💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

• 45 156
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 140
Роберта беше в позицията на Амелия-Мира при прабългарите. Бяха решили да я номинират докато Георги прекали и с помощта или заради стратегията на Юлиан избегна номинацията. Явно доста бързо го е забравила.
И тогава точно тя водеше същите разговори с Венцислава. Отказа капитанска битка и едва като видя, че е нейната битка смени Венцислава (ако не беше нейната игра нямаше да я смени). Сега се увърта около мъжете за да се задържи след изгонването на Амелия, защото е наясно че ще я номинират докрай.

# 1 141
  • София
Кифльоците славянски днес отново се изявиха. Тъпото говедо Весо оценява жените по това как готвят в кухнята (ама ако може после да разпредели пържолите и да сложи повечко на мъжлетата), Йорго абсолютно неадекватен, Март трагедия, Томас горкия сигурно си казва, къде попаднах.  Embarassed
СтоЕнча как само си пасна със славяните. Още от самото начало трябваше да бъде разпределен там. Единствената разлика между него и славянската гей дружинка е, че е силен в игрите и ще ги спука всичките.
Разочаровах се от Роберта и начина по който отритна протегнатата от Амелия ръка. Втора черна точка събира, но все пак дадох вота си за нея. Ама на кантар бях. Все още я подкрепям Роберта, но Амелия ми се издигна още повече в очите. Общо взето тя си се превърна в една от звездите на това шоу и участник, който ще се помни завинаги. Дори финала да бъде взет от Март или Александър все тая, ще се помнят играчи като Юлиян (най-вече той), Амелия, Роберта, Наско и близначките. Това е хора. На мен тези ми се открояват за добро или лошо. В случая си мисля за добро. Игра е все пак. Да не забравяме. Е и Георги няма как да се забрави ама то това неговото бе един път. Той е в съвсем друга категория.  Outta Joint

Студиото бе добро този път. Харесвам много Ваня и Жени. Марешка ми хареса като цяло и това което сподели бе интересно и мисля, че бе откровена. Нормално е да мисли това което каза, всъщност страшно много жени мислят като нея, но не смеят да си го кажат. А нея конкретно не можем да виним, защото така е възпитана от малка още. Знаем каква съдба е имала и с какви мъже е била. То онова си е истинската мъжка тирания. Мани ги тия славяни, Георгиевци и Юлияновци. Ония чеченците са изроди и вече говорим за реалния живот, а не за някакво реалити.
Алекс Сърчаджиева ми се струва, че доста харесва Юлиян. Ваня също ама не може да му прости старите грехове и го разбирам. Обаче Милков досега познава повече от него. Жоро позна, че близначките ще са интересни, а Ваня каза, че едва ли не ще са пълна трагедия и ще отпаднат първи. Жоро позна, че Веско ще е лидера на славяните, а Ваня мисля, че каза за Георгиос в началното им студио на плажа. Или Март беше, не помня вече, но има разлика. Какво още е казвал Милков? Че Добрин ще стигне далеч, че Александър не знае къде се намира и ще се сгромоляса болезнено, уф какво още беше, че не помня. Ама до тук яко познава, евала. Simple Smile Да видим дали ще познае за Александър и Добрин.
Ваня има страхотни попадения относно самата игра и кой как би трябвало да постъпи в дадена ситуация (хихи как и той клъвна Алекс за наистина безумната и проява да каже за имунитета на Юлиян при положение, че племето им не бе загубило, това бе преди играта и за мен това бе един огромен гаф на продукцията), ама нещо му бягат самите прогнози. Сега напоследък само за едно нещо се е изказал така по-уверено и това е, че Юлиян няма шанс да спечели ако евентуално е финалист и победителя се определя от играчите на финала. Е, добро утро, то това не е трудно да се сети човек. Ама не знам, за мен ще е сложно за Юлиян оттук-нататък, особено след очертаващата се контузия на Наско и соловата игра на Пламен. Трябва да измисли нещо, уф. Дали пък да не се съюзи с Гадостина и амебата? Гадостина му няма доверие ама и тя иска да стигне далеч в играта, само дето според мен се е хванала с грешния човек под ръка и е крайно време да го прозре. А пък Добата си харесва Юлката и като нищо може да попадне под влиянието му. Близначките също ще са на негова страна. Венцислава е ясна и така. Simple Smile Най-важния ход на Юлиян е при първи съвет и номинация по някакъв начин да се изгони човек от Гастоновия кръг, как ще го направи не знам, но нали за това е играч и играе играта, а не като всички останали. Та да видим, ще е интересно доста. А ако не успее чисто и просто ще изгърми и отпадне за мое съжаление, но пък той си има застраховка и това са игрите. Доста е силен и не виждам кой може да го бие на дуел за елиминация освен може би Стоян ако има игра само за линейна бързина. Peace

# 1 142
Интересно е следващия път ,Роберта кой ще номинира,Марешка е няма вече.Дали и тя ще се прехвърли към Амелия или ще заложи на слабо представил се в играта съотборник?
Вече е и интересно при избора,на капитани и капитански битки.Едно,че капитана си взима имунитет при победа,другото което е при равенство той решава,кой да изпрати на елиминационна битка.Май ще гледаме и борба ,за капитанското място.Докато никой не искаше,сега май ще има бой.Вече са на такъв етап,че освен отборната игра, трябва да мислят и стратегии за тях самите си.От тук нататък всеки вече,ще си взима имунитета.Условията в които са, не са жестоки-за да предпочете отбора си.

# 1 143
  • Козлодуй
Роберта номинира на база последната игра и предишните изяви не я интересуват аз все още я харесвам Simple Smile
Амелия наистина е слаба - едвам се изкачи по тая стълба вчера ако беше срещу друг, а не срещу Марешка щеше да я отвее, обаче пъзела и помогна много - късмет Simple Smile

# 1 144
Роберта номинира на база последната игра и предишните изяви не я интересуват аз все още я харесвам Simple Smile
Амелия наистина е слаба - едвам се изкачи по тая стълба вчера ако беше срещу друг, а не срещу Марешка щеше да я отвее, обаче пъзела и помогна много - късмет Simple Smile

И според мен Амелия и Наско са най - слабите физически. Само пъзелите ги спасяват до сега. В чисто физическа игра биха имали шанс единствено срещу Бояна. 😜
СПОЙЛЕР :
Скрит текст:
Атанас и в момента е в болничен от работа със счупен крак. Явно в играта в понеделник ще се контузи.

# 1 145
А за каква коалиция въобще може да се отваря дума между Амелия и Роберта? Те са 2 срещу не знам колко мъже. Признавам, че не слушах задълбочено какво говореше Амелия. Но по принцип какво се очакваше от Роберта?

# 1 146
И аз все още си харесвам Роберта.Всяка жена като такава, може да използва външния си вид за да постигне целите си,в разбира се,без да прекалява.Точно това,че при прабългарите беше същата работа,я кара да се държи така.Тактиката й проработи при Юлиян,защо да в пробва и при славяните?И в двете племена се номинираха само жени.И в двете племена мъжете мислят,че жените им стават само да готвят,ядат,пият и пушат.И вчера се метнали в басейна най-спокойно,пък и шампанско отвориха.Защо?!?!?Че е тяхното племе намалява както стана при прабългарите.Амелия-Мира изобщо не е силен играч.Има логика,сръчна е..Но повече късметът е на нейна страна и всеки път се изправя срещу слаби играчи.Някой по-горе написа защо не изпращат реално подготвени жени в такива предавания.Според мен единствените жени,подготвени физически,са Роберта и Венцислава.Бояна,Гичка,Анита Марешка,Ана-Мария,Радостина,Йоана-не виждам нищо силно в тях.А траките просто не мога да ги търпя.Те се самоунищожават със скандалите и разделението си.

# 1 147
Сега ще види Юлиян какво значи слаби жени  Mr. Green

От промото се вижда, че Наско явно не може да скочи и сигурно би тогава си изкривява крака и затова викат медицинска помощ. Чудно ми е тази лепенка за какво е  newsm78 Не показаха да се е контузил  Thinking

# 1 148
  • София
леле, плувеца и миската от 120 гласували имат по една кръгла и звучна нула  Shocked Laughing

# 1 149
  • SF
Роберта беше в позицията на Амелия-Мира при прабългарите. Бяха решили да я номинират докато Георги прекали и с помощта или заради стратегията на Юлиан избегна номинацията. Явно доста бързо го е забравила.
И тогава точно тя водеше същите разговори с Венцислава. Отказа капитанска битка и едва като видя, че е нейната битка смени Венцислава (ако не беше нейната игра нямаше да я смени). Сега се увърта около мъжете за да се задържи след изгонването на Амелия, защото е наясно че ще я номинират докрай.

Не харесах реакциите на Роберта, по-точно липсата изобщо на реакция, когато Георги и Юлиян я наричаха свиня, прасе... Сякаш не се обиждаше и не осъзнаваше, че всъщност това е доста голямо унижение и нападане. Не мога да преценя, защото не я познавам, хладнокръвие ли е това или неосъзнаване на нещата.
После показа, че ги е осъзнала, защото с Венцислава "заговорничеха". Не е точна думата, защото за мене е естествено да се възмущават от селското просташко поведение, броенето на залците, на изпитите кафета, - визирам Георги и Юлиян - безкрайно груби!!!
Но вчера при аналогичен разговор, опит на Амелия, Роберта малко се извърна - няма значение дали е мъж или жена, дошла съм тук, за да се бия. Явно е възприела манталитета на Юлиян. Човекът не е важен, трябва да е животно на арената за битките.
Ми... жалко.

А ухажванията, "Мис Свят"... също са ми малко странни. Тя е с най-лошата структура на тялото от всички, абсолютно всички участнички  в Игрите. В лице е по-хубава само от Ана Мария и Радостина, която ми прилича малко на джипси, ама от тези грозните. Марешка също ми прилича на джипси, но от тези, по-хубавките. Simple Smile
И ми идва да хвана една ножица и да й оправя прическата. Хубава, богата коса, но много зле изрусена и оформена като каска. Или като храст.
Веско имаше много по-привлекателен избор от това да се заглежда по Роберта. Дори и да разходи поглед сред другите племена, не само да избира измежду славянките.
Но на вкус и цвет.... Аз не съм Веско! Simple Smile

# 1 150
Веско си пада по една "славянка" само, тази с най-дългата коса 😂

# 1 151
  • SF
Мдааа... Косището на Георгиос е доста.... неприятно. Гледах го и се чудех дали не смята, че в косата му е силата. I don't know.

# 1 152
  • Sofia
Веско си пада по една "славянка" само, тази с най-дългата коса 😂
Ха ха ха е тя нали затова е "малката" русалка 😂😂

# 1 153
Роберта няма как да има хубаво тяло при положение, че се занимава със силови спортове. Вижте какви тежести вдига всекидневно и колко протеини поглъща затова

# 1 154
  • SF
Да, да, не казвам, че всяка трябва да има хубаво тяло. Но да си в градината на хубавите тела и да се огледаш в нехубавото... Странно, но животът е пълен със странности.

Тя се харесва по друг начин - смее се звънко, често, мълчи си, не влиза в конфликти, флиртува по някакъв си неин начин. Колко им трябва на мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт