Фермата сезон 5 тема 3

• 29 168
  • 981
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Митко взе втората игра, изненадващо за мен го би на коването 😁

# 676
# 677
Ура!Победа за Митко !/за който само чете/

# 678
Митко спечели 2-ра битка!!! А Паулина не спира да крещи като говедо, лази ми по нервите вече

# 679
Аз малко с 10 мин съм назад. Много се изквфих на Алманаха. Жест било, ала бала. Браво на Митко!

# 680
Мачи Паулина като много знае нека да е следващата на дуел. Егати пачата.
Ако Митко не беше изкривил толкова пирони щеше да бие Дооста яко Ивайло

# 681
  • Sunshine state
Колкото и да се опитваха Иван и Андрей да го смажат психически с постоянното си кряскане ИЗКРИВИ ПИРОН, Митака успя! Браво!!

# 682
  • София
И Ивайло едвам диша, ама било "момичешка игра" 🙄🙄🙄

# 683
Митко наистина ли е милионер? Прочетох една статия за него днес. Интересно ми е за какво му е тази ферма, ако е толкова заможен. Може би заради адреналина. Стискам му палци днес.

# 684
Ивайло когато загуби винаги си намира оправдание или какво да каже на “въпреки”. Никога не може да застане като мъж и да приеме, че някой в нещо е по-добър от него

# 685
  • София
Ивайло когато загуби винаги си намира оправдание или какво да каже на “въпреки”. Никога не може да застане като мъж и да приеме, че някой в нещо е по-добър от него
Точно! Няма никаква доблест този екземпляр.
Хареса ми битката, аз доволен. Хареса ми и как Митко не се възползва от възможността да избере първи или втори да играе и настоя за жребия. bowuu

# 686
Андрей каква физиономия направи Митко като взе флагчето! 😁😁

# 687
Ивака, човек който винаги намира оправдание, вместо да каже как се чувства, постоянно отбелязва как Митко ИТ е сложил маска.

Момичешката игра да свършвала 😂

# 688
Очаквам разлика от поне 2-3 мин в полза на Иво.

# 689
Андрей каква физиономия направи Митко като взе флагчето! 😁😁

Те винаги демонстрират отношение

Общи условия

Активация на акаунт