За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 31 578
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
На туршия? Аз не ги дупча....

# 646
  • под тепетата
Заложих два буркана вече, ама ги надупчих по съвет на сестра ми.

# 647
Виж блога ми има сладко от зелени чери доматчета 😉 не им вадя семките с игла

# 648
Много бърз въпрос, че сместа чака.... правя кекс, но свърших брашното на макс, съвсем изключих, че формата за кекс се маже с олио и се ръси с брашно 😒, сега какво да правя? Метална е...
Съвсем се разглезих с тези силиконки....

# 649
Овесени ядки нямате ли,да ги смелите и евентуално да ползвате. Не съм пробвала,но предполагам ще стане.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 18:47 от mariyaa_xx

# 650
  • sf
Тъкмо правих кекс. Мажа само с масло. Не ръся с брашно.

# 651
О, аз съм ръсила с какао, ама беше преди доста време.

# 652
И аз наръсих леко с какао, сетих се, че  лава кексчетата ги ръся с какао. Почти е опечен вече - кекс с бира радлед, махлеб, какао, локум и орехи.....манджа с грозде 😂
Благодаря на включилите се 🌷

# 653
  • под тепетата
пеп-4о, що ли не ровнах в твоя блог, преди да питам  Embarassed Благодаря! Ще се пробвам утре след работа, ако ми стигнат силите.

# 654
Здравейте на всички!
Питам за трети път във форума, затова се извинявам на тези, които са го прочели и им се др...фа:)
Откъде мога да си закупя семена от броколи, за да ги правя на кълнове. Знам, че има разлика от семената, пръскани с пестициди. В сутрешно предаване казаха, че имало и големи разфасовки, а не 30гр.за 5лв. примерно. Търсих в нета, но са само малки количества.

# 655
  • Северозапада
В био магазин? Сега гледам магазин Зоя, имат различни семена за покълване. Семената броколи са изчерпани в момента.

# 656
да, по био магазините. скоро не съм гледала, но преди имаше.

# 657
  • Варна
Здравейте, купих нахут в буркан и се чудя дали мога да го комбинирам с картофи в някакво ядене? В пристъп на желание за разнообразие го купих и сега се чудя какво да го правя...

# 658
може, да, на яхния например.

# 659
  • Sofia
Здравейте, купих нахут в буркан и се чудя дали мога да го комбинирам с картофи в някакво ядене? В пристъп на желание за разнообразие го купих и сега се чудя какво да го правя...
Защо му  се чудиш, просто готов продукт - приложения много. В яхния, за фалафели, хумус, салати, та и сладкиши...
Пък с картофи заедно можеш и да го запържиш- става страхотен.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт