💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

• 45 145
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
За мен в тяло Роберта е ок, макар че самата аз не бих искала да бъда толкова едра. Също не харесвам и прекалено едри и напомпани мъже. На нея такъв й е спортът и тялото й не е никак лошо. Мускулесто и едро. Но като красавица не я виждам затова и съм малко озадачена. Симпатично момиче е но има груби черти и изглежда по-голяма отколкото е. Като жена не съм впечатлена, но мъжете може би отдават по-голямо значение на тялото. Веско изглежда искренно впечатлен, но при Юлиян може и да бе тактика. Това, което не ми харесна е че Роберта се възгордява от вниманието и прави недостойни изказвания по адрес на други жени. В Амелия Мира ми прави впечатление скромността и трезвата преценка, а и на външност ми харесва повече, но аз съм жена и това е женското ми мнение.

# 1 171
  • SF
За мен в тяло Роберта е ок, макар че самата аз не бих искала да бъда толкова едра. Също не харесвам и прекалено едри и напомпани мъже. На нея такъв й е спортът и тялото й не е никак лошо. Мускулесто и едро. Но като красавица не я виждам затова и съм малко озадачена. Симпатично момиче е но има груби черти и изглежда по-голяма отколкото е. Като жена не съм впечатлена, но мъжете може би отдават по-голямо значение на тялото. Веско изглежда искренно впечатлен, но при Юлиян може и да бе тактика. Това, което не ми харесна е че Роберта се възгордява от вниманието и прави недостойни изказвания по адрес на други жени. В Амелия Мира ми прави впечатление скромността и трезвата преценка, а и на външност ми харесва повече, но аз съм жена и това е женското ми мнение.

Ами ще те цитирам, защото изразяваш моето мнение, но по-добре от мен.

От комплименти се възгордяват тези, които са приятно изненадани от тях. Другите просто са им свикнали и или не обръщат внимание, или са се научили как да ги отразяват.
Естествено, бях 10 пъти по-разочарована, когато я наричаха свиня, защото Роберта и от това определение е много далече.

Simple Smile И честно да ви кажа, мене подстрижката ме дразни повече, отколкото по-късото и набито телосложение.
И уж спортна фигура, но къде са й плочките и оформените рамене? Венцислава също не е дългокрака манекенка, но горната част на тялото й изглежда доста по-спортно отколкото тази на Роберта.
Какъв е спортът, с който се занимава Роберта?

# 1 172
  • София
Малко да отклоня темата в друга посока. Относно играта в понеделник. Защо са направили да се скача за ключа не във вода, а на сушата? Наистина е опасно и ето - някой е счупил крак.
За мен това побългаряване на играта си е поредният гаф на продукцията.

# 1 173
  • Калгари, Канада
Ми то от началото на формата е заложено някой да се пребие, това си е по сценарий. 😉 Няма обезопасяване при нито една игра.

# 1 174
  • Sofia
Какъв е спортът, с който се занимава Роберта?

Силов трибой. Hands Muscle

# 1 175
Да де, точно това са причините за провала на играта :
Тъп кастинг ;
Неизвестни правила, които си ги нагаждат според както им е удобно на процуцентите ;
Неадекватни състезания, което се доказа многократно с промяната на условията в течение на битките ;
Ужасно писклива и противна водеща

Продуктът изглежда аматьорски и е в графата : "Ето така не се прави тв игра/шоу:

# 1 176
  • София

Е, как защо? Защото в сърцата им очевидно има място само за мъже, което им пречи на трезвата преценка по признаци, различни от половия. Също така защото не държат на думата си, носят шарени блузки на цветенца, единият си отглежда коса до под дупето, обсебени са от мускулите, телата си и външния си вид като цяло, и т.н.

# 1 177
Да де, точно това са причините за провала на играта :
Тъп кастинг ;
Неизвестни правила, които си ги нагаждат според както им е удобно на процуцентите ;
Неадекватни състезания, което се доказа многократно с промяната на условията в течение на битките ;
Ужасно писклива и противна водеща

Продуктът изглежда аматьорски и е в графата : "Ето така не се прави тв игра/шоу:
Или както някой го беше нарекъл по-назад в темата "Сървайвър от АлиЕкспрес". Trollface

# 1 178
  • SF
Блузките на цветенца са моден хит.
Косата на оня изобщо не е модерна, по-скоро е резултат от лош вкус. Прилича ми на стар металист или на член на някое от онези движения, в които не си режат косите, ноктите, хранят се със слънчеви лъчи и пие вода от росата. Но като му гледам тялото, не се храни със слънце и роса, а с пържоли.
Обсебени от мускули, тела и външен вид, също не ми е гейско. Суетата е присъща на хората. Не е приоритет само на хомосексуалните.

Какво е това клише, че ако един мъж се поддържа и изглежда добре, да бъде кръщаван "гей"? Същото като това, ако една жена е с руса коса, е тъпа. А ако е с черна - умна. Ако е разведена, значи е мързелива и не става за нищо. Още ли са актуални такива лесни определения?
Малко са ми бабешки такива квалификации.

Гейовете по-скоро се възхищават на жените и искат да приличат на тях. Търсят ги за приятелки, искат да си споделят с тях, да си сравняват мисленето, постъпките, да ги копират. Не ги игнорират, не ги пренебрегват, не ги считат за ненужни.

