Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 182
  • 783
  •   1
Отговори
# 705
Владо Пенев и Владо Карамазов си живеят на семейни начала. Дори не се крият по заведенията. (Инфо от първа ръка)

# 706
  • Русе
Кая много ми прилича на Биляна по очите. Особено като си сложи маската по време на операция, понякога се припознавам и я мисля за Биляна. Може би е нормално, защото нали връщам сезоните назад и в момента съм на 3-ти.

Дъщеря ми каза същото още първия път като видя Кая - че прилича на Биляна. На мен по-скоро Симона от Пътя на честта ми напомня на Кая визуално.
Не знам за Алекс и Кая, но силно се надявам да не ни върнат към онова Калин-Романова, че предния път ми беше неудобно да ги гледам. Поне една щастлива двойка да не прецакат, макар че, познавайки сценаристката, именно така ще стане.
Петмеза и Кунка са ми безразлични.

# 707
  • Пловдив
Владо Пенев и Владо Карамазов си живеят на семейни начала. Дори не се крият по заведенията. (Инфо от първа ръка)
Така двамката или... Laughing

# 708
Папурче, значи сме двете на скамейката на Нора. Този Тасев съвсем ще я обърка. Че и мене ме обърка. Харесвах ги с Мирослава.

И аз съм с вас. Още от самото начало я харесах. Ами младо, объркано момиче, какво очаквате? Според мен си реагира съвсем нормално.

Карамазов и аз хич не искам да се връща честно казано. Кая и на мен ми заприлича на Биляна, има нещо.
Калин и Наталия не искам да ги разделят..

Относно Владо Пенев - мисля, че си живее с Марта. Това, че е с Карамазов не го вярвам нещо.

# 709
На мен Нора продължава да ми харесва. Дано да я дават повече. И с Тасев изглеждат добре.
Калин и Романова ме беше страх да ги гледам. Романова беше много слаба и за първи път неуверена и хич й нямах вяра. Калин по принцип не е склонен към изневяра, но кой знае какво може да се роди в сценаристките глави.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 11:34 от fchelata

# 710
И аз определено харесвам Нора.

# 711
  • София
Аз пък нямам спомен някой да е казвал, че не харесва Нора. Точно обратното, според мен повечето хора и симпатизират. Коментираше се единствено, че е трябвало да се раздели с Марио преди да се впусне в сексуални отношения с Тасев.

# 712
# 713
Утрепаха и Тасев

# 714
  • Разпиляна във въображението
Или ще докарат пореден пациент в болницата. По-скоро мисля, че нищо няма да стане.

# 715
Аз не харесвам Нора. Освен това актрисата има лек дефект в говора, с-ка, ш-ка, който мен лично ме дразни.

# 716
Това, което не ми харесва в Нора е начина, по който са я шпакловали гримьорите. Направили са й лицето като маска от толкова много ФДТ.

# 717
И аз не я харесвам.

# 718
  • Пловдив
На мен също не ми харесва .

# 719
Харесва ми, хубавка е, дори много. Макар аз да харесвам повече от типа на Мирослава и Кая.

Общи условия

Активация на акаунт