Фермата сезон 5 тема 3

• 29 162
  • 981
  •   1
Отговори
# 690
Момичета до сега четох отзиви във фейсбук където забелязах част от хората подкрепящи Ивайло да пишат неща тип “Митака преписваше отговорите на Ивайло, защото той пише с големи букви, чак децата ми го забелязаха” и “ Как може Димитър да спечели 2 битка с толкова изкривени пирони?да се проверят отново!” Стана ми много странно ...

# 691
Ужасни са тия И&А! Ще пукнат от яд, че Митко бие за сега. Верно, че си е тяхното шоу това, но никак не професионално това подкрепяне на Иво, даже си в грозно и жалко.

# 692
Скъпи Ивайло,
Ти си идиот.
и не си патриот.

Млъкни, че ми писна
от твойте безчет
наредени думи
без грам контекст;

Ходи си вкъщи
не си приет
нито във фермата
нито от мен.

Научи се, простако,
че никой не ще
твоите лекции
и твоя мироглед.

Научи се да мислиш
и спри да кълнеш
в злоба безкрайна
всеки човек.

Не си исполин
не си приет
защото си злобен
и не човек.

Не ми пука
за твойте дела
а виждам само
твойта злоба.

# 693
  • Буркина Фасо
Момичета до сега четох отзиви във фейсбук където забелязах част от хората подкрепящи Ивайло да пишат неща тип “Митака преписваше отговорите на Ивайло, защото той пише с големи букви, чак децата ми го забелязаха” и “ Как може Димитър да спечели 2 битка с толкова изкривени пирони?да се проверят отново!” Стана ми много странно ...
коването на Иво беше по-качествено, но бързо се умори. това го забави. това е според мен.

# 694
Защо се учудваш, те хората подкрепящи Ивайло имат неговото мислене и манталитет. Търсят оправдание за неуспехите, не приемат, че някой просто е по-добър от тях и ги е победил.

# 695
Защо се учудваш, те хората подкрепящи Ивайло имат неговото мислене и манталитет. Търсят оправдание за неуспехите, не приемат, че някой просто е по-добър от тях и ги е победил.

За жалост такива хора не се учат от грешките си и тъпчат цял живот на едно място! Не могат да прогресират в живота и в себе си

# 696
Иво, добре че сложи Алманаха за първа игра, да не падне на 0 😂

# 697
  • София
Митко изглежда много уморен вече 😕 Дано Ивайло е по-бавен...

Сами е вече в агитката на Митко.

# 698
Митака ли води?

# 699

Да 2,5 на 0,5 точки за Митака

# 700
2.5 : 0.5 за Митко, сега е третата игра, още няма  резултат.
Надявам се, че тоя ще се озори с дишането.

# 701
В агитката на Ивчо останаха Дана, Поли и Венци - лика, прилика са си всичките.

# 702
  • гр.София
Според мен Ивайло сложи 1 точка на Алманаха, защото знае, че и Митко е много добре подготвен, както  се и видя

# 703
  • София
В агитката на Ивчо останаха Дана, Поли и Венци - лика, прилика са си всичките.

Мернах и Веселка и Краси също там, странно.

# 704
Потресаващо плоски и глупави  коментари от ФБ страницата, направо не мога да си представя що за хора ги пишат.
Искрено се надявам Митко да победи и да продължи напред, защото ако Ивайло бие, ще спра да гледам предаването и ще следя вашите коментари до момента, в който Ивайло излезе, не мога да го гледам/слушам, по някакви необясними  причини ми влия на нервите и ме напряга много.
Иван и Андрей, ако четете, малко по--обективно и безпристрастно моля! Престанете да подсказвате и подкрпяте личния си фаворит! Прави лошо впечатление! (Едва ли ви пука, де)

Общи условия

Активация на акаунт