# 1 179
  • Другата България
Сега, според мен това не е състезание за красота, спортно и изваяно тяло или конкурс от типа на мис...някоя си. Това е "Игри на волята", тук се гледат и се държи на съвсем други качества, различни от това колко ти е дълга или как е оформена косата, колко силикон имаш в деколтето, къси или дълги са ти бедрата и с каква форма е з@дника ти. Разбира се, всеки е свободен да харесва или не харесва хора заради изброеното по-горе, но някак е некоректно точно това да се коментира. В състезанието дотук Роберта се представя много добре, предполагам е влязла заради качества като сила, издръжливост, упоритост и от този род, и последното нещо, което е предполагала е било, че някой ще я оценява по различни от тези критерии.
Що се отнася до публикувания коментар за нея от фейсбук, относно капитанската битка и размяната с Венцислава, то явно никой не помни друг неин коментар от тогава относно същото. В който казваше, че е с вродена ...травма на тазобедрените стави ако не се лъжа и в този ден е била със силни болки и контузия от предишната игра за територия, която отново беше брутална-онази с топките в мрежата ако не се лъжа, дето играеха по двойки и Марешка получи комоциото. Така че предварително е говорено с Венцислава, която е била наясно и в деня на избора просто се извърта на 180 градуса. Което за мен не е коректно. Както многократно казвам, медалът винаги има две страни. Просто ние виждаме само и единствено това, което ни покажат по ТВ, хващаме се за него и плюем ли, плюем...
Замисълът на Амелия-Мира беше добър-доколкото имаше някакъв замисъл, че аз не разбрах тя какво точно искаше от Роберта, но реално неизпълним. Не схванах наистина какво предлага, но 2 жени на 5 мъже, които имат големи мъжки сърца Mr. Green и се държат здраво един за друг не могат да направят абсолютно нищо. Моментът на женската коалиция отмина, беше още в началото, когато бяха 4 на 4. Но както каза и Марешка снощи в студиото-Бояна, която се е въртяла основно и предимно около мъжете, е провалила и момент, и всичко. Нормално.
И...почти си спя аз снощи, само слушам за фон студиото и някакви коментари, че те така или иначе излъчват вече гледани неща, и чувам въпрос на Сърчаджиева към Марешка :"Кой е твоят фаворит за спечелване на формата, кой искаш да го спечели?". Очаквам да чуя отговор с името на всеки един от верните ѝ приятели, сплотените и галантни славяни, мъже на честта, с които са по снимки, партита, планини и гори. Но чувам: "Юлиян." Shocked Crazy doh
Превъртам, пак пускам, пак чувам същото. newsm78 Sunglasses Laughing
Сигурно и това е Стокхолмски синдром, няма какво друго да е. Sunglasses

# 1 180
  • София
Разпнете ме ама на мен чисто визуално най-много ми харесва Бояна.  Embarassed Знаете, че не съм и фен и се радвах като отпадна ама говорим за външен вид.
След това слагам близначките и Роберта и след тях Амелия.
Това са ми. Останалите, тц  Simple Smile

# 1 181
Мисля, че бяха определени като хомо заради поведението си и най-вече изказването на Веско, че сърцето не му позволявало да номинира мъж. Grinning Заради това, че не пускаха Стоян в тяхната стая, заради това, че са малки сексисти с големи тели. Иначе е по-скоро шега от страна на съфорумските ни раздумки. Simple Smile

Diavolo и аз като теб мисля. Simple Smile Освен една сцена със зелените очи на Бояна и падналите кичури коса изобщо не ми харесва външно. А като проговори...

Не знаех, че Джаферович е участвал в Сървайвър. Всъщност никога не съм гледала такива предавания, това ми е първото. И ми е много приятно да пиша с вас и да го коментираме. Simple Smile

# 1 182
  • Другата България
Коментираме си за външен вид тук, но за предаването това как изглеждаш визуално не следва да е водещ момент. А "красивите" затова са влезли. Твоята Бояна беше там единствено и само заради реклама. Тя физически не показа нищо, тоест показа-едно голямо нищо. Харесваше се на мъжете защото им напипа слабото място-кухнята. Mr. Green Sick #Cussing out Както се видя за големите мъжкари това е много важно, да не кажем най-важното. РанЪта прави борбЪта, простия, пардон наивен Веселин и пържолите броеше и сентенция за това как жените трябва да консумират по-малко от мъжете имаше. #Crazy Та затова се намести Бояна, ако беше при прабългарите щеше да е първата напуснала, там мъжете можеше да са всякакви /всъщност, не по-различни от обичаните славяни Wink на база сексизъм/, но поне държаха на физическото представяне, основно.
Иначе външно и аз писах, че Бояна е красива жена. Но моите "фаворитки" са близначките.

Laughing Джаферович не само участва в "Сървайвър".
Той го спечели. Peace

# 1 183
  • София
И според мен близначките са най-красиви, особено едната с бенката на бузата.
 Бояна с тези скули, бузи и овал на лицето все едно мъж гледам.
Иначе, Есмее, може би са ми бабешки коментарите, но това е от възрастта, на 46 г хората вече внуци имат, някои де, аз още ги чакам Grinning

# 1 184

Laughing Джаферович не само участва в "Сървайвър".
Той го спечели. Peace
Аз се влюбих Innocent Flushed Relaxed Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт