👢Нови придобивки в гардероба - 55

• 100 265
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Chloé
От къде са пуловера и шала...любимия ми цвят е това!
От Страдивариус Simple Smile И на мен този цвят ми е любим, бих носила само него цяла зимa Grinning Ondine, аз също си купих боти от този сайт, много са удобни и топли Simple Smile И са български, за мен това е плюс.

# 256
Chloe, много ти харесах шала и пуловера! Късна есен и ранна зима и аз обичам този цвят.
ОnDiNe, твоите обувки също ми харесаха, много симпатични Simple Smile
С удоволствие бих носила придобивките и на двете ви, дори бих ги съчетала Simple Smile

# 257
Нова придобивка палто ,обаче трябва да се спра ,че придобивките взеха да ми стават твърде много хаха 🤣

# 258
Няколко придобивки от днес. Честно казано, ако не бях ги видяла и пробвала, никога нямаше да си ги купя. 😁

# 259
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За кухнята

Old Navy 2 чифта дънки,страхотно удобни.

блуза

# 260
Няколко придобивки от днес. Честно казано, ако не бях ги видяла и пробвала, никога нямаше да си ги купя. 😁
Скрит текст:
Откъде е полата?

# 261
Момичета, вижте до какво се докопах да пробвам! Прословутата тюлена рокля на H&M x Giambattista Valli:

Тежи тонове, прави те тройна. В общи линии наистина е подходяща или за 4 годишна принцеса, или за анорексична абитурентка.
Не стана придобивка, но споделям впечатления все пак. ☺

# 262
Не стана придобивка, но споделям впечатления все пак. ☺
Ужас Kissing

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 09:34 от bubanka

# 263
goddess, от Зара.https://m.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%80%D0 … BD-p04786296.html Полата е страхотна. Малко тежка ми се стори за дреха, но пък затова пада по страхотен начин. Simple Smile

# 264

Много е готино, от къде е?

# 265
  • Някъде там
Не  е много по темата,но може ли да препоръчате онлайн магазин за българско секси бельо.

# 266
  • София
Не  е много по темата,но може ли да препоръчате онлайн магазин за българско секси бельо.
https://valea.bg/?gclid=CjwKCAiA_MPuBRB5EiwAHTTvMV68YXJR_qgVzu6_ … 6z4hoCELUQAvD_BwE  Доволна съм от качеството им, имат и секси, имат и не секси Grinning

# 267
  • някъде под слънцето...
Не  е много по темата,но може ли да препоръчате онлайн магазин за българско секси бельо.
"Секси бельо" е много разтегливо понятие.
Всяко елегантно бельо може да мине за секси, но не всяко "секси бельо" е елегантно.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 14:43 от sl

# 268
# 269
  • София
Зелената рокля е върха. Откъде е?

Общи условия

Активация на акаунт