💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

• 45 133
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 215
Надявам се при излизането на всеки участник да му се задават такива въпроси, които да изяснят разни "възлови" моменти.
Няма да му се задават, нали виждаш какви глупости ги питат. А и никой не си признава подлички постъпки, още по-малко по телевизията и не визирам някого конкретно в момента, а по принцип.

# 1 216
  • Другата България
Аз май досега съм гледала само едно студио и нямам спомен какво питаха. Или две? newsm78 Просто заспивам, аз гледам на запис и студиото само го слушам...донякъде. Снощи честно казано почти нищо не си спомням какво питаха Марешка, чух за Бояна-защо не са направили женска коалиция, чух за Веско, че бил наивен doh smile3555 tooth, чух за Амелия добри неща...и почти бях отнесла плувката, когато чух за Юлиян-че е нейния фаворит за голямата награда. #Crazy И се разсъних. Laughing
Та е възможно и да си права, но то ако не в студио, в преса, във фейс ще има коментари. Сега гледам се въздържат повечето, може би защото не е свършило предаването.

# 1 217
  • Sunshine state
Венцислава не е толкова добра и наивна, за колкото я мислите. Аз лично съм я забелязала отдавна, че е лисица в някои случаи и нищо чудно думите на Роберта, че е подозирала за контузията й, да се окажат вярни.
Супер си е жената в тялото, не знам какво не й харесвате.

# 1 218
  • Испания
Имаше един момент, когато Венцислава и Юлиян взаимно се "омайваха". Появи се Роберта и попита какво обсъждат. Юлиян каза, че е дълго за обясняване, а Венцислава я сряза директно. Нямала намерение да ѝ обяснява /не помня точните думи/. Много се изненадах на тази реакция. Дори после се чудех, че Роберта се държи с нея все едно нищо не се е случило.

Винаги крушата има опашка.

# 1 219
Не искам да омаловажавам контузиите на никого, защото тия хора се изпотрепаха в тези игри, но Венцислава няма как да си е извадила рамото. Може да е разтегнала нещо, да го е посукала, но не и извадила. Само не разбирам, защо като виждат, че няма да се справят, просто не си признаят и се откажат. От пусти страх, че Юлиян или Весо, или тоя абсолютно некадърен в нищо Март, ще им кажат, че са слабо звено...

# 1 220
  • Другата България
Радвам се, че някой ме е разбрал.
Затова и го написах и аз същото-коментарът на Роберта може да е следствие на коментара на Венцислава.
Или на друго, което се е случило, но не сме видели или чули.

Какво говорехте за извънредно студио? Кога, в понеделник ли? Кога са го казали? След 22 часа ли? Че по програма няма.

Не искам да омаловажавам контузиите на никого, защото тия хора се изпотрепаха в тези игри, но Венцислава няма как да си е извадила рамото. Може да е разтегнала нещо, да го е посукала, но не и извадила. Само не разбирам, защо като виждат, че няма да се справят, просто не си признаят и се откажат. От пусти страх, че Юлиян или Весо, или тоя абсолютно некадърен в нищо Март, ще им кажат, че са слабо звено...
Така де, нали и аз това се чудех. Ама казала Венцислава, че като няма кой, ще иде тя, ама и нея я боли. Ами не отиваш като те боли, даскал, маскал-здравето е по-важно. Ама Роберта рекла, че знаела, че така ще стане, но въпреки това с болки отива и тя-ами не отиваш, боли ме, служебно печели Анка и въпросът е решен. Но да, и аз мисля, че страхът да не ги сметнат за слаби звена е по-голям от болката.

# 1 221
  • Sunshine state
Венцислава отдавна има кофти отношение към Роберта, а снощи с това си изказване, че нямала на момиче какво да даде, направо ми опротивя още повече. Когато Роберта беше обиждана и търсеше помощ при нея, тя я отряза и се съюзи с Юлиян. На мен лично ми е антипатична и аз няма как да й симпатизирам. Отделно не съм видяла да е и кой знае колко силен играч.

# 1 222
  • Испания

Какво говорехте за извънредно студио? кога, в понеделник ли? Кога са го казали? След 22 часа ли? Че по програма няма.

Да, в понеделник. Алекс каза в края на студиото в петък.

# 1 223
Наско си е счупил крак? Какво ли пише в тези техни договори ("Обещавам в случай на средна телесна повреда, да не съдя предаването"??), това е абсурдно!
Не може заради телевизионна игра да си счупиш крак - те са длъжни да направят всичко възможно да предотвратят сериозните контузии, като им дадат подходящи екипи и сложат отдолу дюшеци (как се казваха, виждала съм едно време едни такива огромни в салона по физическо, хората падаха на тях от високо?)... Не може да оставят участниците да се пребият, независимо каква е наградата.

# 1 224
  • Другата България
Какво говорехте за извънредно студио? кога, в понеделник ли? Кога са го казали? След 22 часа ли? Че по програма няма.
Да, в понеделник. Алекс каза в края на студиото в петък.
Ясно, вече съм била при Морфей. Гледах програмата, не видях. Сигурно няма да мога да гледам, аз другата цялата седмица ще съм без нет и евентуално ТВ на другия край на страната, а ми се искаше да чуя Насето какво ще каже, ще е интересно предполагам. Дано поне с ТВ-то се справя, да се доредя....
Венцислава отдавна има кофти отношение към Роберта, а снощи с това си изказване, че нямала на момиче какво да даде, направо ми опротивя още повече. Когато Роберта беше обиждана и търсеше помощ при нея, тя я отряза и се съюзи с Юлиян. На мен лично ми е антипатична и аз няма как да й симпатизирам. Отделно не съм видяла да е и кой знае колко силен играч.
А после каза, че Юлиян не го слуша главата, или нещо подобно беше.
Много я харесвах аз отначало, все още я харесвам, но има нещо, да, което ме кара да се съмнявам в преценката си. Извърта се и тя като че ли накъдето ѝ е удобно, сега с интерес ще следя поведението ѝ в новото племе пред останалите и отношенията ѝ с тях, дано не ме разочарова съвсем. От промото, доколкото можах да схвана същността на играта /сигурно нищо не съм разбрала/, трябва един да е статичен и вързан. Другите скачат за някакви ключове. Доколкото видях, статична е Венцислава. И Юлиян се нерви на Ана-Мария, че нещо не се справя. Ами нека сравним двете жени на ръст, кг. и силови качества. За мен много по-логично е Анка като най-слаба да е статична, а Венцислава да се бори наравно с останалите. Единственото ми обяснение е, че е все още контузена, затова виси там, където висеше вързана. Ама тя така може да си е контузена до декември....

# 1 225
  • Варна
А може и след като я освободат да има следваща задача, с която да са преценили, че Венцеслава ще се справи по-добре.

# 1 226
  • Другата България
Може, затова казах, че е възможно да не съм разбрала. А и не съм видяла.
Коментирам само това, което видях. Дано да е така, че иначе нещо им куца стратегията.
Въпреки, че ако Добата я е редил......CryConfusedJoy

# 1 227
  • Sunshine state
Не вярвам Юлиян да остави Добата да реди стратегии, ама ако онова лайно Алекс се е завърнал, може. Много контузии, много нещо в това предаване. Ето какво е пуснал във фейса Юлиян по този повод:

# 1 228
На съм видяла някой да е писал, че Венцислава е добра и наивна. Аз също съм на мнение, че не е от най-силните играчи. Говорим за една конкретна ситуация, как ти едва редът за капитанска битка, но отказваш заради стари и нови болежки, в последствие по време на играта си казваш "знаех си, че така ще стане" и "Венцислава симулира контузия", болежките и травмите ти по някакъв магичен начин изчезват, влизаш в играта и мачкаш.

Та ако Венцислава е симулирала контузията си, то и Роберта е излъгала за болежките и травмите си. Все пак съм на мнение, че Венцислава си се контузи, висейки на стената, пусна се и беше дотам. В следващите игри беше статист в отборните битки с привързана ръка, а накрая остана и без племе заради контузията си.

# 1 229
На мен Венцислава ми е супер флегматична. Като се има предвид професията й, очаквах да е огнена фурия, пък то...

Общи условия

Активация на акаунт