Доктор Иван Сигридов - тема №2

• 39 985
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, как мога да си запиша час за д-р Сигридов?

# 676
  • София
Не можеш да си запишеш час, в момента доктора не приема пациенти.

Белисима, този пост може да ти е от полза, докато д-р Сигридов започне да преглежда отново

ВАЖНО!
Списък с лекарите, които ще заместват д-р Сигридов, докато отсъства

София - фетална морфология / скрининг / ранна бременност
д-р Калчев - клиника Адела
др. Арабаджикова - медицински център
др. Стратиева - Света Петка
др. Богданова - Токуда
др. Игнатов - Медико-Дентален Център "Ортогин" ООД
др. Георгиев - Надежда

София - женска консултация
д-р Ташков
д-р Арабаджикова - медицински център
др. Генадиева - Надежда
др. Павлова - Надежда

Пловдив
др. Борислав Иванов
др. Петрова
д-р Минчев

Стара Загора
др. Бузалов
др. Иванов
др. Цонева

Русе
др. Зарзаланов

Бургас
др. Мануелян

Мисля че във фейсбук групата имаше и по-нова версия, но да не излъжа

# 677
Нещо чува ли се за това дали ще приема скоро пациенти, къде?

# 678
  • София
В списъкът му има и Фемина.
Доц. Румен Димитров е много добър.

# 679
Сигридов Фемина ли препоръчваше при проблемна бременост във връзка с тромбофилия, следене на кръвоток, доплер май се казваше другото? В 8ма седмица ли се ходи? Ако стигна до там... Сега съм на фазата да чакаме да видим ембрион в сака и се започнаха съмненията за кухо яйце Sad и като добавим и малко изоставане ... Sad

# 680
Доцент Карагьозова от Фемина е много запозната с тромбофилията аз лично останах доволна от нея,тя ми пусна допълнителни изследвания за тромбофилия но като отидох да ги разчете ми каза да си запазя час само за разчитане т.е.60 лева ,останах молко учудена защо трябва да плащам отново за нещо което самата тя е назначила, мое виждане е че много лекари злоупотребяват с мъката на хората

# 681
Станислава, при нея ли си следила бременността си?

# 682
Станислава, при нея ли си следила бременността си?
Не отидох при нея след загуба в 19седмица, но при следваща бременност мисля да направя консултация с нея , до колкото знам май не следи бременности

# 683
Защото аз имам загуба в края на 34 г.с. В края на март ще станат 11 месеца от раждането. Мисля, че по-добре психически надали ще стана някога, затова съм решила да правя вливкатс с интралипида и да забременея отново, но пък съм в чуденка, при кого да се следя, след като д-р Сигридов още го няма и събирам мнения за лекари. Попринцип съм от Плевен, но не зная кой лекар тук е наясно с тромбофилия. Насочила съм се към д-р Чучумишев, клиника Малинов, София. Ако някой има някакви отзиви ще се радвам да ги сподели.

# 684
sweety2831, аз се следя при д-р Чучумишев и към момента съм доволна. Много е внимателен, прегледите са доста обстойни, обяснява всичко и отговаря на въпросите ми. Д-р Калчев ме насочи към него, докато д-р Сигридов го няма.

# 685
А той наясно ли е с тромбофилиите и проследяване на терапията?

# 686
sweety2831, аз се следя при д-р Чучумишев и към момента съм доволна. Много е внимателен, прегледите са доста обстойни, обяснява всичко и отговаря на въпросите ми. Д-р Калчев ме насочи към него, докато д-р Сигридов го няма.
Водо ли женската консултация, или само на частно?

# 687
Станислава, мисля, че е наясно с тромбофилията. Честно казано, когато забух бебето си, той беше единствения лекар, който ми каза да си направя изследването и след това да си запиша час при доц. Русев. Писах с едно момиче, което ходи при него в момента. Бременна е и има тромбофилия. Каза, че е доволна за момента. Гледа всичко всеки път и кръвотока също, и за момента не е правил корекция на терапията.

Flower_fly, той може и да води ЖК, но надали работи със ЗК, ако това имаш предвид.  Мисля, че в тази клиника, никой не работи със ЗК. Всичко е платено. Потърси в сайта им, защото аз не съм се интересувала. Момичето, с което си писах, си плаща прегледите. Аз, когато ходи, също си платих.

# 688
Flower_fly, имат платени пакети за женска консултация.

Stanislava92, наясно е с тромбофилията. Поиска още на първия преглед да види изследванията ми и на всеки преглед мери кръвотока. Аз си пускам контрола през 3 седмици, както ми е казал доц. Русев и му показвам резултатите и на него.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт