Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 415
  • 550
  •   1
Отговори
# 75
Понеже ми е за трети път, от опит съм се научила да се доверявам на инстинктите си. Близките дават и полезни съвети, но понякога грешат. Точно тогава идва на помощ интуицията.

# 76
Моето бебе предстои да се роди, но мисля че майката трябва да се вслушва в инстинкта си.

# 77
Довеярвам се на моите интуиция и усещания, но при сериозни въпроси се обръщам към по-опитните от мен.

# 78
Донякъде съм се вслушвам в съветите на близките ми,но най вече съм разчитала на моята интуиция на майка,и на проба грешка също.Сега след 2 месеца ще ставам леля и съм решила ,че ако ми поискат съвет ще го дам ако ли ни ще оставя майката да решава

# 79
Винаги се доверявам на собствената си интуиция и досега не съм сгрешила. За изключително важни неща разбира се взимам под внимание и мнението на близките си.

# 80
За някой неща се вслушвам за други - не.

# 81
Живот и здраве ноември ще стана майка за първи път....Аз се вслушвам в съветите на моите приятелки, защото те са минали вече по този път и знаят кое, как се прави....

# 82
  • Варна
През повечето време се доверявам на собствената си интуиция. Ако се колебая за нещо, питам за съвет.

# 83
Приемам съвети от по-опитните. С някои се съобразявам, с други не. Най-често решавам проблемите по метода проба - грешка.

# 84
Доверявам се на собствената си интуиция и придобит опит с по-голямото ми дете.

# 85
Доверявам се изцяло на собствената си интоиция, но понякога осъзнавам, че близките ми имат по-бистър поглед над нещата

# 86
  • Враца
Вслушвам се в думите на хората с повече опит, но слушам и своята интуиция.

# 87
Доверявам се само на компетентни източници. Изслушвам мнението на близките, но не харесвам да ми се налагат и приемам само това, което сметна за правилно.

# 88
  • София
[b
 И от двете по малко. Най - вече слушам интоицията си, но не мога и да пренебрегнат някои събери от близките ми, които вече са минали по моя път и могат много да ми улеснят живота.

# 89
Комбинирано...

Общи условия

Активация на акаунт