Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 417
  • 550
  •   1
Отговори
# 90
Изслушвам всички съвети, които ми дават, но рядко ги следвам.  Вслушвам се в интуицията си и най-вече се водя по детето.

# 91
  • Пловдив
Зависи. Повечето пъти слушам съветите,но се доверявам и на инстинктите си и най-вече се водя по детето си.

# 92
Вслушвам се в някои съвети, а за други ситуации се доверявам на собственото си усещане кое е правилно.

# 93
“Не питай старило, питай патило!” Понякога е полезно да се вслушваме в дадени ни съвети, особено когато човек няма опит. При отглеждането на първото ни бебче определено се доверих на близки и познати, които вече имат опит и от целият информационен поток отсях полезното и практичното. Не всичко ми се е струвало важно, целесъобразно или да бъде приложено на живот и смърт, някои съвети даже са ме дразнели или плашели. Като майка се доверих и на своя инстинкт, така със сигурност не сгреших.

# 94
Предимно се доверявам на собствената си интуиция, но в последно време слушам и бабите. Понякога е хубаво да ги чуем и да си  дадем почивка малко. Винаги проверявам тяхната информация относно отглеждането на бебка. Случвало се е и аз да греша.

# 95
Най-често интуиция, но когато считам, че в даден съвет има резон, следвам го.

# 96
Като цяло се доверявам на собствената си преценка,но се вслушвам в съветите и на вече минали по този път,независимо от възрастта.В някои ситуации определено споделения опит е безценен!

# 97
  • Elhovo
Не слушам никой от близките ми, доверям се на собствената си интуиция.

# 98
Вслушвам се в разума и в очите си, а всичко друго покрай ушите минава Grinning

# 99
Повече се доверявам на собствената си интуиция.
Понякога се вслушвам и в съветите на близките ми.

# 100
Вслушвам се в някои съвети, а за други ситуации се доверявам на собственото си усещане кое е правилно.

# 101
Понякога се вслушвам, понякога не...доверявам се на съвети, най-вече разчитам на собствената си интуиция и на това какво иска бебчо

# 102
Първо "слушам" интуицията си, но приемам и съвети от  близки.

# 103
  • Бургас
Съвет от роднини винаги ще получиш, отделен въпрос е една майка колко ще се вслушва в тях, защото понякога се дават доста абсурдни такива Simple Smile

# 104
Доверявам се на 100% на моята интуиция.

Общи условия

Активация на акаунт