201-ва златна немска есен

• 28 000
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • в сърцето на един мъж...
Щом е оставена до боклука, не би трябвало да има проблем. Ако е занесена в депо за боклуци, тогава щеше да има проблем Simple Smile Аз съм си прибирала свещник така Simple Smile

# 376
  • The QC to be!!!
Ох, не ми се смейте, обаче имам един странен въпрос. Срещу нашата къща има кооперация и до кофите за боклук от сутринта стои една метална ваза, прилича на голяма кана. Чудя се сега това боклук ли е илине е. Много ми харесва, ще си я направя страхотна саксия за терасата. Мога ли да я взема? Друг път съм взимала оставени пред вратите саксии, но си имаше надпис "подарък". Страхотен фен съм на всякакви антикварни вещи, чак не мога да повярвам, че някой я е изхвърлил. Мъжът ми отказва да ми съдейства, щели да ни арестуват.Satisfied
по принцип така оставени неща до кофите са изхвърлени. Да, хубаво би било да сложат табела, че е за който го иска, но рядко съм виждала такива табле когато е сложено до кофите.

# 377
  • Пловдив
Благодаря, все пак ще изчакаме да се стъмни и ще действаме.Wink

# 378
При нас всичко оставено до кофите е изхвърлено и всеки може да го вземе. Бележки не се оставят. Затова е до кофите.

# 379
Щом е оставена до боклука, не би трябвало да има проблем. Ако е занесена в депо за боклуци, тогава щеше да има проблем Simple Smile
Кое точно е проблем? Аз точно от депото съм прибрала и не е имало проблем никога.

# 380
Не дават. Ако примерно хванеш човека докато се гласи да изхвърли, може и да го вземеш, обаче иначе не се съгласяват. Поне при нас де Simple Smile Бях харесала един свещник от ковано желязо, не ми разрешиха да го взема Sad

# 381
Кой точно не разреши? Всъщност тук има безброй куковци, тъй че не се учудвам.

Ураганът Сабине минава ли покрай вас? Ние сме в окото. Детето няма да ходи на училище, аз също няма да отида на работа в понеделник, убеждавам и мъжа ми да не ходи, но сериозно се притеснявам да не помете колите ни или други поразии, че гледах ужасяващи кадри от север. Тази вечер в супермаркета пазаруваха като за последно. 😂

# 382
Ми някакъв от работещите там, каза не може и аз се съгласих Simple Smile Не ми се ще да ме пишат и показват в новините Simple Smile
При нас уж много спокойно изглежда, говорят за урагана, ама явно са се позапасили, че беше поопразнено в магазина

# 383
Е,чак сега си обясних защо така незареден беше днес магазинът,в който си пазарувам.Буквално празни щандове и липси.Не бих въобще се сетила,ако Geia,не спомена.Grinning

# 384
  • Немция
Сега прочетох за урагана "Сабине"...Спомних си,че за добре дошли, тук ни посрещна преди години "Никълъс".Огромно дърво ,в двора падна..
Забине я чакаме утре, да видим колко ще ни се озъби.Stuck Out Tongue Winking Eye Май според прогнозите няма  да е чак толкова проклета, но нека да мине и тогава ще говорим пак.
Заради нея децата в понеделник няма да са на училище, за Нордрайн Вестфален става дума. За това решение на града е и виновна предшественичката на Забине - Фридерике, която преди 2 години яко ни ошмули с близо 120 км/ч и сега са по-предпазливи.
Софт Клик, вие в НРВ ли сте?

Гейм, свърши ли работата?

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 01:30 от Бибит

# 385
При нас казаха никой да не шофира от утре сутринта до вторник, да обезопасяваме тераси, колите паркирани далеч от дървета и общо взето да се молим на всевишния. Дойчебан спират влаковете до вторник на обяд. Аз имам час за тогава в консулството във Франкфурт и не знам как ще отида, а го запазих като първи възможен през октомври.

# 386
Аз явно съм проспала информация, при нас още нищо не са споменали за затваряне

# 387
  • Немция
А тези, които отиват на работа? Не може всеки да остане вкъщи. Ние сме изживели доста бури, откакто сме в този район и не е лесно да се закотвиш вкъщи, когато работодателят те очаква на работното място.
При нас всичко е в дървета по улиците, така че не знам къде ще натикаме колите. Знам, че повечето иглолистни са с плитки корени и лесно падат, поне тях отбягваме.

Гея, тук и от двете училища ни изпратиха съобщения още в петък.

# 388
Работодателят ми не само не може да ме очаква на работа, ами и той самият няма как да отиде. Това е най-бурният ураган от Кирил насам през 2007. Никой никъде няма да ходи, доколкото разбирам. Освен пожарникари, медицински работници и подобни.

# 389
  • Немция
При нас дават максимално 100 км/ч, ураганът Фридерике преди 2 години беше по-мощен.

Ще видим как ще е през нощта срещу понеделник, когато ще е пикът в НРВ и ще видим дали мъжът ми ще тръгне за работа. Него ще го чакат на работното място. Sad

Общи условия

Активация на акаунт