Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 41 218
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Приятелка беше при Нашар, бебето ще стане на година, тя още се бори с проблемите от секциото. А уж добри мнения има за нея.

За Илиев чувам добри неща, за Корсачки също. За Ташков също, но той май е претоварен с пациенти.

# 121
Аз говоря за д-р Данаил Илиев.
http://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology/team

Нямам никакви последствия от секциото. Нито сега, нито съм имала веднага след него.

# 122
  • София
Аз съм пациентка на Сигридов, следих бременността и родих при Колева в Токуда. Тя се съобразяваше изцяло с терапията на Сигридов, и винаги отговаряше на телефона, нямам никакви забележки.

# 123
Верче, съжалявам за загубите.
Моят час за д-р Сигридов е другата седмица и не знам защо така се притеснявам.
Утре ще ходя да пускам пълни изследвания, назначени от следящия АГ и ще добавя захар, желязо, ЖСК, Б12, Д3, Фолиева и Хомоцистеин. Урини ще имам две - стерилна и обикновенна. ПКК и още някакви, които не мога да ги разбера от направленията. Надявам се да е достатъчно като начало. Ако се сетите още нещо казвайте.

ПС: Аз имам пълни изследвания за тромбофилия, АФА, НК клетки и ТСХ, така че там поне съм покрила нещата.

# 124
  • София
За ФМ в 12гс аз бих пуснала и всичко от списъка за спонтанни аборти, за да проследя дефицити ако има.

# 125
Мерси, Дели.
Сега погледнах първата страничка.
То майче само коагулацията не съм писала в моя списък, но реално и нея я имам направена миналата седмица (Д-Димер, APTT, INR и другите).

# 126
Аз затова казах, че май не останАха читави.
Понеже следя темата за Токуда, върл фен, най-вече на неонатологията, напоследък много оплаквания след секцио, вкл.и от Колева. Тя ми е симпатична, веднъж ме прие на спешен кабинет в неделя понеже реших, че почвам да раждам (фалшива тревога).
От Илиев имам задочни впечатление,  не най-добрите.
Най-добриат вариант е Калчев да почне да изражда в вякоя частна болница и съм първа при него, но уви, той в държавна оперира.
Дели, корсачки изражда ли някъде?
Приятелка беше при Нашар, бебето ще стане на година, тя още се бори с проблемите от секциото. А уж добри мнения има за нея.

За Илиев чувам добри неща, за Корсачки също. За Ташков също, но той май е претоварен с пациенти.

# 127
Аз следващият път, дай Боже да има такъв, съм при Калчев. Това е. Матката ми беше единственото здраво място. Аз съм на Дели пострадалата дружка от Нашар. Сигридов ме прати при нея. Добре че правихме хистеро с Калчев, ама още не съм се оправила и от това.

# 128
Момичета, аз забравих да питам, дали мъжът ми ще може да е с мен по време на прегледа?
Както се притеснявам съм сигурна, че 50% от нещата, които ми казва Док няма да ги запомня.
А и ще ми е много по-спокойно той да е до мен, ако има някакви недобри новини.

# 129
Само на Дели ли си приятелката Stuck Out Tongue Winking Eye
Той я препоръчва за нормално раждане, не за секцио, само да отбележа.

Галеона, може да е с теб. Аз си носех тефтерче и си записвах всичко.

# 130
Верче, не само, ама щото тя ме спомена 🤣

Иначе да за нормално праща там... Ама аз кво съм виновна, че стана спешно секцио... Не трябва ли пак да е ок? В смисъл т'ва винаги е опция...

# 131
Разбира се, че не ти виновна Hug Това за мен е недопустимо да се случва в 21 век! Атанасова ли ти беше втори оператор или ? Кой всъщност те ши?
Когато при мен се установи, че трябва да е секцио, ми даде няколко имена. Ако е нормално препоръчва други и така.

# 132
Верче, аз и на прегледа при Калчев носих тефтер, ама записах само една дума. 😄

Аз сега се върнах и прочетох почити цялата стара тема за д-р Сигридов. Той майче има навика да нарочва пациентки на определени клиники или лекари.
Аз бях на консултация както казах при Калчев и това предполагам ще е ОК. Ама от вас разбрах, че Доц. Конова не я харесва, а именно тя ми е имунолога. Сега се чудя как да обясня на мъжът ми, че трябва да е спокоен по време на прегледа и да е готов че Сигридов може да е по-рязък заради това.

# 133
Верче, нямам идея. Аз нали бях там толкова опиянена от епидурална, спинална, цял ден раждане, цяла седмица контракции и безсъние. Помня, че извадиха малката и после как говорят за някакви сраствания и как анестезиологът ме държеше будна. Не помня кой освен Нашар беше, но знам че стажантката й беше на работа в същия ден и ме гледа за разкритие. Друг лекар май нямаше. Знам и как месеци  наред ми казваше, че тя там не е пипала и това било сплескана матка от ендометриоза. Нещо, което Калчев само като чу и му се обърнаха червата. На хистерото си каза, ниша секциото, каза, че съм извадила див късмет, защото е на място, което може да се оперира бе последствия за мен и без да ме остави да нямам повече деца. Това също беше вариант. След години борба със стерилитет... Късмет. Смятам, че на Калчев мога да вярвам повече за това кое е истина и кое не. При все, че ме е гледаш три години преди това постоянно...

# 134
Да ги нарочва не знам, факт е, че най-го плюят пациентки на Надежда, и пак чакалнята му е пълна с тях. Някои от години са при него.
И все пак да не забравяме, че процесът е двустранен, т.е. както се държи пациентът с него, така отвръща и той. Защото какви истории съм чувала, как разни татковци скачат едва ли не на бой...пък после се сърдят като не ги приема.
Аз не мога на ти изкривя душата, с мен лошо не се е държал.

Общи условия

Активация на акаунт