Голямата тема за малките масла - 22

• 59 888
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Моля, препоръчайте ми някакво масло, което да използвам като вечерна грижа. Чудя се за такова от гроздови семки, жожоба....очаквам предложения Simple Smile

# 406
  • Варна
Сквалан,шипково,липидно.....

# 407
Момичета, колко капки масло от чаено дърво може да се слага в шепа шампоан за здравина на скалпа?

Мисля, че една капка е много за шепа шампоан. То е доста силно етерично масло все пак, но нека и другите да кажат.
Аз лично слагам 7. Мисля, че така пишеше и в листовката. Ефикасно е срещу пърхот. Ползвам го и за маски с хума за лице. Също слагам по 7 капки. Почиства ми идеално кожата.

Аз ползвам по 3 и ми пари на лицето с хумата.....
В шампоана слагам също 3...
???Как така седем

# 408
Ако не си правя маска с масла преди измиване, в шампоана слагам по 5 капки чаено масло. Нямам проблеми.
    За акне научих дъщеря ми да напоява клечка за уши с него и да тампонира пъпките. На сутринта са завехнали. Много съм доволна, че го открих.

# 409
    Поръчах си масло от макадамия и се чудя дали ще е добре освен в маски да го ползвам след измиване и сушене да го ползвам за сухите краища? Благодаря предварително

# 410
    • Popovo, Bulgaria
    Здравейте, някъде от България може ли
     да се закупи или поръча ЯЧМР.

# 411
    Здравейте, някъде от България може ли
     да се закупи или поръча ЯЧМР.
    https://grivacosmetics.com/store/yamaisko-cherno-ritsinovo-maslo … sunny-isle-120-ml.

# 412
    Момичета, искам да споделя опит със маслото от пшеничен зародиш и маслото от макадамия. Вчера си намазах цялата коса с пшеничния зародиш, стоях три часа и отмих-косата ми стана наистина ужасна+това се наелектризираше. Днес си намазах косата с маслото от макадамия и отгоре малко наплесках маската която имам. Стоях час-два и след това се изкъпах. Е няма такъв блясък и мекота. Четох че пшеничния зародиш маслото е само за цъфтящи краища, може за това да се е получило така. Дано да съм ви полезна!

# 413
    Аз идвам да питам за подходящо масло за преса.
    Имам кокосово и какаово, косата ми по принцип е мазна.
    Принципно използвам специален продукт, но  ми свърши и не ми се излиза само за него.

# 414
    Тези масла не са подходящи. Не защитават от топлинна обработка, напротив - с тях можеш да си готвиш Grinning
    Използвай си продукти за тази цел.

# 415
    Някок тук ползва ли масло от моринга?как го използвате и виждате ли ефект за нещо?

# 416
    Една Орхидея към друга - аз ползвам. Като основа за грим, преди дневния крем и на мястото на дневния. Хидратира ми кожата добре, а попива доста бързо без да омазнява излишно. Със нормална към суха кожа съм и ми действа много добре за дневна грижа.

# 417
    Една Орхидея към друга - аз ползвам. Като основа за грим, преди дневния крем и на мястото на дневния. Хидратира ми кожата добре, а попива доста бързо без да омазнява излишно. Със нормална към суха кожа съм и ми действа много добре за дневна грижа.
    А има ли някакво хормонално влияние?

# 418
    Не го пия, не съм разбрала да има ...

# 419
    Здравейте, за първи път ползвам масло от облепиха. Ако някой има опит с това масло, може ли да сподели дали цветът му е  трябва да е толкова наситено оранжев. Ползвам го само вечер и съм доволна, но кожата ми силно пожълтява, а  първия път - и калъфката също:)

Общи условия

Активация на акаунт