Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 41 224
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Аз затова ще говоря с моя мъж предварително и ще му обясня, че трябва да е сдържан. В крайна сметка ако не ни допадне Док, не сме длъжни да се следим при него насила. Отиваме там на добра воля.
Надявам се и мен да не ме навика много, че аз каквато съм кекава и чувствителна като нищо ще ревна.
Притеснява ме и да не иска да ми спре фраксипарина, назначен от Конова, че аз съм след загубата съм се хванала за тези инжекции като удавник за сламка.

Абе с две думи, много съм се шашнала от срещата с него! 😄

# 136
  • София
Корсачки за раждане каза че има договор с Тина Киркова. Като го питах как изражда, каза "както дойде".
Работи и в Репробиомед като репродуктивен.

Аз ходих в частния му кабинет за профилактичен преглед, но го разпитах подробно. Часове се записват онлайн и се спазват.

Има адекватно мнение за проследяване с тромбофилия, следи витамини и антиХа. Пратих приятелка в начална бременност, и тя е доволна.

Иначе добри отзиви съм чувала за него още за времето когато е бил в Токуда, преди да замине за Германия и да се върне.

Дели, корсачки изражда ли някъде?

# 137
Едва ли той ще ти спре фраксито.

# 138
Хора още повече се обърках .
Аз Съм била при Нецов , Той работи в София мед и е страхотен лекар , Обаче София Мед не е точно правилната болница за раждане особенно и след 3 аборта .
Била съм и при Половината лекари в Щерев , Последно при Арабаджи обаче нещо имам не 100% сигурно мнение , А и за нея се носят слухове за секциото .
Била съм и при Половината в Шейново . Но не мисля че има нужда да коментираме че там няма да стъпя Simple Smile
В Надежда съм била при Стаменов и Персенска . Единия мълчи кът пън . Другата още след 2 рия аборт вика тука ще правим на ЕЦ инвитрота . Ще правим ПИД . Пък се оказа че изобщо не съм за инвитро .
Била съм и при Юнакова . Тя след втория аборт ми каза че никакъв шанс да имам тромбофилия . И като дойде да подтвърди 3 тата смърт на плода и като и казах за тромбофилията избяга като припарена .
Последно с 3 тата бременност като разбрах отидох в Вита при Гагова . Страхотен лекар , Но тя излезна веднага в отпуска , Аз почнах да кървя и доде се върне аз вече бях по друг път .
И сега последно се бях насочила в Токуда , Защото имат всичко но вие така ме объркахте че аз направо не знам какво ще правя. То хубаво ще забременея живот и здраве и кой ще ми помага не знам . Аз как расчитам че няма да е секцио . Че и тая тромбофилия на всичкото отгоре  😿

# 139
Е, недей така де. Летвата е много висока, но има лекари. Ето Дели даде няколко имена. Колева хич не е за изхвърляне от списъка. Тя следи тромбофилиите и е единствената, ложе би, в тази болница, която не се страхувва да оперира 24 часа или по-малко след поставена инжекция. Назад в темите за Токуда много я хвалеха. Имаше една майка, с близнаци, инвитро, с тромбофилия при нея роди със секцио. Така че... то за всеки лекар има добри и лоши отзиви. Дори за нашиятчовек ох тази тема. Атанасова от Токуда също много я хвалят. Аз останах с добри впечатление от нея, доста изкусо си проследява пациентките, изготвя диети, режими,  следи кръвно + кр  показатели. Доста напред с материала. Освен това беше направила фантастично секцио, буквално фантастично на един много тежък случай в 28 г.с., детето вече мисля стана на годинка, а майка оцеля благодарение на нея.
Няма място за отчайване, лекари има въпросът е и болницата да я бива. Ташков е много добър оператор, но пък е в Надежда. На мен ми е далече като локация Stuck Out Tongue Winking Eye той ми прави втория аборт. Много е готин и също си разбира. Отговаря на обаждания.
Та така.

# 140
Аз малко скачам напред Simple Smile Тепърва калчев е моя лекар . Ама просто ми е писнало това скок подскок при лекарите . Нямам никакъв късмет . Ту са в отпуска ту още някъде .
Да сме живи и здрави пък Аз ще пиша тука като стигна до това да ходя до Сигридов . Той Калчев в същност при евентуална бременност кога праща при него ? Нали не чак за скрининг
И самия Калчев Дели ми беше казала че следи до 8-9 седмица

# 141
Bochinka,  не е по темата, но и аз живот и здраве ще раждам секцио, заради предишна операция и проблем с очите.
Тези дни разглеждах отзиви и има много добри за Дяволов от Майчин Дом. Той майче като цяло е специализиран в проблемни бременности.
Аз не съм от София и повечето имена са ми чужди, но се радвай ако си от там. Идея си нямаш какво става в провинцията и колко по-малко специалисти има тук.

# 142
Ох изобщо не искам да си помислям какво е на тези от провинцията . Защото ще ми стане кофти чесно казано .
Чувала съм за Дяволов . Но тоя майчин дом направо не знам .Толкова Роми има там олеле малеле

# 143
Галеона, какъв ти е проблемът с очите? Защото високия диоптър не е предпоставка за секцио. Това ти го казвам като минала през 2 специализирани офтамологични клиники, за заключение за родоразрешението ми.
Наложи се секцио при мен, както казах потвърден от 2 места, след направени щателни изследвания.  Кварталният очен няма да ти свърши работа, точно както и кварталното аг няма да ти я свърши. Предишната операция също не е предпоставка .

# 144
Верче, аз съм с 5 диоптър и от там идва предпоставка за секцио, но не това е основния проблем.
Имам правена миомектомия (премахване на доста голяма миома) преди година и половина и още тогава опериращия ме лекар ме предупреди, че един ден ще раждам секцио.
Говорих сега и със следящото си АГ и той също потвърди, че миомата е била голяма, и не е добре да се позволяват силни контракции на матката при раждане, демек секцио ще е.
Очите и диоптъра с само допълнителна екстра. Simple Smile

# 145
  • София
Бочинка,
Репродуктивните след инвитро следят до 8-9 седмица макс, ама на тях друга им е работата.
Всички тия дето ги изреди и в Надежда и в Щерев, са репродуктивни.
За съжаление масата репродуктивни смятат че репродуктивната медицина е само инвитро.
Ама ето ти случаи като Верчето, дето след операцията при Калчев си забременя и роди без проблем.

На теб с тия мутации за проследяване ти трябва специалист рискова бременност. И АГ да работят съвместно с хематолог.

И самия Калчев Дели ми беше казала че следи до 8-9 седмица

Галеона,
и аз съм с миомектомия. 6м след операцията ми дадоха зелена светлина за забременяване.
И са ми казали че това не е предпоставка за секцио. 1,5г е предостатъчно време за зарастване, а ти имаш поне още 6м.
Консултирай се с втори и трети специалист, като дойде време за раждане.

# 146
Демек мен Калчев при Ест Бременност няма да ме следи изобщо ? Аз ще го питам сега като ходя на хистеро но мога и да забравя Simple Smile Че и аз нося тефтери но все пиша една дума там .

# 147
Бочинка, да, няма да те следи при естествена бременност.  За жалост.

Галеона, консултирай се отново за родоразрешението. Ако ти потвърдят, че коремната операция не е проблем, високият диоптър категорично не е предпоставка. Трябва обаче спец.клиника и изследвания да ти те папарвят за разни други неща, за на кажат можеш или не нормално.

# 148
  • София
Предполагам че няма да ти откаже. Но ти си го питай.

При инвитро е важно да те проследят до 8-9 седмица, защото репродуктивния ти определя терапията.
Всички хормони са ти в медикаментите, докато се развие плацентата.
Ти като забременяваш естествено нямаш такива проблеми.

Демек мен Калчев при Ест Бременност няма да ме следи изобщо ? Аз ще го питам сега като ходя на хистеро но мога и да забравя Simple Smile Че и аз нося тефтери но все пиша една дума там .

# 149
Значи още по добре че засегнах темата за Аг тата тук . Ще трябва серьозно да говоря с него .

Общи условия

Активация на акаунт