Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 39 986
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
защо питате тук . това лекарство не се назначава от групата а от медицинско лице

# 661
  • София
Клексан при инвитро се започва от деня на трансфера, но това трябва да прецени лекуващия те АГ в зависимост от изследвания и анамнеза.
Мястото на твоя въпрос е в ето тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1149744.375

# 662
Мястото е към лекаря, издал предписание за употпеба на крексан Wink

# 663
  • София
А да ви попитам за първата част от интервюто имате ли линк?

# 664
# 665
Всичко много хубави звучи , но грешките не си ги броим... На мен ми каза никога не можеш да имаш дете 2014 или 2015г. .. от тогава може да е решил да не го прави .. Е после каза, но благодарение на МЕН! може да имаш ... Когато по- късно стигнах до него - получих спонтанен аборт , заради съветите му ... Няма да отговарям на последващите нападки ... Знам, че сте доволни, защото сте имали късмет. Аз още не мога да простя на него и на себе си (че го послушах) ...

# 666
Съжалявам за неуспеха ви.
Напишете историята си по-подробно, за тези които още не сме ходили при доктора. Редно е да се знаят двете страни на монетата.

Всичко много хубави звучи , но грешките не си ги броим... На мен ми каза никога не можеш да имаш дете 2014 или 2015г. .. от тогава може да е решил да не го прави .. Е после каза, но благодарение на МЕН! може да имаш ... Когато по- късно стигнах до него - получих спонтанен аборт , заради съветите му ... Няма да отговарям на последващите нападки ... Знам, че сте доволни, защото сте имали късмет. Аз още не мога да простя на него и на себе си (че го послушах) ...

# 667
Аз съм писала по назад .. няма смисъл да се повтарям ( около март 2019г. ) По назад има и други , които са споделяли лош опит. Истината е , че при всеки лекар има и успели и неуспели... Но жените трябва да знаят , че Сигридов не на 100% е гаранция , че ще се получат нещата.

# 668
  • София
Никой доктор не може да ти даде 100% гаранция. Просто някои се опитват, а други - не.

Аз имам загуба в 12гс заради безхаберието в Надежда. Отидох при тях още в 6гс, за да ми обърнат внимание, така че всичко да е наред. Е, не се получи, защото не им се занимаваше.

# 669
Никой доктор не може да ти даде 100% гаранция. Просто някои се опитват, а други - не.

Аз имам загуба в 12гс заради безхаберието в Надежда. Отидох при тях още в 6гс, за да ми обърнат внимание, така че всичко да е наред. Е, не се получи, защото не им се занимаваше.
При мен същото със Сигридов, защото много си вярваше ... Simple Smile Истината е , че има нещо късмет ли , друго но всеки успява на различно място .
При мен беше второто ми ест. забременяване . След 2 аборта по мед. причини , 3 биохимични , 4 инвитро и 2 ЗЕТ ... Мисля , че подцени случаят ми , като стандартна бременност .

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 13:14 от sanssa

# 670
Съгласна съм, че никой не може да ти даде 100%гаранция.
Аз лично предпочитам него, пред някой, който ще ми лекува високото кръвно с капките на др. Бах.
След 2 аборта, при него износих и родих здраво момченце. Няма как да не съм му благодарна.

# 671
  • София
Мен лично доста ме дразни превъзнасянето по доктора и разните му "доки" и изравняването му с Бог... Но всеки си има глава на раменете и решава колко сляпо да вярва или не на някого. Аз лично му имам доверие, но не спяло и от моя гледна точка той е най-добрата алтернатива. Информация има достатъчно в интернет и "за" доктора и "против".

# 672
За всеки лекар има За и против. Аз четох невероятни неща за др. Сигридов, в опитите си да си запиша час при него, чух и разни негативни. Това потвърждава теорията ми, че това, което е добро за един не означава, че е добро за друг. За съжаление, през бремеността експериментирането с тази теория не е желателно. Всички бъркаме понякога, кофти че с лекарските грешки е .. да не казвам...

# 673
Аз успях да си запиша час за него, но в последствие го предоставих на друга жена. Все още се чудя дали не сбърках, но пък се надявам тя да е имала полза.
Хората се впечатляват от него, защото обръща внимание на по-различни неща, които като се замислиш всеки трябва да следи- витамини, хормони и тромбофилия.
Не ги подценява ( от това, което съм чела).
Аз бях много впечатлена от доц. Русев на първото си посещение, но в последствие не успях да му се доверя. Не вярвам на хора, които говорят прекалено много и са труднооткриваеми ( но това е друга тема, извинявам се за лиричното отклонение).
Важното е да усетиш твоя човек, твоя лекар.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 15:06 от Iligd

# 674
Аз също имам кофти опит с Сигридов още с първата бременност . Ми направи не много готино вречатление . Споделяла съм по назад . И тогава добре че не го послушах .но сигурно пак бих отишла на преглед но не е много сигурно . Можеби бих искала и второ мнение след него

Общи условия

Активация на акаунт