Отговори
# 150
  • Варна
Ейййй Хотче застреля ме с тоя сън Joy Joy Това сигурно е големия ни телевизор в новия ни голям хол Mr. Green, ама камънаците хич незнам какво значат! Както и да е, явно трябва да се видим, ама по-добре вие елате сега тук е по-хубаво..плажче..това-онова:)
Мона, хайде идвайте!! Хубаво е Август! Само понякога ако има рязка промяна на времето се "обръща водата" и става студена...дано не се случи това лято!
Сети, много са ви хубави снимите...и как само спинка Лорка върху тебе, и Зара много обича да се гуши така, като бебе така заспиваше!
Ама тоя щъркел..... preggo
Относн плажа ние си ходим кажи речи по всяко време, но сме под чадър и намазани с Нивеа 50 фактор. Зара има загар от разходките, независимо че я мажа и имам ачадър на колчиката.
Аз искам да ви питам какво хапват дечицата вечер. Велизара започна да ми се буди около 6.00 часа и пие мляко, вечер е само на мляко Нестле Джуниър по 240 мл., но рядко ги изпива.
Хайде че ще закусваме!!

# 151
  • София
Добро утро мами!Хайде на кафето!
Сети снимчиците са много сладурски,а талисманчето е страхотно!Гледах я и не можех да повярвам,че това е тя, кога се роди...,а вече ходи и на море!Личи,че хубаво сте си изкарали!Ние се бяхме насочили към същия хотел /Алпина/,но колеги на мъжа ми му бяха казали,че точно там плажа не бил хубав /бил каменист/,което аз не забелязах от снимките Ви.
А каква водичка давахте там на Лорката?
Сиси малката госпожичка е много готина в басейна.И ние вчера купихме такъв,дано да я прилъжем да седи в него.Би ли споделила къде точно е този плаж,че ние отиваме в същата посока,между Слънчев Бряг и Влас.
Момичета аз снощи започнах да оправям багажа,мислех на Мели багажа в едно малко,но дълбоко куфарче да събера...има ли смисъл да продължавам.Като сложих бельо,две хавлии,по-плътните дрехи и той се позапълни.Е има още малко място,но като сложа и всички летни дрехи няма да може да се затвори.Отделно съм напълнила един сак само с хавлии.Колата ни не е от малките,с голям багажник е,обаче къде ще се поберат количка,сгъваема кошара+ сгъваем матрак,памперси,пюрета+куфари и сакове не ми го побира акъла.А вана няма да носим,само едно малко легенче,в което ще я къпем.Който вече е пътувал да дава акъл за оптимизиране на багажа!
Айде че пак дълго стана!Хубав ден!

# 152
  • София
Сети, тъкмо мислех да те питам и явно съм пропуснала дали сте поработили по въпроса за компания на Лорка  family6 Много хубав знак  Grinning А какъв цвят е щъркелът  Mr. Green такъв  stork-boy или такъв  stork-girl

Иле, до Варна-та трудна работа да стигнем  Confused Иначе много я обичам, но ходим все на юг. Я дай снимка на телевизора да разгадая той ли беше  hahaha Емма все още вечеря само кърма. Суче към 19.30-20 и после чак сутринта.

Аз пък искам да питам каква паста за зъби ползвате за бебоците. Имате ли впечатления от Ненедент? А от накрайника?

# 153
  • София
Иле ние ядем кърма,колкото иска и след това и правя АМ,пак колкото иска ис пи вечер от 21.30-22 до 9-10.Е някой път се буди 7-8 и после пак заспива до към 9 часа!Снощи и сложих Плазмон в АМ ама нещо не се въодушеви.Бях и сменила и номера на бибата и явно много и дойде.Вие на кой номер биби сте?
Сети хубв късмет туй с щъркела,кво ли значи  Laughing?Дето хот пита син или червен?Аз мисля,че трябва да е син!На мен всички ми казват,че много хубаво съм ги нашарила децата /не бях чувала този израз преди това/!Пожелавам ти и го и на теб!
Хот не ползваме паста за зъби.
Момичета чудя се дали да си развалям почивката и да взема гърненце на Мела на морето.Може пък и да седне и да посвърши нещо на него /блажени са вярващите/!!!

# 154
  • София
Момичета чудя се дали да си развалям почивката и да взема гърненце на Мела на морето.Може пък и да седне и да посвърши нещо на него /блажени са вярващите/!!!
Али, отговорила си си на въпроса  Laughing Точно на морето ли реши да я учиш на гърне, я не се излагай, а си гледай кефа! Гърнето няма да избяга!

# 155
Момичета, баби и Бренин, чета ви;)да не си помислите че пак се покрихме...
Какви щъркели, какви бебета? Пак пропуснах клюката;) Само да ви кажа че аз пък сънувах две бременни от форума: Илияна и Хамелиончето;) Едно време нали си спомняте като  сънувах Сънчо когато ражда...така че момичета стягайте се в кръста, сънищата ми предсказват вярно;)

Мона, честито на Ади!!!Много целувки му изпращаме и пожелания за път осеян с радости, късмет и ...много евро в пачки ( долара отдавна бледнее пред него:))
Дано Феята те навести и да премине болката от мъдреца!

Сети, снимките са супер сладки, Лорка е мацка на плажа!

Гале, Калина и тя не остава по назад, много е сладка в басейна!

Хот, Честито християнче, да ви е живо и здраво!!

Нашият тате е в командировка за 3 дни в Кали. Навестил къщата, каза че всичко си било по местата, но като влязъл в бебешката стая на Нати, нещо му трепнало в сърцето;))...после обаче ми видял прелестния лик на сватбените снимки и го свило под лъжичката Mr. Green Mr. Green

Дженап. къде изчезнахте? Отдавна не си писала.

Как е Флора миличката?? Дано оздравява бързо и следа да не остане от гадните пъпки.

нямам търпение да си дойда!!!!! Снощи пак се обаждах на баба ми и дядо ми, такова трепетно очакване се усеща като ми говорят...брат ми който почти никога не ме търси, сега ми звъни през два дни да пита купихме ли билети и преди да затвори само казва - " съвсем малко остава"...а той по принцип е много сериозен...започвам да съжалявам че 4 г не се прибирах, това много натъжи семейството ми...писма, смс, телефони - нищо не може да се сравни с една истинска прегръдка и поглед в очите.

лек ден от нас!

# 156
  • Варна
[
Иле, до Варна-та трудна работа да стигнем  Confused Иначе много я обичам, но ходим все на юг. Я дай снимка на телевизора да разгадая той ли беше  hahaha Емма все още вечеря само кърма. Суче към 19.30-20 и после чак сутринта.
Аз пък искам да питам каква паста за зъби ползвате за бебоците. Имате ли впечатления от Ненедент? А от накрайника?

Ами едно Сони, таквоз голямо със собствена стойка Joy Joy
Ех докато бях Софиянка и аз все на юг ходех.... Wink
И ние не ползваме още паста за зъби, а може би трябва newsm78, имаме си вече 5 цели зъба Mr. Green
И гърне не ползваме, ама според мен почивката не е добър вариант да я учиш Мели!
А тоя Плазмон как минава през бибите. Ние сме на номер 4 на Авент, т.е. има 4 дупчици, дали ще мине от там?
За накрайник ползваме пак Авент, имаме го от Нова година ама чак сега го хареса.

Пак пропуснах клюката;) Само да ви кажа че аз пък сънувах две бременни от форума: Илияна и Хамелиончето;) Едно време нали си спомняте като  сънувах Сънчо когато ражда...така че момичета стягайте се в кръста, сънищата ми предсказват вярно;)

Еййй ама голямо сънуване ме сънувате Joy Joy Joy Ами те Маринка и Зара са поредни дни родени...... ама аз честно казано искам малко по-голяма разлика около 3 години поне...така че тази нощ си намисли как да ме сънуваш - че съм щастлива майка на детенце на 1 година и ...печеля от тотото Joy Joy Joy хайде и теб искам много да видя, кога ще си идвате. Аз планувам едно ходене до София Август, ама за теб ако трябва отделно ще дойда!!! Heart Eyes

# 157
  • някъде ... тук ...
Поздрави на всички Heart Eyes Hug
Аз понатрупах багаж в коридора  Sunglasses
Али, само недей изнася къщата Wink Друго не мога да те посъветвам Confused Ние сме с Опел Корса (малка кола) и мисля, че ще съберем багажа, та даже и няколко торби омалели дрехи за Шумен Wink

Паста и четка още не ползва Гого. Има 6 зъба и все си мисля, че е още рано Thinking

Вечер, към 8 Гого яде вечеря (манджа) или кисело мляко с бисквити - с лъжица, той не се и научи с биберон. После към 8.30-9 се приспиваме с кърмене и сутрин се куква към 6-7 най-късно. Иначе вода пие от спортните шишета на Девин или от чаша, не му е интересно вече от Авентския накрайник.

