Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 414
  • 550
  •   1
Отговори
# 60
Не ми дават съвети близките ми, знаят че не търпя вмешателство. Ако имам нужда, питам, чета и търся помощ и информация.

# 61
  • Елхово
Доверявам се на вътрешните си усещания, но ако е за нещо, за което не се чувствам достатъчно информирана, не се притеснявам да попитам!

# 62
Доверявам се изцяло на вътрешната си интуиция. Изслушвам близките си, но ако сме на различни мнения се придържам към моето.

# 63
  • Горна Оряховица
не, само мене слушам

# 64
Винаги изслушвам съветите на близките ми, след което преценявам съобразно моята интуиция кое е най-доброто за бебето ми.

# 65
Въпреки, че съм майка за първи път и че съм на 26, се доверявам на инстиктите си. Разпитвам и майка ми и свекърва ми, и приятелки, но като цяло правя нещата както ги усетя!

# 66
Вслушвам се в някои съвети, разчитам на интуицията си.

# 67
Вслушвате ли се в съветите на близките си за отглеждането на вашето дете или се доверявате на собствената си интуиция? Първо изслушвам съветите им, после преценявам коментари от специалисти и накрая вземам предвид и собствената си интуиция.

# 68
Вслушвам се когато искам съвет от някой , но вече разчитам на себе си , моите усещания за детето ми.

# 69
Здравейте! Доверявам се на собствената си интуиция. Много рядко се вслушвам за някои мнения, но пак правя моето си. Само една майка знае, кое е най-доброто за своето дете.

# 70
  • Варна
Моето мнение като доста майка е,че всичко според зависи от ситуацията. Ако е нещо ,което не разбирам и имам нужда бих се вслушала в съвет,но понякога не желая да ми натрапват тяхното мнение и желая да послушам собственото си майчинско чувство.

# 71
  • София
Винаги изслушвам близките ми какво имат да ми кажат. След това внимателно обмислям и взимам решение. Защото може да си познавам детето най-добре, но това не пречи да се изслушат другите, понякога ми дават нов поглед, за който не съм се сетила. Няма нужда сами да откриваме топлата вода. За мен няма нужда да се повтарят грешки, които могат да бъдат избегнати.

# 72
Слушам ги каквото имат да кажат, но рядко правя това, което те са правили преди 30 години и смятат, че това е "най-правилното" нещо.

# 73
По-скоро се доверявам на собствената си интуиция.

# 74
Вслушвам се само в съветите на близки, които скоро са отглеждали деца. Останалите, които са отглеждали деца преди десетилетия имат доста старовремски и грешни разбирания и подход към децата. Към тях не се вслушвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт