201-ва златна немска есен

• 27 955
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Първи положителен за корона в Карлсруе.

# 631
При нас магазините са си нормални за храните. Всичко си има. Дезинфектанти не съм гледала. Газов котлон няма да купувам: няма къде да го съхранявам и на къмпинги не ходя. 2. Не искам случайно да взривя блока, в който живеем под наем, газовия бойлер ми стига. 3. Представата, как аз на 2 градуса топля и варя нещо на газ на балкона си, ме ужасява.

# 632
А така... А аз утре пак се каня да щъкам из града. Rolling Eyes

# 633
  • Berlin
Утре сме на детски турнир по джудо ние. 🤪

# 634
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ние сме в Баумаркта, ама не да се запасяваме, мъжът ми си има проект и ме влачи и мен Open Mouth
газовият котлон пасва към проекта му, иначе и аз не бих тръгнала да купувам само заради този вирус...
не, че утре ще купя де...

# 635
Аз си умирам по съботно шляене в градове сред тълпи, но в близко бъдеще няма да го правя. Няма да ходя на гости, не искам и гости.

# 636
Утре сме на детски турнир по джудо ние. 🤪
Синът сутринта има футболен мач на открито, дъщерята - Gardetreffen - на карнавалните танцьорки в зала. Така че те разбирам.

# 637
2 мача и тренировка за деца-таланти утре. Туйто.

# 638
  • Германия
Два дни на панаирен щанд с допълнителна задача да предоставя за децата маса за рисуване. Чаках до последно, дали ще откажат - не, ще се състои; сложили са диспенсъри с дезинфектанти. Аз съм си приготвила спрей, ще пръскам след всеки посетител и честно казано се надявам тайно, да няма много хора (отделно, че входните билети са  прекалено скъпи).

# 639
Браво за смелостта. Ако ще лекарство против рак да разработват децата, не стъпвам и дете не пускам.

# 640
pepelyashka, за панаира Берлин Messe Süd ли става дума?

# 641
В Заарланд нма паника и празни рафтове.
Ние ще имаме гала на детските фотографив края на март и организаторите казаха днес, чв докато няма официално обявена карантина купон ще има.
Не виждам паника никъде.
Обаче аз вчера попаднах в снежна буря и беше доста *
"весело". За отсечка от 60 км чиста магистрала ми трябваха 2 ч. Бая зкъсали камиони видях.

# 642
Те и в Дюселдорф не се паникьосаха и си направиха купона, но сега ще ги слагат няколко сотин до хиляда под карантина с всичките им прилежащи.
Не знам, на мен немският социален живот и в частност училищните занимания са ми достатъчно малоумни по принцип за да не се присъединя с кеф, но в сегашната ситуация си е направо престъпление спрямо себе си, близките и всякакви случайни жертви да го правиш. Но всеки с приоритетите си.

# 643
Аз смятам, че излишното паникьосване е по-вредно, но всеки си знае.
Смятаме утре с мъжо да напазаруваме както обикновено, а след обяд да идем на басейн. Дано не са изкупили всичкото брашно гадовете, че ми трябва един пакет спешно, искам да си направя кемерки по врачански.
Майната му на тоя вирОс.

# 644
  • Германия
pepelyashka, за панаира Берлин Messe Süd ли става дума?
Не, Ерфурт, Thüringen Ausstellung

Общи условия

Активация на акаунт