Ние утре по обяд потегляме за Гложене първо, а морето е от неделя. Сигурно ще пиша вече след 10-ти Grinning

Хайде чао Heart Eyes

# 158
  • София
Здравейте

Не съм писала от толкова време, но това е защото ни нямаше. Лято е и ние гледаме да го използваме рационално. Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Бяхме известно време на море, после на вила на едни приятели, след което оставихме бебето /пардон, малката госпожица Wink/ при майка ми и заминахме на о-в Тасос. Върнахме се вчера заредени с положителни емоции, много слънце и ведро настроение. Малката е още при майка ми и ще си я вземем в неделя. През това време съм се наканила да подредя всички шкафчета и гардероби, за които не ми е оставало време, откакто се е родила Дара.
Тя вече ходи стабилно. На прощъпулника хвана едни мои сенки, които бях нарекла за артистка. При все че й бях сложила под носа разни пергели, линии, учебници и химикалки, въобще не им обърна внимание и веднага грабна сенките, които бяха най-открая и почти не се виждаха. Следващото нещо, което хвана беше един фото филм и после боичките. Все арт неща.

Джангъл хайде идвай си. Наистина 4г са толкова много време. Пожелавам ти скоро да прегърнеш поотделно всеки член на твоето семейство а Нати да им покаже всичките си номера, които знае. Ние също искаме да се запознаем с теб на живо, така че всички те чакаме.

Сети Лорката е много сладка, малка морска сирена. Със сигурност сте си изкарали супер на моренцето. Ние също, когато бяхме с Дара си тръгвахме от плажа към 11, 11:30ч. Въобще не можех да си представя да я държа на плажа повече време. То аз едвам се показвам на обед на слънце, та камо ли бебето.
Изумявах се от малки бебета, които си спяха на плажа на обед и ги прибираха чак вечерта, когато ние отивахме за следобедния ни плаж.
Сега като бяхме на Тасос това беше масово явление сред чужденците. Не мога да си го обясня. Бебета по на 5,6 месеца ги държаха по цял ден на плажа. А вечер скиториха по улиците със спящи бебета на рамене и в колички до 12ч. Германци, гърци, италянци  стояха до късно по ресторанти и кафета, а до тях в количката спяха съвсем мънички бебета, които от време на време се събуждаха от различните шумове и проплакваха, а родителите им ги приспиваха отново и продължаваха да стоят. Еми аз не го разбирам това.

Мона пожелавам ти да успеете с отпуската на мъжа ти и да отидете и на двата варианта-  с бебето и само двамата. Определено с бебето не е най-добрата почивка за родителите. Нашата Дара трудно понася и пътуването и не спира да мрънка и реве. Съответно аз през цялото време съм аниматор и накрая дори съм прегракнала от много песни и най-различни щуротии, които се налага да правя, за да мълчи. Освен това мрънкаше и на плажа. Страх я беше и от пясъка, и от водата. Мога честно да кажа, че й не й хареса на морето. Може би догодина, когато започне да разбира ще й е по-хубаво.
А ние действително си починахме и направо се заредихме, когато бяхме без детето. Много ни липсваше, но имахме нужда да останем сами.

# 159
          Прочетох всичко,разгледах снимките - всички сте прекрасни, а как хубаво пишете,направо ми се пълни душата, с вас се чувствам млада.За яденето вечер Гинко изяжда по една млечна каша на Хипп от тези за лека нощ и 1/3 плодово пюре,или някакво кремче,ако има от кухнята.Напоследък видях,че има по магазините и на Ганчев каши за лека нощ и ги пробвахме и тях.Спи си и огладнява сутрин към 7,30 часа.Паста за зъби още не ползваме,но се замислих като прочетох.Вече пълзим из цялата къща,не мога да го оставя сам, защото веднага ме намира,а може да се удари някъде като прехожда от стаите и терасите.Много му се радвам на новите движения.

