Паническо разстройство - 39

• 43 684
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Перник
Последният път беше 1.59,което за мен е ниско, скочи ли около 4 и нещо пък пулса пада под 60 и пак не чи е ок. Най-добре ми е около 2.5-3. Да хора без проблем е около 2

# 526
Върви при лекаря ако толкова зле се чувстваш. Все пак всеки сме минавали през този ад първите три седмици.

Сънувам, че имам рак на мозъка (отдавна нямам хипохондрия). След това се усещам, че седя в леглото и не знам колко време съм си мислила не дали имам, а че имам и от тук нататък какво ще правя. Мисля, че в това има пръст  хедонинът, дето си го самопредписах.

# 527
Аз всеки ден сънувам ужасни неща, лошото е, че почнах едни сънища с продължение да сънувам и така цикъл от места се редува....Понякога и с болести...окапа ми и косата от този золофт. Не виждам нещо да се е променило освен лудите сънища и косопада...

# 528
Аз съм на ципралекс и клонарекс 4 ден
Няма нищо общо с ужаса от преди.
Потене, треперене и желанието да се свърши преминаха.Почнах по схема.Глонарекса и него, но съм сутрин четвърт, вечер половинка, така 10 дни.Аз обаче и с четвърт вечер се чувствам добре
Да вдигам ли дозата?След това оставам на четвърт сутрин-вечер, още десет дни, и накрая четвърт веднъж на ден.За месец трябва да приключа с клонарекса.Дано до тогава да ми е достатъчен ципралекса само

# 529
Абе с Деанксит който е - имате ли от него сърцебиене? Един познат и той е в нашата игра вече от днес (естествено приет в кардиологията сутринта с неясна диагноза) и вечерта установена вече ПР. Та освен за кръвно, му изписали и Деанксит. Ама има сърцебиене и аритмия от приема.

# 530
Симптомите не са ли заради паническото разстройство, до като се овладее?
Аз съм пила деанксит преди години, мен ме правеше зеленчук, не можех да мръдна от дивана.И аз не съм усещала екстрасистули, или пък не съм им обръщало внимание, но преди няколко дни и тази екстра си добавих.И аз се питам дали е от лекарствата
Купих си магнезий, калций и витамин Д на Джеймисън, някой да ги пие?

# 531
Ооо, схемата ципралекс - клонарекс ми спаси живота преди две години....не мога да дам съвет кое как да се вдига, не помня по колко го пиех, май 1/4.
Аз да.питам мога ли да искам ципралекс вместо золофт на прегледа ми този месец?
Ципр ми бе изписан за ПР, а сега съм с ТР. Много ми е важно да знам, защото с Ципр бях супер.

Джери, дай някой съвет как толкова бързо се навиваш да почваш работа, че и мен ме чака края на лятото  и то след майчинство и ми се повръща....усещам как не мога да работя нищо и ще си търся не знам каква професия....страх ме е да преподавам пак...изобщо, от всякаква работа усещам паника и всички други екстри...тревожността ми също скача и не знам...Sad

# 532
Аз съм с тревожно разстройство и хипохонд.ия на макс
При мен действа

# 533
Аз съм с тревожно разстройство и хипохонд.ия на макс
При мен действа

Мерси 💋
Със същите "болести" съм 😀😩

# 534
Всички ли често посещаваме кардиолозите аз да попитам? Че тука си правя една статистика Simple Smile При някои са екстрасистоли, про други като мен бодежи и болки Simple Smile

# 535
Аз само веднъж, заради високо кръвно, което отключи тоя път тревожното разстройство.Едвам се удържим обаче.И като ме пипне сачмата,  ще хукна а ще се похваля тук.Аз съм от тия хипохондрия, дето ги е страх да ходят на лекар, щото обезателно ще им открият нещо.На профилактичните винаги вдигам кръвното а пулса ми полудява.Слушалките ме побъркват и те така, години....

# 536
Аз пък съм от тези, дето все са по лекари...е, от пролетта не съм пускала пкк дкк и црп. Като ми казаха, че . лимфните ми възли не са ракови, цяло лято си търсих рак в устата и гърлото...лоша работа е това, с лечението ми вървеше, но заби и даже не усещам вече никакво подобрение, а само гадост- повръща ми се, кошмари, косопад...

Георги, аз получавам бодежи при стрес, паник атака, скарване, страх- в много случаи с две думи. Личната на кардиограмата от години ми изкарва някви синусови аритмии и не били опасни, уж като пораснех, щяха да минат, ама все са си тук- вече съм на 27...(На кардиолог на ехограф нищо нямаше), но рядко изпадам в такива ситуации.
При тревожно то ми Р е друга бира- там ме обливат горещи вълни, треперене, задух, чувство за припадане...

# 537
След толкова писания ,и изследвания/цяла папка /  за опит да се разбере от какво ми се вие свят,зле ми е ,напрегнато ми е ,заглъхват ми ушите..... започнах да си мисля,че всичко е в главата ми.. Какви ли не диагнози имах, и стигнах до извода,че ако аз самата не си помогна,няма кой да го направи .Лекарствата ще притъпят симптомите,но отново ще се появят.. Нека да си кажем ,че сме здрави,и да се борим с това състояние ,лекарствата според мен не са решение на проблема,защото те не го лекуват..

# 538
Аз спрях да ходя на лекар, щото ми писна. Но ще ви кажа, че в рамките на 6 месеца имах 12 кардиограми и един ехограф.

Скоро ме тресна за една бенка, бях пощуряла, отидох и се успокоих. Само че имам периоди на лудост, вече не пия АД и съм добре като цяло. Но ето сега съм с подути лимфи и си мисля глупости. Имам еднометриозни кисти и и тях ги мисля.

Като нищо не ме боли е екстра. Сега закрепих положението. Но е много гадна хипохондрията. Не знаех, че толкова много хора страдат. Аз се вманиачавам до лудост. Откривам някакви невероятни медицински проучвания; чета всичко. И ми е и интересно. И като ми кажат спри да четеш-че аз вече каквото не трябва отдавна съм прочела. Grinning

# 539
Аз имам ходения по един път до ендокринолог, ехограф, рентген, УНГ и 3 пъти на кардиолог. Това ми е. Всичките казаха нищо ти няма. Значи ми няма Simple Smile Доверявам се на лекарите и толкоз. И аз си търсих раци и други животни, на края стигнах до извода, че трябваше да съм умрял докато търся. То да не е частен самолет да ме чака да го намеря. Жуля си хапче за кръвното и АД и това е. Чат пат удрям по някой ксанакс при нужда или клонарекс и това е. Живея си с бодежи и странни усещания и май така ще си карам. Скоро ще махам цигарите и ще вдигна спорта, това е краткосрочния план.

Общи условия

Активация на акаунт