, щом съм била реагирала така остро, нямало да ми споделя повече. А как да реагирам, да работим и двамата, да си броим стотинките, трудно да заделям за на баща ми лекарствата, да може като зациври майка му за нови обувки или, че нямала пари да й се дават. Просто съм на предела на търпението си.
Поредната, която смята, че събере ли се с мъж, може да го "преформатира" по свое желание....
Наистина ли вярваш, че можеш да промениш правилата в друго семейство, да промениш човек, само защото живее с теб?
Видяла си в началото неща, които не ти харесват.Възниква въпросът, защо си "влязла" в тази НЕкрасива обстановка?
Мъжа няма да се промени, той така е възпитан, няма да зареже майка си.
Или се примиряваш и чакаш "смъртта й", за да си отдъхнеш, или кой откъде е.
Е, може да продължиш със скандалите и разправиите, докато на него му писне и си хване капата.

# 88
Това човек да помага на родителите си е най-нормалното и достойно нещо на света. Естествено че ще ходи да и цепи дърва- тя ли да ги цепи? А относно парите- да тъпо е че тя харчи безразборно за глупости а вие се лишавате, но според мен щом и двамата работите разделете си бюджетите и всеки да си дава парите за каквото о на когото иска, като сметките си ги поделете по равно. Така е най-добре според мен и никой няма да се сърди ,защото парите все пак си ги изкарва сам.

# 89
  • София
Доколкото прочетох – тя има втори мъж.

Ако мъжът ми тръгне всяка събота и неделя да дондурка баща си, при условие че има И друг, който да го прави, и аз бих реагирала.

Общи условия

Активация на акаунт