Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 41 316
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, Верче!
Както винаги си много полезна. Simple Smile
Колкото повече ми наближава прегледът, толкова повече ме тресе нервата.
Надявам се, че с него ще успеем да намерим общ език.
Като цяло той склонен ли е на коментар върху лечението, което назначава? Преди пишех в една тема за забременяване и Док беше спрял Фраксипарина на едно от момичета в 16гс. Аз имам чувство, че в момента едно от нещата, които ме държат психически е именно слагането на тези инжекции. Grinning

# 181
Защо да не е склонен?
Той не е чудовищен темерут.
Прегледите винаги протичаха така - първо 4Д за наш кеф, още от начална бременност.  Задължително вади снимки. Аз даже си снимах с телефона цветния екран и имам хубави клипчета.
После си гледа неговите неща. Накрая пита имам ли въпроси. Аз обикновено не задавах, щом не ми е казал, че има проблем значи, няма. Катво да се затормозявам допълнително?!

Искам да кажа, че никога не съм го търсила по телефона.  Нагласях си изследванията за ден преди прегледа, за да нямам време да чета кое е налед и кое не. Много, ама много жени злоупотребяват и не спират да му звънят. Даже и в жилището му са го преследвали. Това по повод коментарът на изследвания.  Освен това ако има нещо спешно, никой аг не може да ти помогне по телефона, трябва си преглед.

И друго да кажа - никога няма да забравя как се отнесе с мен, след рутинен преглед в Майчин дом на сърдечния ритъм за издаване на болничен. Онзи тъпанар така ме стресира, че не може да номери пулсът на бебето, че припаднах на кушетката. От там газ към Сигридов. Бях в 14 г.с. Ева ми каза да чакам, чаках до 18.50, когато излезе последното момиче. Ева щеше да ме отпрати, обаче той ме повика. Веднага намери пулсът на бебето, който беше перфектен и аз станах да си ходя. Веднага ме върна на кушетката. Направи обстоен преглед на абсолютно всичко.  Тревожеше се да съм си докара разкриетие от изживяния стрес. 

Не е чудовище. Просто е директен и се отнася с хората както се отнасят те с него. Но и аз съв така. Ако някой ми се дръвчи, не му оставам длъжна.

# 182
Да, за мен е най-важно да ми даде обективно мнение за положението. Затова и съм се запътила именно към него. Въпреки, че ме е страх какво мога да чуя, защото вече имам една ранна загуба и ми е много прясно усещането.

Така или иначе прегледът ми е след един ден. Мечка страх - мен не страх. Да ми стискате палци! Flowers Hibiscus

# 183
Да, за мен е най-важно да ми даде обективно мнение за положението. Затова и съм се запътила именно към него. Въпреки, че ме е страх какво мога да чуя, защото вече имам една ранна загуба и ми е много прясно усещането.

Така или иначе прегледът ми е след един ден. Мечка страх - мен не страх. Да ми стискате палци! Flowers Hibiscus

Стискаме палци и да кажеш как е минало, за да знаем основател или не е бил страхът ти!

Успех!

Момичета, аз имам нужда от малко помощ. В чуденка съм, защото приемам вит. Б12 и фолиева киселина, не съм бременна. Предписани са ми от доц. Русев като месец след приема им, трябва да спра б12 и да го изследвам седмица, след като съм го спряла. Месецът мина, но прочетох, че вит. Б12 се спира преди изследване, ако е на инжекции, а моите витамини не са, а са от тези, които се слагат под езика. Сега какво да правя, да ги спра ли или не?

# 184
  • София
Ако ги спреш за 1 седмица нивото ще спадне отново. Аз не съм спирала докато не наваксах дефицитите.

# 185
Здравейте,момичета .Моля,за малко съдействие .Днес си пуснах доста от изледванията които трябва да си направя за прегледа които ми прес=дстои на 19 ,12 при Русев.Но в лабораторията ме попитаха какъв Йод трябва да ми пуснат/серум или урина/само да уточня не съм бременна в момента.Гледам набора от излезвания които има на първата страница вариант 2/изоставане на плода/
Моля,да ме насочите че това изследване били нужни  10 дни,и ме притеснява да не би да изтърва срока.
Предварително ви благодаря.

# 186
Ако ги спреш за 1 седмица нивото ще спадне отново. Аз не съм спирала докато не наваксах дефицитите.

Тоест да не ги спирам, а да отида да ги изследвам без да чакам 1 седмица? Не знам дали съм наваксала дефицитите или не, за да разбера трябва да ги изследвам, а не знам дали има шанс, ако не спра приема, изследванията да не са верни?

# 187
аз не спирам никакви витамини защото и без това не ги усвоявам добре камоли да ги спра за да проверя .

# 188
Спират се единствено инжекции б12, преди изследвания.

# 189
  • София
Жени Кирова, йод в урина дава по-точен резултат, но и в кръв да пуснеш, не е грешка.
Б6 и йод се изследват в чужбина и затова става бавно, всичко останало излиза в рамките на деня. За тромбофилия - зависи къде ги пуснеш.

Sweety, нищо не спирай.

# 190
Аз съм много доволна от срока, в които работят Геника. Дадох кръв в петък и другата сряда имах резултат.
Внимавайте къде пускате и наистина питайте за срока, защото някъде ги правят за по 2-4 седмици, а цената е същата. В КИРМ при Конова, пращат изследванията в уноверситетската лаборатория и стават за 1 месец. Ако са ви спешни, използвайте частна лаборатория.

# 191
Добре, няма да ги спирам, а кога да пусна изследванията. Месец, от както ги приемам, стана вчера. Утре да ги пусна, добре ли е? Пия ги сутрин. Първо ще отида да дам кръв за изследването и тогава ще ги изпия? На гладно и жадно се дава кръв, нали?

# 192
  • София
Утре гладна и жадна е супер, пиши като излезе резултата.
През около 3-4 седмици се прави контрола в началото, за се коригира дозата.

# 193
Здравейте, имам питане за изследванията за херпесите. На някоя от вас дали са излезнали положителни и ако са коментирани със доктора бихте ли ми казали какво казва за тях. Благодаря ви предварително. Имам три положителни и се притесних, но още чакам другите изследвания и чак тогава ще се записвам пак при доктора за коментар на изследванията.

# 194
  • София
ВАЖНО съобщение от Д-Р ИВАН СИГРИДОВ (публикувано във фейсбук групата):

Считано от 20 декември 2019 прекратявам сътрудничеството си с МЦ „Света Петка“ и в този период няма да се записват нови часове. С грижа и мисъл за своите пациентки – лично ще изготвя списък с лекари, при които препоръчвам да продължат прегледите Ви в мое отсъствие. Файлът ще бъде качен утре в групата. Пациентките, които вече съм консултирал и имат въпроси или изследвания за разчитане, ще поддържат връзка с мен чрез администраторите на групата – пишете съобщение и винаги оставяйте телефон за връзка. Моля за търпение в изчакване на отговори. Веднага щом имам конкретна информация – от кога и къде ще преглеждам – ще бъде обявена първо на Вас - на страницата. Моля за разбиране на настоящата ситуация и с нетърпение очаквам да обявя добрата причина за своето решение. Пожелавам Ви весели и уютни празници.

Д-р Иван Сигридов

Общи условия

Активация на акаунт