Ицо вие не го мислете, Ицо е голям и го доказва още веднъж. Когато ни направи 4-ти в света и накара напълно непознати хора да се прегръщат по улиците, паметници щяха да му се вдигат, а от много години насам е едно плюене по него, подобно на това по Бербатов, Кубрат и Григор. За какво гъзене става въпрос, за това че се извинява за
хората просто си махали с ръце, пък изглеждало като нацистки поздрави, а по отношение на маймунските звуци, е какво сега трябва да седим и да мълчим ли, ние сме на мач, не може да мълчим понеже нашите подвиквания могат да се интерпретират като расистки.
Явно по тоя начин интерпретира деянията и държавата. 
А всъщност може и аз да греша като се замисля подкрепата за Гешев може да е искрена и идеологичека а не организирана, той явяващ се като наследник на Цацаров може да продължи политиката на съдебната с-ма за непипане на лумпенизацията и подкрепата всъщност да е искрена а пък аз да греша че е активно мероприятие.
хората просто си махали с ръце, пък изглеждало като нацистки поздрави, а по отношение на маймунските звуци, е какво сега трябва да седим и да мълчим ли, ние сме на мач, не може да мълчим понеже нашите подвиквания могат да се интерпретират като расистки.
Явно по тоя начин интерпретира деянията и държавата. 
при положение че такива като мен даже са изключения, гледам че се набляга какви били англичаните за да не се плюе по нашите расисти. Ето ти кадрите от един английски стадион, така изглежда един техен стадион. Обърни внимание на трибуните виж колко деца, сем, норнални хора има там. 
Препоръчани теми