Къде в Бургас? (56)

• 51 178
  • 787
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, не знаех, че има такъв магазин.
Аз бих искала съмсем обикновени еднократни медицински маски. Тези от плат са по-скоро моден аксесоар, които не са особено ефективни.

# 496
Проверихте ли в СоФармаси или в Кедър ?
Ако не можете да намерите , във Варна видях в някои аптеки, ако има още мога да купя и да ви ги пратя .

# 497
Благодаря, не знаех, че има такъв магазин.
Аз бих искала съмсем обикновени еднократни медицински маски. Тези от плат са по-скоро моден аксесоар, които не са особено ефективни.
Фрамар имат в онлайн магазина, т.е. би трябвало и по аптеките да има. Даже и да нямат в момента, може да поръчате да ви доставят.

# 498
  • Бургас
Днес купих маски за многократна употреба по 2 лв. бройката от аптеката на Военна болница (вътре в двора която е)
Те са като тези за еднократна, но са бели (не са от плат, материята е като за еднократните подобна, но по дебела ), от плътна материя и ми казаха че се перат на ръка...
Аз по 2 взех за семейството, едната като е изпрана другата да се носи...

# 499
Благодаря, ще проверя на всички тези места. Само в Изгрев търсих, понеже не съм излизала от комплекса тези дни но аптекарките бяха толкова изненади, че изобщо питам, та останах с впечатление, че са голям дефицит.

# 500
Благодаря, ще проверя на всички тези места. Само в Изгрев търсих, понеже не съм излизала от комплекса тези дни но аптекарките бяха толкова изненади, че изобщо питам, та останах с впечатление, че са голям дефицит.
Има Фрамар и в Изгрев, около Лайфа е.

# 501
  • Бургас
Ами явно са, защото аз из центъра доста търсих (10на дни сигурно), и днес понеже до майка ми за лекарствата и ходих та викам, чакай все пак да питам и дамата каза че днес са ги заредили...

# 502
Вчера видях табела "Има маски" на витрината на една аптека, намира се зад Старата поща по улицата нагоре, която минава край бившата Втора поликлиника, сега май е ДКЦ.

# 503
Здравейте, искам да попитам дали някоя пицария прави доставки до Меден рудник? В момента не работи пицарията от където поръчвам.

# 504
  • у нас
Здравейте, искам да попитам дали някоя пицария прави доставки до Меден рудник? В момента не работи пицарията от където поръчвам.
Киш

# 505

http://www.pizzabellamia.com/

В сайта не съм търсила, защото не живея в М. рудник, но имам брошурата - цена на доставка до вас - 3 лв. Ако поръчаш между 15 и 17 ч. над 8 лв. -  ползваш отстъпка 15% с доставката.
По телефона може да се поръчва по половин пица от няколко вида от по - малкия грамаж. От големите не сме опитвали.

056 844 764 и 0892 923 808

# 506
  • Бургас
Момичета,  къде изобщо могат да се намерят предпазни маски в Бургас? Дадоха ни от работа, но искам да взема допълнително. Питах из аптеките в Изгрев, но никъде няма.
Имаше маски преди малко в аптеката, която е до футболното игрище пред бл.23. Цяла редица магазини са там, и последният обект, точно на ъгъла откъм главния път, е аптека. Не знам от коя част на Изгрев сте, дано сте ме разбрали.

# 507
И аз да попитам в Славейков някой да знае къде има маски... Мерси

# 508
В петък имаше маски за многократна употреба в магазина за препарати до китайския ресторант Шанхай, има и дезинфектанти и ръкавици.

# 509
  • Бургас
Някой беше писал,че и в магазина на Тих труд имало,но не съм проверявала. Даже не зная къде имат магазин там.

Общи условия

Активация на акаунт