164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 89 150
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Подарявам комплекта учебници за 8ми клас на някой непретенциозен към външния им вид Stuck Out Tongue Winking Eye миналата година ги получих от мандаринка в доста добър вид и не че синковеца се е скъсал да ги чете, но все пак бяха премятани насам-натам през годината.

# 151
Подарявам комплекта учебници за 8ми клас на някой непретенциозен към външния им вид Stuck Out Tongue Winking Eye миналата година ги получих от мандаринка в доста добър вид и не че синковеца се е скъсал да ги чете, но все пак бяха премятани насам-натам през годината.
[/quot

Аз бих ги взела за дъщеря ми.

# 152
Здравейте! Моят син завърши 8 клас и учебниците му са в отлично състояние-някои от тях не са ползвани изобщо, понеже девойката, която сяда до него си ги е носила в училище, а моят син-не е. Ако някой прояви интерес,  да ми пише на лично и ще му ги снимам.

# 153
Вече има Facebook група на приетите тази година (випуск 2020-2025) - https://www.facebook.com/groups/624153904883793/

# 154
  • София
Благодаря Meowl. Моята испанка май се присъедини към някаква група вече, но аз пуснах заявка Blush

# 155
А къде в другата, пак ли във Фейсбук? Аз не намирам.

# 156
  • София
Добро утро! Началото на учебната година наближава, а на мен ми се губи моментът с учебниците. Някой има ли спомен кога и къде ги публикуват?

# 157
Ще публикуват списъка с одобрените учебници на 31 август на сайта на училището.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:17 от Meowl

# 158
  • София
Предлагам учебници за 8 клас, ако някой търси. Мисля че са в прилично състояние. При желание, мога да пратя снимки
Ще публикуват списъка с одобрените учебници на 31 август на сайта на училището.
Това за всички класове ли важи?

# 159
  • София
Да, публикуват общ списък за всички класове. В раздел новини все още се открива списъкът от миналата година.

# 160
Моля някой ако има информация учебниците по испански какви цени са ориентировъчно? Другото, което искам да попитам е трябва ли да купуваме на децата речници и граматика и дали ще ни препоръчат какви?
Също ме интересува има ли лафка в гимназията, защото на обяд приключват доста късно и нещо ще трябва да се хапва, а не видях никакви магазинчета около училище.

# 161
  • София
Има лавка, около училището също има храна, те много бързо се ориентират относно храненето. Около 120-130 лева мисля, че струваха учебниците по испански. Няма нужда да купувате нищо допълнително.

# 162
  • София
От сайта на училището:

УЧЕБНА 2020/2021 ГОДИНА
29.08.2020
Уважаеми ученици и родители,

Скоро ще открием учебната 2020-2021 година. Ще започнем обучението присъствено, както обяви МОН, в условия на COVID-19.

Като имаме предвид насоките за работа, които МОН написа в тази връзка, предстои да оповестим и конкретните мерки, които училището ни ще предприеме, като отчетем спецификата на работатата при нас, която няма как да променим - напр. двусменен режим на обучение, две училища в една сграда и др.

В близките дни последователно ще публикуваме тук, в раздел "Новини" на нашия сайт, списък с учебниците за предстоящата учебна година и инициативата на училищното настоятелство за организирано закупуване от тези, които желаят, информация за новоприетите  ученици в 8. клас, информация за откриването на учебната година и родителски срещи и др.

Следете сайта и сроковете, които оповестяваме!

Пожелаваме ви спокойни последни ваканционни дни и успешна нова учебна година!

Очакваме ви с нетърпение!

ПП. Публикуваха и учебниците.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 16:16 от sanaka

# 163
Здравейте, тези дни написахте, че учебниците по искански за 8 клас са около 120-130 лева, но днес вече могат да се поръчат през сайта на училището и излизат 224,10 лв. Някой наясно ли е дали всичките 6 броя са задължителни?

# 164
  • София
За кой клас има 6 учебника по испански? Или имате предвид учебници + учебни тетрадки? Ако става въпрос за 8 клас, всеки учебник/тетрадка е за различно ниво и няма как някой да не е задължителен.

Да обърна внимание на деветокласниците да не подценяват входните, че тези, които ги подцениха миналата година, бая зор видяха, докато оправят щетите. Joy Всички казват, че не им отдават особено значение, но им отдават и още как, че и средно аритметично си ги смятат. По някои от разказвателните предмети входните са на испански. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт