Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 58

• 15 745
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Поне най-после ще разберем какво стана на сватбата. Интересно как ще се стигне до този разговор.
Дрийми, като гледам, че на промото Зорница лежи на пейката, според мен Марио ще идва на работа (той е с цивилни дрехи), ще я види и ще седне при нея да поговорят, защото цялата рода на Нора го предупреди ,че трябва да реши този въпрос. На мен ми е интересно какво ще накара Марио да й прости. Дали ще бъде "това е минало, няма значение, яла да те гушна" или ще почувства наистина облекчение на болката си.
При всички положения очаквам двамата да излязат от този разговор малко по-освободени - той от болката, тя от вината. И да почнат да се заблуждават, че са само приятели Grinning

# 46
Не бих се обзаложила, че ще го позная, но от друга страна гласът му е доста специфичен. А само по фигура и с шлем на постановката на Дон Жуан винаги го познавам безпогрешно. Grinning Та 50:50 съм
Ако по време на изпълнението се обърне в гръб, ще го познаеш от раз Joy

защото цялата рода на Нора го предупреди ,че трябва да реши този въпрос
Ох, с глас се смея Joy Звучи, сякаш родата до девето коляно е говорила с него Joy

# 47
  • София
Москита, Зорница държи близалка в ръката си 😜 Според мен Марио ще отиде целенасочено да говори с нея. Може тя да се разстрои след разговора с Табаков за Диана или да поиска съвет от Марио (не е случайно това че и каза, че може да говори с него, ако има нужда).
Така си го представям де. Накрая ще се каже едно нищо, както до сега или че Табаков и е подарил близалката. 😂

# 48
Москита, Зорница държи близалка в ръката си 😜 Според мен Марио ще отиде целенасочено да говори с нея. Може тя да се разстрои след разговора с Табаков за Диана или да поиска съвет от Марио (не е случайно това че и каза, че може да говори с него, ако има нужда).
Така си го представям де. Накрая ще се каже едно нищо, както до сега или че Табаков и е подарил близалката. 😂
Мда, и аз долу горе мисля така. Може и случайно да мине, да я види, да реши, че е разстроена и да й даде шанс да сподели какво я мъчи. Така тя ще започне да говори за сватбата и причините да го остави.

# 49
  • София
Яни, кой ще даде близалката?😎😜
Този въпрос ме мъчи повече от това какво ще си кажат 😂😂😂😂😂

# 50
Роси, жената е еманципирана и сама си я е купила Joy

# 51
Велислав не участва в Маскираният певец - никой от участниците не е с неговия ръст.

# 52
  • София
От този отговр се страхувах. Егати и смотаните мъже. 😂😂😂

# 53
От този отговр се страхувах. Егати и смотаните мъже. 😂😂😂
Емиии, Марио купува и ще купува рози на гаджето, Табаков ще купува памперси и пюрета. Нямат пари да пръскат по колежка, за да и вдигат нивата на ендорфин Joy

# 54
  • София
Хахаха, така е Майче, а памперсите са скъпи, че и за частна детска градина трябва да се мисли. Не е лесно

# 55

Истинска Снежанка Simple Smile
Това ми е любимата визия на Зорница !

# 56
Скоро не сте се прехласвали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 57
Доне, ах, ох и их! Heart Eyes Joy

Аз съм заета да разсъждавам дали Норчето ще изприпка при батко си да му сподели, че се е целувала с едно момче от новия клас или ще си мълчи, докато не се разбере по някой не особено приятен начин Joy
И дали няма да стане така, че всъщност наша Зорница да успокоява и утешава Марио, а не обратното Grinning

# 58
Качвам ти снимка на Батко ти, ти ми говориш за Норчето. Само да те светна, ако ми качиш снимка на "На Батко безценния", няма да говоря за друго Joy

По темата - няма да му каже, защото в тоя сериал не говорят много много. А и ще реши, че това е грешка и няколко епизода ще се прави на примерно гадже.

# 59
Близалката, като се гушнаха ми се види, че беше на пейката, в нейно ляво. Simple Smile Според мен е лежала преди срещата им. Иначе усещам, че Табаков ги видя от коридора - Норчето и Бобчето.

Общи условия

Активация на акаунт