Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 352
  • 353
  •   1
Отговори
# 165
Слънчеви и топли, сърдечни привети, Момичета!

Тали Дан, желая Ви късмета да е с Вас. Стискам палци всичко да е наред и да се включиш с добри новини! Praynig

Майка, дано Томи е много по- добре днес, и всичко да е минало с температурата! Praynig

Мамо Щтрумпф, да се присъединя към пожеланията на другите за приятно изкарване при баба в БГ. Ще ни липсвате с малкият Смърф за един месец! Hug

Нана, а какво стана с он- лаин разпродажбите на Некст, купили нещо? Получи ли пратката? Hug

Дидолинка, къде си днес? Желая Ви едно хубаво и светло утро, с много усмивки и приятно настроение, ненарушено от мрачни мисли! Честит Ти нов тексаски аватар. Сладур е Викича, цунки за мъничето до Теб, а на Теб   bouquet, и знай че по- красиво нещо от Кърмеща мама на двама, няма, чули ли? Hug

Мамо Б, как минаха работните срещи вчера, отпускарски сезон ли е и при Вас във фирмата? А пататника е страхотно ядене, нали, /затова обожавам да ходя на Смолян/? Hug

Амейка, Татито работи ли по сайта? А сестричката кърми ли Габито? newsm78

Звездичка, благодаря за хубавото настроение, което създаваш не само с красиви и апетитни картинки, но вече и с вицове.  Hug

Елито, страхотни морски снимки! Весели, водни, усмихнати, пълни с роднини и настроение. А Бадемчето е много пораснала. А на каква възраст Ви е старото бабче?Heart Eyes

Мистично потайниче, Ти си страхотна Майка/ както Ти е писала Зайчето/, никой не се ражда с знанието как да си добър родител. Живота и Лени ща са Ти показателите, така че гушни малката си принцеска, попей й, а пробва ла ли си да легнеш с нея и да я гушкаш, може би има нужда от твоят допир?! Heart Eyes

Джорджа, а снимки направихте ли на красивото езеро Комо? Hug

Арвен-че, а с Мирелка имала ли си подобен проблем с 3-та сливица както с Лени? newsm78

Зайченце, успех с девойчето, а за работата не се притеснявай! Hug Правете бебка сега, защото после може и да не стане когато Ти искаш, а бачкането няма да избяга! Peace

Етка, а Вие с кои летите? Поздрави за Никата! Hug

Карилиус, как сте с Алексчето, каква беше днес програмата Ви?  Hug

Лек, усмихнат и приятен остатък от деня на всички Ви желая! Hug

# 166
Kalida, с Мирел имам друг проблем, който е доста сложен и изисква пълното ми внимание към нея - ADD. Боря се вече 3 г с нея и засега се оправяме без лекарства.
Иначе друг проблем не е имала.

# 167
Здравейте моми4ета  Hug

Калидка, днес сутринта ми доиде на помощ баба ми и остана да гледа Алекс4ето та аз да ида на кормуване.

Сега програмата се заформя малко сложна, щото аз искам на4алото на авгурт да ходя във Варна, мъжа ми иска края на август и на4алото насептември да ходим да Амстердам, аз после искам още месец в БГ, а някъде трябва да намеря време да съм в София 4е да си взема дата за шофиорския изпит.....

Алекс4ето е много добър напоследък и маи ще никне ново зъб4е щото по4наха пак да му капят лиги и да се буди нощно време, а как хапе......

# 168
Специално за Калида снимки от езерото на Комо  Wink
Мисля,че и на Ели ще харесат!   Laughing

това е езерцето на вилата- Villa Olmo ,където беше и изложбата на René Magritte

изглед от парка на вилата към езерото

самото езеро

# 169
Giorgia, точно такива гледки ще ми се наложи да пропусна. Татенцето постави ултиматум - нова кола или разходка до Лаго Маджоре Sad

# 170
Кате...кофти  Rolling Eyes ..  newsm78  ама грабвай колата,пък след някой месец пак ще се намери време и средства и за езерото..Жалко все пак..можехме да се видим  Tired

# 171
Кате...кофти  Rolling Eyes ..  newsm78  ама грабвай колата,пък след някой месец пак ще се намери време и средства и за езерото..Жалко все пак..можехме да се видим  Tired
Това едва ли ще е последната възможност. Те малките сега тепърва почват да шетат из Европа. Догодина напролет са канени в Берлин да пеят заедно с Берлинската филхармония. Пък може и за нашия хор да изскочи нещо натам  Laughing. Все пак Европа стана едно наистина голяяяямо село  Hug

# 172
  Wink А така!  Party

Хайде девойки ,почвам да готвя,че иде време за вечеря.
Лека вечер/ден на всички. Hug

bouquet

# 173
Тук съм КалидиЧка  Hug
Имах гости сутринта - Чочо, после звънях на мама, после се къпах и след малко излизаме...сега една друга мисъл  не ми дава мира  Tired

Ето я   Sick

# 174
Тук съм КалидиЧка  Hug
Имах гости сутринта - Чочо, после звънях на мама, после се къпах и след малко излизаме...сега една друга мисъл  не ми дава мира  Tired

Ето я   Sick

Диде, ти пък!   Naughty Бива ли да си разваляш деня заради 2-3 чертички. И моите са толкова. Все пак 2 бебета е износила тая кожа, разрешено и е да се понацепи тук-таме. Яяяя. по-ведро!  Hug Погледни си децата и си кажи - Струваше си!!!  Wink

# 175
Джорди, като гледам тия красоти и ми се иска да се телепортирам в Италия...как ми се иска да живея там  Tired
Точно преди да дойдем тук Миро бе в командировка там - от фирмата Miroglio - там си имаме един приятел, който живее в Бергамо и можехме да отидем там, но нелегално...Двоумяхме се, но накрая избрахме сигурното...и сега съжаляваме, поне аз де...но...живот Whistling

# 176
..Диде, ти пък!   Naughty Бива ли да си разваляш деня заради 2-3 чертички. И моите са толкова. Все пак 2 бебета е износила тая кожа, разрешено и е да се понацепи тук-таме. Яяяя. по-ведро!  Hug Погледни си децата и си кажи - Струваше си!!!  Wink

Hug Hug Hug
...ох....така си е  Cry права си, ама...все си мислех, че няма да ме достигне това или поне не на места, като коремчето Sad

# 177
ДиДОлиНКа ей и аз току що там писах... Hug
Здравейте всички!
Ели добре дошла!  Hug
Giorgia разказвай каква вкусотия сготви?
олее езерото каква е красота!
Калида благодаря ти за пожеланията, но едва ли скоро ще мога да се похваля с нещо добро около нас...
Като ви чета се разведрявам...
Лек ден(нощ на всички...

# 178
Arwen Undomyel,
 Rolling Eyes
Айде пък дано това да са последните 3 месеца! Hug  bouquet
Колата е по- важна Crazy Hug

Giorgia,
 трябва да стане , мисли позитивно и ще стане! Hug  bouquet
какви прекрасни гледки си ни предоставила... направо ми иде да скоча във водата ...такава е жега тук не се трае! Как е Борянка?

Kalida
а ти пък за всекиго намираш подходяща дума Hug  bouquet

kariluis,
 колко е хубаво такъв дълъг престой на родна земя Heart Eyes Hug

ДиДОлиНКа,
 мажи ги и след време може пък да изчезнат или да станат почти невидими! Hug

Tali Dan,
 кажи ти как си?  bouquet

# 179
 Момичета, да се похваля получих люлката! (алко, че няма по-малък размер шрифт, защото това което ще напиша не е за хора със слаби нерви. люлката е за кукли. ooooh! Blushблях, ама не знам какво съм гледала, утре ще е я връщам. голяма съм патка, много ме е яд.  Crossing Arms ама и аз не знам какво съм гледала като поръчвах. )

Калида, излязоха новите цевни, но разпродажбата започва от събота. Харесах си някой неща, но от половината се отказах,защото днес прочетох това и реших, че е по-добре парите с които мислех да си купя една туника да дам за колет до тази мама. Много ми стана тъжно. Аз винаги мога си купя някой парцал тук, а тя моли хората за дрешки за детето. Ама защо е толкова несправедливо всичко? Много ми е тъжно. Ефорсина, ми изпрати снимки на малкото ангелче, ако знаете какво хубаво бебче е. А на Марина и се обади още тази сутрин, за да питам от какво точно има нужда и колко е голямо бебето, че на снимки ми изглежда едричко. И така. Иначе на Габи мисля да взема обувки (тях поне няма как да ги сбъркам  ooooh!) и няколко дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт