Фермата сезон 5 тема 3

• 29 053
  • 981
  •   1
Отговори
# 60
Аз ли нещо не разбрах, ама нали ратаите щяха да готвят само в сиромашката кухня...

# 61
  • София
Аз ли нещо не разбрах, ама нали ратаите щяха да готвят само в сиромашката кухня...
Така казаха вчера, но явно си правят каквото искат

# 62
Айде сега пък прецедент в 5г.история на фермата. Интересно какво ли ще е

# 63
Според мен Ивайло ще се самопредложи за втори дуелист или нещо от сорта! Иван каза също:”противопоставянето между Ивайло и Митко ИТ тепърва започва и ще се развие много бързо по един напълно неочакван начин.”

# 64
  • ВАРНА
Айде сега пък прецедент в 5г.история на фермата. Интересно какво ли ще е

Ще е интересно, ако фермера няма имунитет , когато избира ратая ...

Даа, ще гледа Ивайло хем да се изпише за много смел, хем да е втори дуелист, за да гласи игрите ... мижитурка е голяма ...

# 65
Сигурно вожда този път няма да има имунитет и Митко ще го избере за дуелист.
Самият Митко загатна нещо за краткосрочен план, предполагам това ще да е. Ще бъде епична битка.

По повод Венци - не отива тоя свят на добре, ейй! От кога мъжете, извинете, алфарите,  са толкоз тънкообидни на тема възраст? Може би откакто им свършиха парите и младите мацки ги зарязаха, заради възрастта? Мм, балонът все някога се пука и въздуха се рее безцелно..

# 66
Джоли, благодаря за новата тема и анкетите! Страхотна си! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Много ми беше интересна историята за Чакър войвода, но Ивайло все още ми е противен и не мога да го трая.

# 67
Не познах нито един ратай.
Все ми се струва, че Ивайло ще извърти накрая и ще прати Силвия дуелист.
Или ще се самопредложи за 2-ри дуелист.

Митко ИТ също не е по-добър. Ако го пратят на дуел и се върне като фермер, също ще прати Ивайло ратай и дуелист.

Това е една битка с всички; приятели и приятелства няма. Победителят ще е само един.
Абсолютно нормално е хората да преценяват как да отстранят от пътя си най-силните съперници.
Не можем да съдим никой. Те се пекат на бавен огън там и се бият на арената за наш сеир и кеф.

# 68
Аз що си мисля, че още има шанс за женски дуел. Ей така Митко да е бил на тръни и уж да се готви за дуел, а всъщност ще отсече главата на Марияна или Бети чрез Силвия.

# 69
Вие пък, естествено,че ще прати Митака на дуел, както и беше ясно, че ще го прати ратай. Не му стиска на Ивайло да постъпи мъжки, както не му стигна кураж да викне Станислав на дуел. Мижитурка е той. Много искам Митака да победи на дуела, да стане фермер и да му върне жеста🤘😈

# 70
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 33 (15.10.2019)

# 71
Ивайло нали каза,че иска да го кали в битка за да е достоен за него 😅
Митака ще избере Венци и ще ни отърве от това мрънкало 😎.Няма да се извърне фермера,ще си го прати него.Не мисля че продуцентите толкова рано ще приключат това.

# 72
Изгледах промото за утре. Някаква тъпа мисъл се прокрадна, че е възможно Митака да напусне доброволно фермата. Знам, че е алогично, още повече Митко е боец, но не знам, такова усещане ми дойде.

# 73
  • Варна
Ще съм много доволна, когато напуснат фермата Митака 1,Марияна и Бетка, тая последната няма нищо общо със Скорпион, има нужда от центриране.

# 74
Каква би била логиката да напусне доброволно?  Абсурд.  Аз не мисля, че ще дръпне Венци.

Общи условия

Активация на акаунт