След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 188 299
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер!

Вести от tv8. Собственикът на телевизията Акун Иликали е заявил, че снимките на Еvim се отлагат за началото на 2020 г.

Снимки точно от преди една година.

# 136
Добро утро! Hug Hug Hug

Найденова HugСлавена HugАлекс Hug,благодаря за новите снимки и инфо! bouquet bouquet bouquet

Снимката на Демет от вчера е от Дилшан стилистката на Evim
облеклото е на марка ILA @ilathebrand

а обиците на марка @ElcinDaglaroglu

Приятен ден и успешна седмица ви желая! Hug Hug Hug

# 137
Поне за сега много ми харесва стила, който показват за героинята на Демет в Evim. Малко съм разочарована, че отлагат снимките на сериала, защото нямам търпение да гледам Демет с Челиккол на екран.

# 138
Добър ден!

От Демет. 😘
Може да отлагат снимките, но работят върху сценария.😎

# 139
Здравейте момичета 🤗

Радвам се, че Демет работи по новият сериал, честно казано съм нетърпелива да видя резултата. Не съм доволна разбира се, че го отлагат, но пък от друга страна е хубаво, че ще има достатъчно време да си почине и подготви добре. Макар че за каква почивка говорим при условие, че все пак ще има фотосесия за сериала, рекламите с Найк и сега и с Пантен. Няма спирка това момиче. 😊
Повечето мислехме, че след края на Птичката Джан ще се покрие, а Демет ще е по активната, то се оказа напълно обратното. Докато Джан е почти всяка вечер в Лука ( сега смени с Руби) и се снима с фенове, Демет тихо, без да се чува нищо около нея изведнъж избухва с някой нов проект, който изненадва повечето. Демо я очаква една много добра година, надявам се.
Дано и Джан има успех в следващият си проект, макар да имам съмнение, че този на Демет ще бъде по добър. 😜

Последно време си взех малко почивка от социалните мрежи и от сериали. Нищо не ми хвана окото за да реша да намеря време да гледам.

Още една снимка от новото трио.

# 140
Здравейте момичета 🤗

Радвам се, че Демет работи по новият сериал, честно казано съм нетърпелива да видя резултата. Не съм доволна разбира се, че го отлагат, но пък от друга страна е хубаво, че ще има достатъчно време да си почине и подготви добре. Макар че за каква почивка говорим при условие, че все пак ще има фотосесия за сериала, рекламите с Найк и сега и с Пантен. Няма спирка това момиче. 😊
Повечето мислехме, че след края на Птичката Джан ще се покрие, а Демет ще е по активната, то се оказа напълно обратното. Докато Джан е почти всяка вечер в Лука ( сега смени с Руби) и се снима с фенове, Демет тихо, без да се чува нищо около нея изведнъж избухва с някой нов проект, който изненадва повечето. Демо я очаква една много добра година, надявам се.
Дано и Джан има успех в следващият си проект, макар да имам съмнение, че този на Демет ще бъде по добър. 😜

Последно време си взех малко почивка от социалните мрежи и от сериали. Нищо не ми хвана окото за да реша да намеря време да гледам.

+1 +1
Чакам кога ще видя и Ибо нахилен, заразен от ядрената усмивка, ентусиазъм и работохолизъм на Демет. Чагръ Бей се подсмихва защото знае какво предстои да гледа през екрана на камерата Simple Smile

# 141
Скрит текст:
Здравейте момичета 🤗

+1 +1
Чакам кога ще видя и Ибо нахилен, заразен от ядрената усмивка, ентусиазъм и работохолизъм на Демет. Чагръ Бей се подсмихва защото знае какво предстои да гледа през екрана на камерата Simple Smile

Дари 🤗 напълно съгласна. Демет е толкова зареждащ човек, такава енергия има, ние пред екрана го виждаме и усещаме, а хората, които са около нея няма как да останат безразлични.

# 142
От Умут. Забавна мъжка вечер ... Хубави неща се случват, гласи надписът на снимката.

# 143
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за снимките и инфото! bouquet bouquet bouquet

Беше писано,че снимките на Еvim се отлагат за началото на 2020 г.,но показаха,че се чете сценария! Peace

Сега пък Бирсен е писала,че започват след 20дни! Peace

Скрит текст:
Блогер Бирсен Алтунташ в переписке ответила фану о сериале Evim😍💙

Фан: Репетиции, прочитали сценарий
Когда начнется съемка Evim?
Бирсен: Говорят, через 20 дней
Демет четяла тази книга....

Демет я показва във видеото
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248

Днес в Турция се чества Денят на републиката! Peace

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

# 144
 #Crazy #Crazy #Crazy

Какво става newsm78, от гореща тема се превърнахме в спяща ooooh!

Вярно че няма нищо ново, освен да разбираме, че Джан си сменя ризите всяка вечер, за панталоните не знам и Демет чете книги и разучава сценарий.И все пак... Crossing Arms

Биранд

Кимия

Поредната...

Автора е озаглавил колажа-Асоциации

И едни по добри времена

# 145
       Добро утро! Hug Hug Hug

Славена Hug

Днес от 18ч. по БТВ започва РП! Party Видях,че са пуснали др.тема за тези,които сега ще гледат сериала за първи път!

нова от InstaStory на Анъл

нова от InstaStory на Кимия

Желая ви приятна сряда! Hug Hug Hug

# 146

Много, много, много, много красива Демет!

# 147
още от Деми

# 148
Момичетаааа 😭😭😭😭

Пуснах си БТВ... много ми е мъчно като гледах началото и Санем как пее и танцува , в същото време се вълнувам, че пак ще го гледам 😂

# 149
Здравейте момичета Hug и аз започнах да гледам сериала , няма как  да пропусна да гледам Джан и Демет на голям екран и в HD качество , нямам търпение да видя общите им сцени и дано да получим пълните им версии там където са били изрязани .

Общи условия

Активация на акаунт