Фермата сезон 5 тема 3

• 29 210
  • 981
  •   1
Отговори
# 600
За мен Ивайло много добре си нареди битките и за съжаление смятам , че има превес над Митко в тези игри . Надявам се да греша

# 601
И аз мисля, че Ивайло е по комплексен състезател и победата ще е негова. Въпреки, че симпатизирам на Митко.

# 602
  • Калгари, Канада
Сами каза, че е дете на адвокат (прозвуча не като майтап) и че е играл голф в Канада. Ако адвокатството е било в Канада, то трябва да се знае, че е добре платено (за България нямам идея как е). Та той може да е останал без бащина подкрепа от рано, да е имал трудни моменти, но после явно все пак семейството му (дали само майка му или и доведения му баща) му е дало тласък, евентуално образование в Канада и добър старт. Тъй че неговото тръгване от "нулата", е било от по-висока нула (от на Веселка например, а и на другите бедняци). Казвам го понеже явно всеки си има негова представа за тръгване от нулата. В това няма нищо лошо, но трябва да се отчете. Не всеки има еднакви възможности.

За Силвия не се знае много, освен че си сменя често работите и местоживеенето, в зависимост къде ще я отведе любовта. Малко ми е странно това поведение и за жени, и за мъже, живеене ден за ден. От визитката останах с впечатление, че притежава единствено сакче с дрехи и накъдето я отвее вятъра натам. Дано и тя сподели нещо за себе си, та да научим повече.

Това промо с четвъртата игра не ме кефи. Мисля, че става ясно, че Иво взима играта с горящата каруца. Въпроса е има ли пета битка, щото ако не - значи Митко е чао. Дано да има или пък промото да е подвеждащо. Твърдо съм за Митко "но метър уот" както би казала Бети. Хех, Бети😃, тя щяла да крещи. Трябва да им осигурят тапи за уши или да инсталират на Бетка копче за звук (за да го намалят, като нямо кино).

# 603
Аз пък съм за Ивайло. Не ме кефи Митко, скучняк ми е, ако Ивайло си тръгне предаването става негледаемо и монотонно. Не мога час и половина на епизод да гледам целувки м/у краси и паула или страстни погледи м/у краси и митака. Ивайло е деен, изкарва им душиците, майстори, влиза в конфликти........ с една дума има драма различна от тинейджърски докосвания и пъшкания под чаршафа.

# 604
Я кажете как подреди битките тоя ***, че няма да мога да гледам от снощи серията.

# 605
  • Калгари, Канада
1т. - алманах
2т. - коване и мост
3т. - сандък, трион, лопатка и чук
4т. - горящата каруца
5т. - рамо до рамо (сечене, лазeне в кал и нещо друго)

https://fermata.btv.bg/video/videos/ivajlo-shopski-podrezhda-toc … e-za-bitkite.html

# 606
  • Варна
Ивайло е много силен, непобедим едва ли не, но се превърна вече в една огромна Ахилесова пета. Емоционално е толкова лабилен и лесно разклатим, че като нищо Митака точно с неговото хладнокръвие и хитрост да го бие... ама по най-болезнения начин да го бие - със точица само, със секундичка или стотна само... ей така от която загуба най-много боли.
Скрит текст:
Аз така на покер съм губила и честно да ви кажа много ме заболя като загубих, а още повече ме заболя, когато осъзнах колко проста съм била на 3 дами в ръката да влизам Ол Ин, т.е. всичко да залагам. Последния останал на масата да плаща и надкачва залозите с едни насрани карти в ръката, но с риск и явно разчел по някакъв начин аз моите ръце какво държа ме провокира да платя надкаченото от него, с което още пет карти се обръщат и ония взе, че сглоби по-печеливша комбинация от моите 3 дами. Стоя и гледам със задоволство крупието как обръща някви слаби картички там, 4-ка, 2-ка и прибързано ликувам ама ония отстреща се оказа, че държал Туз, който и за 1-ца се брои и още нещо, нареди си комбинацията от 5 поредни и моето Трио Българка си остана неотплатено. Wink Тъй де, който харесва тази игра ще разбере защо я направих тази оливка. Същото е при Ивайло, пренавит, прекалено вярващ в силните си козове, които неуспоримо има - знания, сила, подредба на точки и т.н. ама Миткото ковааааарничко така може да го подхлъзне само с една 2-ка и 4-ка каро накрая, че патриотът да му се ще от яд сам себе си да изяде. Не го подценявайте Митака.

# 607
Аз пък мисля че Ивайло ще издъхне още на комплексните игри.Не знам аз ли не го виждам толкова силен или вие преценявате по добре, за мен и двамата са слаби.Ивайло се задъха след 3 минути тичане,а от видяното от Митко до сега разбрахме че само баланса му куца.Той на колко години беше,някой помни ли че не ми се рови?
Не съдя Станислав или другите взели страна,голяма част от ежедневието им не го виждаме и не им знаем отношенията вътре.Коментара че Митака го е отрязал за работа и той е дребнав и така да отмъщава е смешен.Вече имам някакво изградено мнение за всеки и такива неща трудно могат да
го променят.

# 608
Тая каруца не я ли махнаха вече от състезанията. Много тежка битка предстои

# 609
  • Калгари, Канада
На стоп кадър от очаквайте тази вечер:
Ще се бият за знамето 😃

# 610
И двамата са ни тромави. Митко е уравновесен и  спокоен, надявам се пренавиването на Ивайло да му изиграе лоша шега.
За Митко съм на 100%. Такива като Ивайло в живота не бих искала да срещам, и 5 минути няма да го изтърпя.

# 611
  • София
Според мен Митко и Иво са долу горе набори.
Според Linkedin Митко е учил в Техническия университет в София от 2002 до 2007 г. Ако приемем, че е завършил на 24, то сега е към 35-36 г, т.е. колкото Ивайло.

# 612
Според визитките Митко е на 35г.а Иво на 36.Една година разлика, а визуално сякаш Иво е поне 10-15 г. по голям. А Паолу а дето вика, че Иво и е като баща е на 29 г. Какъв баща, какви 5 лева

# 613
Велислава ми е много сладка. Тя реално разсъждава като повечето хора, но всичко си изстрелва директно нередактирано и не и пука кой кво ще си помисли за нея. Добра душица е, детенце

# 614
  • London
От 5 та битка обаче няма нищо в промото.

Общи условия

Активация на акаунт