Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 41 307
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Интересно ... във ФБ групата все още няма подобна информация.

Ще се напише и там 😊

# 166
В тази връзка, трябва ли да звънна няколко дена преди прегледа си, за да го потвърдя?
Запазвах час преди 2 месеца и не помня вече какво ми казаха.

# 167
Тези от регистратурата са големи патки. То отношение ли е, чудо ли е. И той е казвал приди години, че е трудно да се работи в такава обстановка. Добре, че е перде. Дано не хване да се махне от там...

# 168
Споко той и да се махне ще си направи друго място . Аз даже чесно казано се чудя защо изобщо се занимава с тях а не си държи собствен кабинет и да си прави сеира как то му е кеф

# 169
Момичета, аз имам питане за органичните мултивитамини (пренатал), които доктора изписва. Съставът им е страхотен и е съобразен с моите мутации. Единствено ме притеснява наличието на витамин А в тях, тъй като приемът му крие рискове по време на бременност от малформации. В бета-каротен форма е и знам, че с бета-каротена не е съвсем по този начин, но някой питал ли го за това. Аз още не съм бременна, но все пак от известно време го мисля това

# 170
Привет и от мен. Предстои ми да си запиша час за д-р Сигридов точно след нова година за фм в 20-21 седмица. Звънях на регистратурата на МЦ Св.Петка, казаха ми че нямало график и нямат представа кога ще имат. От темата разбрах, че Ева вече не работи с доктора, а преди чрез нея записах час за ранен скрининг. Има ли някой, който тези дни да е записвал час за ФМ и ако да как?

# 171
Привет и от мен. Предстои ми да си запиша час за д-р Сигридов точно след нова година за фм в 20-21 седмица. Звънях на регистратурата на МЦ Св.Петка, казаха ми че нямало график и нямат представа кога ще имат. От темата разбрах, че Ева вече не работи с доктора, а преди чрез нея записах час за ранен скрининг. Има ли някой, който тези дни да е записвал час за ФМ и ако да как?

Аз също звънях и ми казаха същото, снощи писах в групата "за д-р Сигридов с любов" , да питам дали някой вече е успял да си запази час за 2020г., но сутринта гледам, че поста ми е изтрит...

# 172
Странно. Дано другата седмица има повече информация, защото имам доверие единствено на д-р Сигридов за фм.

# 173
Аз също, понеже ФМ, която правих в моят град, беше изрядна и само след една седмица на ФМ при д-р Сигридов, излязоха куп изненади и честито- гестационен диабет +инсулин, нещо което моето АГ лееко пропусна при прегледа... да не говоря за другите му пропуски...

# 174
Lunichkaaa, извинявай че питам, но има ли нещо, което да е коренно различно или голям проблем плед прегледа на Сигридов с бебенцето?
То и гестационния диабет е неприятен, но доколкото знам се контролира.
Аз първо съм при Сигридов и ако там всичко е наред съм при моя АГ. Просто така се наредиха при мен.

# 175
  • Тук и сега
Здравейте!
А какво се случва с Ева? Загубихме връзката с доктора, ценен кадър. Това не е добър знак, нямам си и на идея как ще се добера за час сега... Disappointed

# 176
Момичета, аз никога не съм знаела коя е Ева.
Когат си записвах час преди 2 месеца, звъннах н телефона публикуван на първа страница тук. Не знам кой ми е вдигнал, може и тя да е била.
Вчера звънях, за да питам, трябва ли да си потвърдя часа няколко дена по-рано и момичето на телефона ми каза, че не е нужно.
Може би от рецепция, като цяло ще знаят за графика и за записванията. Simple Smile

# 177
Lunichkaaa, извинявай че питам, но има ли нещо, което да е коренно различно или голям проблем плед прегледа на Сигридов с бебенцето?
То и гестационния диабет е неприятен, но доколкото знам се контролира.
Аз първо съм при Сигридов и ако там всичко е наред съм при моя АГ. Просто така се наредиха при мен.

Писах ти на лично, за да не спамя в групата Wink

# 178
Ако д-р Сигридов ви пусне изследвания, после могат ли да се обсъждат по мейл или телефон или трябва да се ходи на контролен преглед.

# 179
Лично. По телефон и мейл - не.

Общи условия

Активация на акаунт