Здравейте🤗
Тук Чачи казва “ Не е нужно да ме питате по този въпрос.” Каквото и да значи това🤔
Освен това, аз съм от край, в който баджанаци се наричат съпрузите на две сестри. Не знам що по други краища влагат някакъв съвсем друг смисъл в тази дума.
Вече няколко пъти ги снимат тук там, макар че очевидно избягват да афишират дори познанство 

Е, отразиха я със закъснение, поне не я подминаха. Предвиждам как в следващите дни Дуда ще пусне в сторито някоя снимка как е подпряла някоя врата с наградата... нали, да се знае все пак че е в къщата на Ча

Народа се сеща при коя се е прибрал.
ми така ще пишем като е красив , лепотац
Севгили значи любима ли ква е разликата от ашкъм и севгилим ?
Джан Яман и той натам се е запътил . Не мой да им сфанеш спатийте с Деметката . Шоу бизнес. Виси в бар често. Нещо като Ча гА висеше в Ла бума и му прай реклама . Така и Джан . Джан ще има още един проект с продуцента на птичката. 

Да, рижавият цвят и отива, за разлика от сегашните и ни руси, ни жълти нюанси.
Ако е вярно за нея де 

Да го видя няма да го повярвам, пък и Слави го няма да поговори на Ча за себе си и да му извърти най-новата си мазна чалга, вместо да даде думата на важния си гост. При Гала абсурд да седне и да позволи да го питат за клюки и ЛЖ... Няма да дочакаме Ча в БГ, от тук нататък само за сериозни издания по възможност западни или най-малко арабски
И в този ред на мисли, арабски но не на вечеря с пощръклери за внимание арабки чудещи се за какво да си дадат парите. 
Я че можела, но що така уплаши народа на Кивовата вечер
Като не си отваря устата е къде къде по- приемлива 
Препоръчани теми