В момента чета ... 62

• 48 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
За мен също е глезотия защото за да чета крада от съня си.

# 706
  • Mostly in my mind
Глезотия е,защото преди това приоритет ми беше да се наспя. Не всички имат помощници и кротки и спящи деца.

Спокойно, и аз така не виждах светлина в тунела Simple Smile
Постепенно обаче започнах да се издигам от дъното към по-високи нива на пирамидата по Маслоу (синът ми е вече на 3г и 7м) Joy
Хахах. Значи скоро и аз започнам да се издигам. Sweat Smile

# 707
Така ме е стиснала за гърлото тази история за отвлечените деца,като познавам Кинг няма да има хубав край.
Скрит текст:
Моят няма още 2г.,бая ще си почакам викате 😁.Поне спря да ми дърпа книгата,като видя че няма картинки,та успявам да прочета по някоя глава и докато си играят вечер с баща му.

# 708
Днес ще започна да чета "Крадец на време", на Тери Пратчет. Доколкото разбрах е хумористично фентъзи, надявам се да ми хареса Simple Smile

# 709
  • София
Прочетох "Институтът" и мога да кажа само, че е истински Кинг и и страшно много ми хареса.
Книжната 2020г. ми започна ударно добре; надявам се и занапред да е така.

# 710
Прочетох "Отнесени от вихъра" и не ми се чете друга книга... Много ми хареса. Интересува ме заслужава ли си продължението й "Скарлет" или "Рут: историята на Мами от Отнесени от вихъра" ?

# 711
  • Варна
Здравейте! Редовно си взимам препоръки от вас, понякога и аз споделям, обаче сега имам нужда от мъничко помощ с попълването на една анкета към университета, свързана с книги и фактори на влияние при покупката им. Отнема 1-2 минутки и ще съм много благодарна, ако я попълните!
И за да не е спам - в момента чета Татуировчикът на Аушвиц и съм доста доволна до момента, започнах я с предубеждения, свързани с доста негативни мнения.

# 712
  • Бургас
Отнема 1-2 минутки и ще съм много благодарна, ако я попълните!
Е как бих могла да отговоря на този въпрос?
До коя степен Ви влияят следните фактори: дизайн на корицата, автор, жанр, стил на писане, език, цена? *

Влияе в най-малка степен    1  2  3   4  5   Влияе в най-голяма степен

За мен това са 6 въпроса. На всеки бих дала различен отговор.

# 713
Да, и на мен този въпрос ми се стори странен, но вече отговорих.

# 714
  • Варна
Ако трябва да съм честна, аз самата не разбрах защо го поискаха така от мен, бях дала първоначално този въпрос като такъв с повече от един възможен отговор и беше под формата на : Кое от изброените Ви оказва най-голямо влияние?
Благодаря все пак на всички, които ще се отзоват, както и на отзовалите се. Hug

Edit: На своя глава оставих само автор и стил на писане на този въпрос, за да не смущавам поне следващите респонденти, тъй като други от факторите съм засегнала в останалите въпроси.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 17:13 от StarBright

# 715
Мен пък ме притесни въпроса с езиците. Аз съм двуезична. За мен двата езика се равнопоставени и ми е все тая на кой език ще чета. Тук отговорих "няма значение" но това не е така защото са намесени повече езици а аз не ги ползвам.

За да не е спам прочетох Кутия Шоколад. Романтична история , тривиална , не бях точно запленена. Не е съвсем чиклит, което е хубаво ,  но сякаш в последно време залитам по сериозни книги със социален аспект и тази ми остана леко постна.
Започнах Така го правят датчаните. Нещо ме дразни в стила. Дали факта че на моменти звучи като справочник или защото има прекалено много непонятен ( за моята скромна персона ) хумор с изобилие на британски каламбури които не мога да оценя.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 21:45 от _re_ge

# 716
И аз се затрудних с анкетата, не намирам подходящи отговори на голяма част от въпросите, мога да посоча някоя от опциите, но така има разминаване. Например влияние ми оказват ГР и социални мрежи, купувам книги горе долу 2 пъти в месеца, чета на няколко езика, като няма опция да добавиш липсващ в опциите, понякога съм купувала съм книга само заради корица, но не е често.

# 717
И аз се учудих как така нямаше "В момента чета..." във влиянието. Grinning
По темата - чета Совата на Самюел Бьорк.

# 718
StarBright , успех! И аз се включих в анкетата 🙂 Днес започнах "Призраци в моята глава" на Пол Трембли. Авторът е напълно непознат за мен, но книгата си беше направо на смешна цена в Озон по време на панаира... Та реших да я взема. Стигнах до 5та глава и за момента не е нищо особено. Ще видим натам... Паралелно чета и Историята на Христо Стоичков. Нямах намерение да я чета, но се запалих от интереса на съпруга ми и не съжалявам. На моменти искрено се забавлявам с нея.

# 719
  • Пловдив
StarBright, при въпроса за езиците трябва да има опции за повече от един отговор; а при въпроса дали купувме БГ автори как да се отговори, при положение, че напоследък не купувам книги, но чета БГ автори? Имаше и други въпроси, на които се чудих как да отговоря. Има какво да се пипне по анкетата, но преди всичко, желая ти успех! Интересна специалност си избрала, браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт