Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 286
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
Ха ха Магда и Ненева са страшен тандем.
Ето Нора ще отиде на срещата,може пък сега да си изясни отношенията с Марио.Понякога не е толкова просто да си изясниш чувствата или пък да намериш начин как да обясниш ,че нещата не вървят при положение,че си наясно- ще го нараниш.Не че я защитавам,опитвам се да я разбера.Не е ок поведението ѝ определено,но не смятам,че го прави преднамерено,просто е объркана.

# 451
"Д-р Огнянов, д-р Ковачева" Joy

# 452
Ядосах се сега!
Кунка си призна, изхвърча и смениха сцената. А трябваше да задържат мааалко по-дълго след като тя излезе, да видим физиономиите на бялата птичка Лорчето и Мазов! Тюх тюх...Rage

# 453
  • тук, на мястото си
Стаите на болните досега бяха едни малки килерчета, а на Женя огромна, че и диван има.
Браво на Кунка, остави ги без думи.

# 454
Sweat Smile
Скрит текст:
Стаите на болните досега бяха едни малки килерчета, а на Женя огромна, че и диван има.

Sweat Smile Мазов: "Коя си ти, бе, Кунке?" Sweat Smile

# 455

Жени е във ВИП-а. Даже и смениха първата стая, че й пече много слънце следобяд.

# 456
  • Разпиляна във въображението
Хвана ме яд на Нора, но за кратко. Нейните тегоби тепърва започват. Мисля, че щеше да прекрати връзката с Марио, но той я изпревари.

За Марио - такъв ми е любимец, толкова е верен, душичка. Отново ще хукне по жената, която май може и да го обича по някакъв начин, но не и по неговия. Не мога да я приема тази Зорница още и това е. За неговото щастие се надявам да му отвърне на чувствата.

# 457
  • София
Браво на Марио, право в целта, направо я удари здраво Норчето. Поне бе откровен. Ама той не знае за изневерите и, да видим дали и кога ще разбере.

Оф пак нещо се обърках, някой да ми обясни. Зорница индиректно каза на Марио, че не го е обичала ли, когато го посъветва да не мъчи човека до него дето го обича? Много е сложно там, сигурно и Милошевица не може да обясни какво точно се случва.  Embarassed

# 458
Аз се надявам до някой и друг епизод да се разбере, че да се свърши с фенските мъки😁

# 459
  • Берлин
Поне Марио е ясен. В монолога каза "обичам", говорейки за Зорница. Твърдо и в сегашно време

# 460
  • Разпиляна във въображението
Дяволче, ще изчакаме и другия епизод, дано да има разговор с Нора. Марио я изненада, май й обърка сценария. Не си спомням думите към онзи гастрото, но беше в смисъл, че човекът, Марио, заслужава отношение. Ще се разкарат взаимно. Поне в това ми е надеждата Simple Smile

# 461
Браво на Марио, право в целта, направо я удари здраво Норчето. Поне бе откровен. Ама той не знае за изневерите и, да видим дали и кога ще разбере.

Оф пак нещо се обърках, някой да ми обясни. Зорница индиректно каза на Марио, че не го е обичала ли, когато го посъветва да не мъчи човека до него дето го обича? Много е сложно там, сигурно и Милошевица не може да обясни какво точно се случва.  Embarassed

И аз това разбрах от думите на Зорница.

# 462
  • София
Нора въобще нямаше намерение да казва на Марио и той никакъв сценарий не е объркал.  Но браво на Ковачев, че действа и то преди да разбере за изневерите

# 463
  • Ню Йорк
Ха, сега пък Нора виновна. Вие не гледайте само физическата изневяра. Бат ви Марио изневери първи, а още по-лошото е, че той Норчето през цялото време я е ползвал като заместител на Зорница. Така, че не бих упрекнала Нора за това, което прави.

# 464
  • София
Глупости Принцесо. По спомен, Нора и Марио са заедно от почти година. Тя ако е била толкова нещастна защо е седяла с него?

Мина кратко промо. Мирослава видя целуващите се Нора и Борис.

Общи условия

Активация на акаунт