Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 419
  • 550
  •   1
Отговори
# 105
Аз нямам бебе все още , но моята близка приятелка има.Тя разчита на собствената си интуиция и според мен така е най-добре.

# 106
  • плевен
Доверявам се на интуицията си.Понякога се вслушвам и в съветите на близките ми.

# 107
Доверявам се на интуицията си.Понякога се вслушвам и в съветите на майка ми.

# 108
  • Стара Загора
Първият въпрос :  вслушвате ли се в съветите на близките си за отглеждането на вашето
дете или се доверявате на собствената си интуиция?

Здравейте. Винаги взимам под внимание препоръките на по-възрастните или на педиатъра  за отглеждането на детето ми. Моите приятелки, които по-рано се сдобиха с мъници също са ми много полезни. Предимно аз взимам решение , но всеки път когато някой ми даде съвет се вслушвам и премислям дали не е по-добре. Както са казали хората "не питай старило - питай патило" .

# 109
Доверявам се на интуицията си. Наблюдавам бебето, то само подсказва какво не е наред.

# 110
Понякога се вслушвам,но в повечето случаи се доверявам на интуицията си.

# 111
Предпочитам да се доверявам на интуицията си, всяко бебче е различно и майката може най-добре да прецени нуждите му.

# 112
Доверявам се на собственото си усещане.

# 113
В повечето случаи се доверявам на собствената си интуиция, но се е случвало да се вслушам и в съветите на близки хора.

# 114
  • София
Вслушвате ли се в съветите на близките си за отглеждането на вашето дете или се доверявате на собствената си интуиция?
Опитвам се да приема всеки съвет с разбиране и обмислям ползите и негативите от него. Наясно съм, че всяко дете е различно и колкото и да ги сравняваме не можем да сме сигурни, че даден съвет ще подейства и на нашето дете. Като родители попадаме във всякакви ситуации и е необходимо спокойствие и бърза реакция. Опита ме научи да слушам най-вече собствената си интуиция и да се водя по желанията на моето дете. Съвети от типа "не го гушкай, за да не се научи на ръце", "храни го точно на 3 часа, за да му изградиш режим и дори да спи - събуди го", "остави го да реве, ще спре само" за мен не са релевантни и нямат почва. А също и стресът с кърменето и всичките въпроси и напрежение от близки и приятели, а дори и от не толкова близки хора. Радвам се, че ги преодолях и продължавам да кърмя детето си. Все пак, най-важното нещо е детето да е щастливо!

# 115
вслушвате ли се в съветите на близките си за отглеждането на вашето
дете или се доверявате на собствената си интуиция?
Изслушвам съветите на близките си, преценявам до колко тези съвети са полезни за мен и бебето. Но в по голяма част се доверявам на инстинктите си.

# 116
Вслушвам се в съвети на близки, чета, особено в началото много се вслушвах, защото не ми е особено силна интуицията за такива неща. Сега също не бих казала, че се е засилила, но се опознахме взаимно с бебето и вече просто ѝ разчитам доста от реакциите и сигналите, знам кое е необичайно при нея и т.н.

# 117
Предимно слушам интуицията си и това, което съм чела и смятам за правилно.

# 118
Помолила съм никой да не ми дава съвети, и съответно не слушам !

# 119
Абсолютно се вслушва, но не винаги изпълнявам - като например нв съм солила детето. Повече се вслушва в мнения на приятели и познати, които скоро са гледали децата си, тъй като нещата се променят.

Общи условия

Активация на акаунт