Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 41 279
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
Верче, чакай първо да преживея срещата с Док, пък после ще го мисля за по-нататъка. 😄
Не знам защо сега така се наплаших. Вярно е, че понякога прекаленото четене вреде.
В старата теми, пациентки разказват как им е говорил за различни възможни малформации на плода още преди прегледа. Мен ако ме подхване така аз ще се разпадна на место.
Дано ме усети, че съм малко по плашлива и да е по-мек.

# 151
И аз бях така преди пръвия преглед. Глътнала бастун. Споко. Чувството за хумор е особено, но аз нямах проблем с него, много съм се забавлявала.

# 152
Спокойно, Сигридов не е страшен. Той е много прям просто. Аз лично съм такъв човек, че не обичам да ми захаросват нещата и честно казано тази негова страна много ми допадаше. Аз исках отговори и ги получих при него.

# 153
Ще се включа и аз в темата с АГ-та следящи бременността. Попринцип съм от Плевен. До преди година и половина живеехме в София, но когато решихме да имаме дете, с ММ се прибрахме в родния ни град, защото преценихме, че тук ще ни е по-добре. Забременях няколко месеца след като се прибрахме, износих бебчо до края на 34 г.с., когато го загубих... Накратко - след много четене, сама си назначих изследвания за тромбфилия, оказах се с няколко мутации, нискорискови. Разбрах за д-р Сигридов и доц. Русев, като с доцента вече съм имала консултация. Минаха 7 месеца от загубата, физически бързо се въстанових от раждането и обмислям от декември-януари да започнем опити отново. Като забременея, д-р Сигридов е ясен и сигурен избор, НО дали в Плевен има специалист, който да проследи такава бременност, защото ако нещо се случи и трябва да се реагира спешно, София ще ми е твърде далеч за спешна реакция? Ще съм много благодарна, ако има някое момиче от Плевен, което да сподели мнение.

П.с. Не искам да чувам за Авис Медика, защото благодарение на "компетентното" им мнение, загубих бебето и минаха през Ада!

# 154
Виждала съм във фейсбук групата "Тромбофилия и бременност" мами, които бяха от моята отчетна група и са се следили при Сигридов и Русев, а са от Плевен. Не знам къде са раждали де. Или поне не си спомням.

# 155
Ако всичко върви добре и успея да стигна до 9ти месец и няма никакви проблеми, ще родя във София, но ако изникне нещо преди това, спешно, ми се искаше да намеря някой добър, в Плевен, който наистина да знае какво прави...

# 156
Питай Сигридов дали може да ти даде мнение за някой читав. Той насочва към колеги по различните градове.

# 157
Включвам се да кажа, че Ева вече не рабори с Сигридов 🙃

# 158
Коя му  е акушерка ?

# 159
Нямам представа. Също така от св. Петка са започнали с раздаване на личния му номер, с което ще ударят голяма греда 😄

# 160
Това пък по какъв повод?

# 161
Това пък по какъв повод?

Така са преценили явно, което е супер тъпо. Ако започнат да му звънят на личния му номер само си представете какво ще се случи 🤦🏾♀

# 162
Е това с даването на личния номер е пълен абсурд... Да не би да лъжат от рецепция - от тези колкото пъти съм се обадила, толкова пъти са ми дали различна и противоречаща си информация, освен когато просто не ти треснат телефона....

# 163
Е това с даването на личния номер е пълен абсурд... Да не би да лъжат от рецепция - от тези колкото пъти съм се обадила, толкова пъти са ми дали различна и противоречаща си информация, освен когато просто не ти треснат телефона....

Аз имам личния му номер и този, който се раздава е същия. Жалко.. най-много да тегли една майна на всичко 😒

# 164
  • София
Интересно ... във ФБ групата все още няма подобна информация.

Общи условия

Активация на акаунт