Частни училища - информативна тема 29

• 37 466
  • 792
  •   1
Отговори
# 540
Всички ходят. Готви се за петна и бонбони в косите. И една торба сладки вредности върнати у вас.

# 541
О, ето, за лакомства та съвсем не знаех. Какво трябва да взема, колко? Явно ще се обикаля днес.

# 542
  • София
Бонбони, най-добре в самостоятелни опаковки, за да може да раздава.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 11:19 от sanaka

# 543
Аз не знам за какво говорите, но преди няколко дни два пъти писах да препоръчан книга, която беше точно по темата, която се дискутира (и беше в пряка връзка с образованието). Два пъти постовете ми буквално изчезваха, мислех, че нещо има с нета ми... После загрях, че май са изтрити. Има забрана за споменаване на заглавия на книги ли?
Да допълня, започнах прозвъняване на училища, или не вдигат, или казват “пишете ни мейл”. Малко съм разочарована, очаквах повече отклик в стил “да, познавателна среща, когато Ви е удобно”.
Тази седмица звънях на две училища - Питагор и СС, и с двете се свързах от първото позвъняване и насрочих срещи. Бяха изключително любезни по време на разговорът, обаждах се за пук-че , ако има значение.
В Питагор среща за ПУК?
Сори ама не вярвам. Има ден на отворените врати в началото на декември когато правят среща за ПУК.

Срещата за ПУК е на отворените врати през Декември. За СС срещата ми е насрочена в Понеделник, според дамата с която говорих по телефона, срещата е индивидуална, мога да потвърдя другата седмица.

# 544
  • София
Малките в СС ходят ли маскирани на Хелоуин?
Кажи ми, че се шегуваш Joy .... Маскират се като за Олимпиада. Променят си дори цвета на очите, за да приличат на вампири, анимационни герои и какви ли не прототипи. Бонбони и сладки работи се ядат на корем и в този ден в училището е позволено всичко (така ми каза дъщеря ми днес).

# 545
И големите крадат бонбоните на малките, докато са на физическо. Ох, като се сетя какво ни чака в края на седмицата... Head Band

# 546
😀 Партита на открито, на двора, в клубове един-два пъти, че беше студено, абе какво ли не съм преживял на тоя Хелоуин. Все моята организатор. Добре, че порасна.

# 547
Звучи супер забавно! Моята само ми намекна, че някое дете щяло да се маскира, та реших да питам, да не се изложа нещо Grinning

# 548
  • София
Ако не е маскирана, ще бие на очи. Joy

# 549
Супер Simple Smile
Ама правилно пита - в предишното ни училище - Артис - уж е сугелстопедично, иновативно и по-арт Wink, а имаше някакви изпълнения - заместник - директорката обикаляла да се кара на децата, които са маскирани и да ги кара да се преоблекат с нещо и т.н
Аз лично предпочитам партито и веселбата Simple Smile

П.С А в БШ как е да каже някой?  Нали са униформи там и сигурно също не е приемливо?

# 550
  • София
Фенси, що бе, аз ти се кефя, ако си успяла да си извоюваш клауза, чрез която ще ти вдигат таксата с макс. % на година. Даже би било полезно да я цитираш.. може и други устати да има и да успеят Grinning

За Хелуин трябва да е парти, аз не съм католичка, но пък обичам партитата, та празнувам дори вторниците Grinning
И при нас ще има парти, децата ще са маскирани, добре че ме подсетихте да питам дали да носят вредности Grinning

# 551
Някой да ми разясни за новите клубове в СС в голямото междучасие. Моята се е записала на фотография, кито, театър и танци.

# 552
  • София
А?! За пръв път чувам. Как така в голямото междучасие?

# 553
  • София
А?! За пръв път чувам. Как така в голямото междучасие?

Ъъъ, и аз за първи път чувам?! Но ако има нещо такова, моята ще се е записала на футбол и тенис на маса.

# 554
Хаха, на толкова много клубове не знам как ще ходи. Не е нещо ангажиращо и може да се откаже. В гол.междучасие се събират и се занимават с неща по темата на клуба. От 4 до 7ми клас са заедно. Преди това няма клубове. Различните клубове са в различни дни, но може и да съвпадат. Водят се от различни учители.

Моята беше в детективски в 4ти клас и решаваха някакви загадки. Носеха разни книги със загадки. В пети нямаше нещо, което да й хареса, и не ходеше.

Общи условия

Активация на акаунт