# 160
Здравейте,
Не съм писала отдавна не ми остава никакво време. Нашата баба я изпратихме на почивка и се гледаме с малката в офиса по цял ден. Вечер като се приберем подреждам багажите в новия апартамент и вече съм толкова скапана, с нетърпение очаквам да се прибере мама, че да имам помощник. Иначе малката е добре, съседи по офис имаме рекламна агенция и непрекъснато й правят снимки та може и на някоя реклама да я изтапосат Joy. Копира вече всичко от батко си, но не си мислете че хубавите постъпки, а само белите. Петия зъб изби миналата седмица с голям зор, сега чакаме шестия да се появи. Носим си гърнето в офиса и я слагам, но не й харесва особено много.
На море ще ходим най-вероятно края на август, след като сме оправили и подредили къщата. Чакаме сега да дойдат кухненските шкафове, така съм се отпуснала от към готвенето, вечер ходим по заведенията да хапваме. Малката е на пюрета само се притеснявам да не е отвикнала от домашната храна.
Честито на всички проходили дечица.
Ето и снимки от офис момичето
 http://pg.photos.yahoo.com/ph/daniela_minkova/album?.dir=851dre2 … com/ph//my_photos

# 161
  • София
Писах-брисах и всичко се затри...писна ми!Сега в телеграфен стил!
Алекс работещото момиче много е пораснало!
Джена добре дошла!
Пете ти пак се появи!?!Кога иджаш към БГ земите?С Нати ли?
ЕлиТ весело изкарване на морето!
Аз се засрамих  Embarassed от вашата Корса и ние ще се поберем в нашата кола,проблема не е в дрехите,а в съпътстващия багаж!Но колкото толкова!
Галя и Гинко много е пораснал,видях го с майка му на снимките на Сети!

# 162
  • София
Акса е вече малка госпожица. Нищо бебешко няма вече. Много е готина!

Иначе вода пие от спортните шишета на Девин или от чаша, не му е интересно вече от Авентския накрайник.
И Емма така  Flutter
Елитоууууууу  Hug!!! Пожелавам ви страхотна почивка с хубаво време, много бира, весели мигове и любоввв! И да се върнеш с един, (а защо не и с  два  Wink ) розов щъркел  stork-girl  Mr. Green

# 163
Не издържам вече в тази жега, току що приключих с чистенето и в тази горещина как не се разтопих не знам  Crazy А тук чета само разхладителни постинги  Sunglasses
Жени, добре сте се завърнали, чакам снимки с нетърпение, ваши от о. Тасос и на малката госпожица.
Алекс, офис дамата е много секси с този минижуп, не разсейва ли много работещите там  Wink
ЕлиТ, весело изкарване и много приятни емоции.
Сети, пожелавам ти да ти донесе каквото ти е на сърце този спечелен щъркел  Hug
Али, попита ли дали там където отивате не предлагат сглобяеми кошари, на много места вече се предлагат. Аз поне от този товар се отървах, в хотела, в който бяхме във Велинград предлагаха, бяха чисто нови на Чико, останах много доволна.
Сиси, Роси е много сладка, няма ли и други снимки?
Отивам да се изкъпя докато не е станал разбойника, че после отиваме на пикник с две приятелки и децата до едно близко село, в което има гробница. Аз вече втора година живея тук и имам голям мерак да го видя този исторически паметник, но поради ред причини до сега все не успявам, дано днес с Ицко на врата успея да я разгледам.

# 164
Прекрасни снимки. Мореееееееееее, ах моренце хубаво - чакай ни - идвамеееееее. Сети малката сладка Лорка е като ангелче - прекрасна е и ми е любима на снимката където спинка с тати на спалнята.
Роси и тя е голяма кукла - пу-пу да не и е уроки.
Ааааа Пете - няма да се раберем така - то че искаме второ-да, ама толкова бързо и при условие че няма кой да ми помага. Ще ми се да мине още малко време - дано съня ти да предсказва бъдещето вярно, ама малко да поизчака. А случайно да ти се бяхме похвалили дали ще е момченце или момиченца??? Simple Smile
Илиянка и аз искам максимум 3 години разлика Simple Smile
Джена и вие сте си изкарали прекрасно май, звучиш ми много добре, настроена положително и изпълнена с нова силичка. Сега чакаме малко снимки и от теб.
Ели Т - приятно изкарване и много усмивки.
А за Акса просто нямам думи - толкова е сладка и каква нежна косица има. Прекрсана е.

Общи условия

Активация на акаунт